ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    17. Prosinac 2019. 20:01

A drek, onda ne mogu.. Porodiljni mi je od 11.12. ali sam tek 6.12. dobila plaću za 10.mj, dakle opet ništa od toga.
    Hvala mrgud :* 

[/url

Juno
    17. Prosinac 2019. 20:08

Deedee neće ti raditi novi izračun. To je to. Ja sam otvorila komplikacije s 01.08., ali mi nije u izračun ušao 7.mj.
    Ja sam danas nosila u ambulantu dnevnik tlaka i nalaze brisa i proteina u urinu. Bio je doktor koji me najčešće naručivao na profile kad je on bio dežuran na odjelu, zna svaki detalj moje trudnoće. Jako je zadovoljan svim nalazima, u brisu je klebsiella što mi baš nije jasno, a do sad su dva puta pričali da je ešerihija. Maknuo mi utiče jer veli da nema smisla da si toliko prčkam dolje i još nešto unesem. Pitala ga da li moram za tjedan dana na ultrazvuk kako je doktorica s odjela preporučila jer je kao beba manja, a on veli:babe, babe kaj bi one htjele da je dijete ogromno pa sam se oboje pukli smijati. Napravio ultrazvuk odmah, beba je za tjedan dana dobila točno 200 g i sad je točno 2.000 g što je taman. Zadovoljan je i šećerima kakve imam doma i kod njih na profilima i veli još jednom na odjel 30.12. sa kompletnom obradom tj. pregledima i onda me više neće gnjaviti s pikanjima nego samo ambulanta na preglede do poroda.Dobila i dozvolu za odnose, ali bez velikih akrobacija.
    Doma je odmah pao i sex nakon dugo dugo vremena🤭, a sad vidim da mi od banke sjele dvije velike uplate-komplikacije i još skoro toliki iznos od firme kao pomoć nakon 90 dana bolovanja. Kud ću bolji završetak ovako lijepog i životopisnog dana🤣. 

Lavica27
    17. Prosinac 2019. 20:11

Mrgud promovirana si u prvog asistenta salteruse. Ko kaze da trudnice ne dobivaju promaknuce!? 😁😁 Deedee nazalost,tako je kako mrgud kaze... jel ti bas jako rusi satnicu?
    Grizli, nebus se otvorila od turskog sjeda, samo ti daj. Apropo naljepnice, baš sam pitala muza jer je i vatrogasac;on kaze da njih nisu ucili tako. Da netko moze imat naljepnciu a dijete uopće nije u autu i u nesreci po tome gube vrijeme provjeravajuci. Da ako i dodje do nesreće prva sluzba koja dodje na mjesto (hitna,policija,vatrogasci) oznacava zrtve po prioritetu ( od najkriticnijih do slabije ozlijedjenih) i da naljepnica je stvar volje,inace bi bilo propisano da auto ima naljepnicu. Razduzila sam onako pravo 🤦‍♀️🙈 al si me zaintrigirala pa sam se zamislila. .

mrgud_zg
    17. Prosinac 2019. 20:38

Uh lavice pocascena sam 🙈😊😊, hvala 😁. Nebi to znala da meni nije bilo to bas bitno jer mi je bas tak ispalo s novim ugovorom, glupi peh. Pa sam se ful raspitivala al nemres pobijedit sustav i njihova pravila. A dosta bi mi znacilo. Al nemres nis. 
    Juno to su sve suuper vijesti. Bas mi je drago! Sad se napokon mozes malo vise opustit, bravo 🎉🎉

DeeDee
    17. Prosinac 2019. 21:02

Hvala cure.. ma sad gledam da mi je u pravilu mala razlika jer sam u 5mj. imala nižu plaću nego u 4. pa mi to zjednači ovaj 9. i 10.mj. Ma debilno sam se sjeb...Kako je firma dosta loše, kasnila sam sa svojom plaćom i poklopilo mi se da da sam dobila dvije plaće u istom mjesecu (glupi trudnički mozak i očito ne preažurna knjigovođa). Plaću za 8. sam si isplatila 1.10., a plaću za 9. krajem 10. i (sad to znam evo) neto mi je masu manji. Znači, digla sam si plaću da si dignem prosjek i išla je na brzinu isplatit u 10.mjesecu da mi se uzme u obzir, a na kraju sam napravila kontraefekt, glupača jer oni ne gledaju bruto nego neto, očito, da gledaju bruto bila bi mi fina razlika.

