ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lorena94
    18. Studeni 2019. 20:01

Sarita15

Lorenaimas pravo na rodiljnu naknadu od 2328kn kada rodis pa narednih god dana. Do tada nista. Bez obzira sto si student ako nemas stipendiju to je to sto imas. Jedino mozes zadrzati sva studesnka prava i tih godinu porodiljnog ako trebas zbog prevoza, ocistit neki ispit i slicno. Meni je frendica dala godinu na porodiljnom bez problema

Hvala ti na odgovoru. 
    Mrgud i mene zanima podloga za krevet... 

Lavica27
    18. Studeni 2019. 20:45

Ena bas sam razmisljala o vama maloprije,drago mi je da ste odlicno i da je sve super! Drzimo fige za Reseved :) Cure tih podloga ima i u lidlu,mulleru,konzumh,dm,plodine.. deset u pakiranju, jednokratne (materijal ko pelena),kockastog oblika. 
    Nece nestat plahti i cistog bez brige😁😁

Grizli
    18. Studeni 2019. 20:58

Te podloge sam ja vidila i to smo koristiti za psica dok je jos nekomtrolirano mokrio 🙈. Za doma sam si kupila zastitnu nepropusnu navlaku ko sto je znkrevetic, al mislim da cu možda prvih dana i to staviti za svaki slucaj.
    Ena kako je lijepo procitat da ste dobro i da sve lijepo napreduje! Drzite se i mazite! Sad sma malo i zavidna ti jer se vec mazis sa svojom djevojcicom. 

mrgud_zg
    18. Studeni 2019. 21:07

henky i lorena - te podloge sam kupila u dmu, pretpostavljam da ima u svim drogerijama. stoje na dijelu gdje su ulošci i te gace i pelene za inkotinenciju. uzela sam jedan paket pa nek se nade :)
    ena predivno je procitat da ste vas obje super i da ti je sve tako dobro proslo. drzimo fige da sto prije ides doma 
    reserved sretno sutra !!! 

ivikii
    18. Studeni 2019. 21:25

Reserved sretno sutra 😍❤️❤️

Cekate li kakvu posebnu ponudu za black friday ? 
    I sta tocno cekate za zgrabiti? 💸😅
    Ako kome treba na mall.hr vac ima popusta i na bocice i na izajalice i svasta nesto drugo. Pa provjerite jel vam isplativije mozda sad narucit😎

Dalindas
    18. Studeni 2019. 22:14

Pozdrav cure , mi obavili pregled ,tečaj i išli vidjeti komodu za previjanje 
    Malac je super , pravi je bucko . Sad već ima 2,5 kg pa me malo strah koliki će biti do poroda  i veci je po mjerama za neka 2 tjedna ,totalno sam se raspametila kad sam vidjela snimku - Preslatka usta i Nosić 😍
    Sto se tiče crnog petka - planiram u bubamari kupiti madrac i podlogu za previjanje (trebali bi imati 30% ) 
    U kiku će imati kupone sa popustima pa planiram kupiti ručnike za njega 
    U h&m-u su prošle god imali 20% pa sam mu mislila kupiti nešto za izaci iz bolnice 
    I trebam još kupiti nekih sitnica iz ljekarne i drogerije i mislim da je to uglavnom to

mrgud_zg
    18. Studeni 2019. 22:44

Odkud ti info da ce u bubamari bit 30% na black friday?

DeeDee
    18. Studeni 2019. 22:45

Ja sam samo htjela podijelit s vama ovu ljubav 

Laku noć,  nadam se da ćete sve uspjeti odspavat 

[/url

Dalindas
    18. Studeni 2019. 23:05

Mrgud od cura koje tamo rade ,tako bilo prošle god ali određeni period -npr od 9 do 11 samo 
    Znat ću sigurno koji dan ranije pa javim 

mrgud_zg
    18. Studeni 2019. 23:08

Dalimdas super hvala ti 👌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.