Lala čestitam ❤❤ uživaj s bebicom 😊
Ja opet ne mogu spavat.. leda su me užasno bolila danas, ali bol kao da sam ukocena sva, čim legnem bude dobro tako da imam svakakve scenarije u glavi 🤦♀️
Jedva čekam sutrašnji pregled iako mu se baš ne veselim budući da sam nakon zadnja dva krvarila.
Jučer i danas tokom dana sam imala baš dosta pojačani bijelo zuti kremasti iscjedak (isprike na detaljnom opisu). Mislim da to nije sluzni čep, jer nije ni najmanje sluzav nego baš onako kremast. Jel ima koja od vas što slično tome u ovim tjednima?
Mame koje koristite sesirice..jeste ih ranije uzele ili sad po potrebi? To nemam spremno pa ne znam dal da i to ubacim na popis za svaki slucaj.
Piba moj je postao dosta bijel zadnjih par dana..dosad je bio samo onaj prozirni.
Al rekla bih ja da se kod tebe sprema "odcepljivanje" kak su cure rekle 😁 još si jučer spremala..to ćemo pripisati gnijezđenju..sve simptome imas,vidjet ćemo šta ce dr reci. Nadam se da ce ovaj put pregled lakse proći.
Mala.le.90 čestitam ti!! Neka je beba ziva i zdrava! ❤️🙂
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Losa napokon smo dočekali poruku od tebe! :) Hvala Bogu kaj si se javila! Drzim ti fige da sve bude super...budi jaka i javi se češće! Bit ce to sve dobro! ❤️❤️❤️❤️❤️💪🏻🤞🏼
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Lala27 čestitam ti i želim brz oporavak!! Neka je beba ziva i zdrava! ❤️🙂
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Lala cestitam! Velika lijepa bebica'! Uzivajte i mazite se 💞💞💞
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Polalo ali sigurno popunjava nam se lista😃
Mene ulovilo ciscenje i samo ciscenje😝jucer prala prozore, sad ce kisa garant☔😅😅
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Cestitam Lala i Red Fox 🎊🎉🎊 Red tebe sam uopce preskocipa.. Drago mi je da ste ti i beban dobro 😁
Mikio to ona stara s naocalama.. I mene kad je stisnula sam zvijezde vidjela, a zadnju noc mi nije htjela uzet maloga jer "imam mlijeka i nisam na infuziji" da kaj bi ona njega uzimala, da im je guzva 🙄
Moj rez je dobro.. Ne znam kak je tebi poslije ovog klasicnog.. Malo me zna zapeckat kad napravim neki krivi pokret, al sve u svemu neki put uopce zaboravim na njega jer ne boli. Nemam savove, nego to nekak spajano drugcije. Imam sad na rani samo neki ko selojtep koji u cetvrtak moram doma skinut. Sve u svemu, stvarno je dobro 😊 a ovo krvarenje koje spominjes, to mi je kak koji dan - neki put jace pa slabije i tak..
Jutro cure! Sretno na pregledima.
Lala cestitam, brz oporavak i uzivaj u malenom. Nek ste sreti i zdravi oboje!
Lunica ocito je 34tt, tjedan kad se peru prozori. 🤣 To sam i ja neki dam radila, pa pozivcanila kad je drugi pala kisa.
Danas opasno razmatram cistit kuhinjske ormare jer budem li opet presjedila dan do poroda od hemica necu moc zivit. Ja ne znam meni oni dodju samo kad puno sjedim tokom dana kako to izbjec, pa ne mogu ni stalno lezat.
Sortiraj odgovore
Najstariji