[/url

DeeDee
    17. Prosinac 2019. 21:06

DeeDee

Hvala cure.. ma sad gledam da mi je u pravilu mala razlika jer sam u 5mj. imala nižu plaću nego u 4. pa mi to zjednači ovaj 9. i 10.mj. Ma debilno sam se sjeb…Kako je firma dosta loše, kasnila sam sa svojom plaćom i poklopilo mi se da da sam dobila dvije plaće u istom mjesecu (glupi trudnički mozak i očito ne preažurna knjigovođa). Plaću za 8. sam si isplatila 1.10., a plaću za 9. krajem 10. i (sad to znam evo) neto mi je masu manji. Znači, digla sam si plaću da si dignem prosjek i išla je na brzinu isplatit u 10.mjesecu da mi se uzme u obzir, a na kraju sam napravila kontraefekt, glupača jer oni ne gledaju bruto nego neto, očito, da gledaju bruto bila bi mi fina razlika.

da pojasnim, u slučaju isplate dvije plaće u istom mjesecu, povećaju se maksimalno doprinosi, a neto se smanji. Dobila sam tu razliku sad s povratom poreza sa zadnjom ovogodišnjom plaćom ali mi ništa ne znači za ovu situaciju

[/url

mala.le.90.
    17. Prosinac 2019. 21:18

Hvala svima na cestitkama i druzenju ovih 9 mjeseci❤ uglavnom, otvorila sam se prirodno 5 prstiju bez trudova, nakon toga je dosla moja dr, pukla mi vodenjak i stavila me na drip. Sve je bilo gotovo za 3 sata. Savjet, slusajte uputstva za disanje koliko god tesko i bolno bilo, nemojte se grciti...prije cete obavit posao...
    I nemojte kao ja otici gladne na porod, pripremajte se u svakom trenu da budete site...
    Mi smo na sesiricima za dojenje, kolostrum nadolazi, nadam se uspjehu...
    Sretno svima preostalima koji cekaju, a i koji cuvaju☺️🤗

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Grizli
    17. Prosinac 2019. 22:33

Juno pa tebi je danas bas svanulo! ☺️ Neka neka je sve super ispalo kod tebe!
    Lavice tnx na info od vatrogasca, vidis kako ocito i to svaki svoje ima. Jer sumnjam da bi nas frend zajebavao bas, nego reko nam da bolje da imamo. Jer onda prvo kao pogledaju vozilo na kojem je ta oznaka. Ko ce ga vise znati, ja vidim da kod nas u drzavi svako ima svoja pravila ocito. Jedino sto znam ne bi nikad stavljala one oznake s imenom ili slikom bebe. Ps. meni su ti oduvijek vatrogasi vrlo sexy pa blago se tebi doma imas jednog.🙈😁
    Thinkpink nema frke dobro dodje svaka info. Na ovo sam mislila, al kod nas ne mogu naci... https://www.kupindo.com/Nega-i-pribor/56324783_Beba-u-autu-znak
    Mala.le bas zvuci brzo. Ako je zaista tako i bilo drago mi je zbog tebe. Uzivaj

Lunica
    17. Prosinac 2019. 22:54

LoSa divno da si se javila💞💞💞💞
    Lijepo napreduje tvoj decko sad je uhvatio i porodjajnu tezinu...super super👏👏👏
    Joj ne znam kako vama al kod mene bas veselo u i skakutavo navecer kad se umirim..rasteze se gura lupa cirkus!
    Nego ..primjetila sam da neje idete vaditi krvnu grupu sad , sta nije to ono na pocetku kad idemo?

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

DeeDee
    17. Prosinac 2019. 22:57

Juno super super super :)
    Lunica i moja posebno divlja navečer:)

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.