ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Omerta
    17. Prosinac 2019. 18:53

mala.le.90.

Samo da javim da sam rodila jucer u podne svog djecaka, 3800 tezak, 56 dug, otvorila se sama 5 prstiju bez trudova, skopcali mi drip nakon toga i moja mala mrcina je sad kraj mene❤

Cestitke na brzinskom urednom porodu i dugackom deckicu!  Uzivajte!!! 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Omerta
    17. Prosinac 2019. 18:59

Simbalija

Meni je CTG uredan, tako da čekamo pregled na termin.. Ništa mi se spektakularno ne događa, malo lažnjaka navečer, beba je puuuno mirnija, ali dobro je osjećam.. Čep stabilan još uvijek ako ga nisam fulala. A ništa treba ići prati prozore 😂

O pa ti bi sad svaki cas trebala.. a bebici se izgleda jos nejde van!  Zatvorena skroz??

DeeSB
    17. Prosinac 2019. 19:06

Nita9999

DeeSB

Nita9999

DeeSB

Mala.le cestitam!!! 🤗
    Evo ja obavila zadnji pregled kod svog dr i dobila uputnice za ctg i porod 😮 Nervoza me uhvati cim pomislim na to…cijeli dan se druzim s wc-om 🙈 Rekao je dr da se tamo javim vec u petak ali mislim da cu u cet otici jer mi u petak stize oprema od grada (krevetic i svasta nesto) pa moram dezurati…samo moram prouciti kako to kod nas ide.
    I dobila sam papire za porodiljni koji mi je krenuo 5.12. pa me zanima jel se moze to ranije predati na HZZO ili moram cekati do iza Bozica?

hej sugrađanko 😀😀😀
    Jesu te to zvali da ce dovesti opremu?
    Kad si dobila rješenje?

I ja čekam, a nije soba još spremna 😀

Ohoo…ima nas jos 😀 Ja sam predala zahtjev pocetkom 11. mj i rjesenje je nekako brzo doslo poslje, mozda tjedan…ili 2, nisam sigurna. A opremu dostavljaju mjesec dana prije termina, moj je 19.1. (iako bi trebao po UZV biti 12.1) i danas me zvala cura iz grada da ce doci u petak pa da bude netko tko ce preuzeti. Imas jos vremena da sve sredis 😉

e super, hvala ti na info.

Da, sve mi bilo daleko pa se nisam baš bacila u pripreme, a sad kao da ću sutra roditi, ne znam , a zapravo imam 2 mjeseca do termina 😀

Ti lijepo uživaj u svojoj opremi i puno sreće želim 😀😀

Hvalaa....Meni se i sad sve jos cini daleko 🤣🤣 Cekam taj paket da vidim onda konacno sta imam i sta mi jos treba, iako vec vidim da cu svaki drugi dan slat nekoga po nesto sto mi fali. 😀

L 💛

Omerta
    17. Prosinac 2019. 19:11

LoSa84

Sad je 2600 g i 48 cm. Moramo ga malo jace pazit da ne dobije neku virozu no inace je ok. Papa , kaka, piski i spava po danu a po noci nas drzi budnim 😉

Ma prava mala beba! Lijepo da si se javila i da napreduje bebolinac! Cuvajte se!!! 

• thinkpink1
    17. Prosinac 2019. 19:15

Grizli ovo na sta sam ja mislila, isto je na magnet. Tako smo te shvatili🤭sry ako je za*jeb🙃
    Inace, sto se tice naruđbe svih printanih stvari, po zelji, s dobrom kvalitetom u dobrom omjeru sa cijenom je Print studio (smičiklasova ulica-preko puta importanne galerije). Sa njima se sve dogovarala preko mail-a sta i kako hoces. I za tu poslovnicu imam samo riječi hvale. E-mail: smiciklasova@printstudio.hr
    Sad nisam imala vremena za naruđbu table za privatan parking uz odvoz auta paukom o trošku parkiranog, jer se kod mene u kvartu poceo naplacivati pa je bilo svakakvih padobranaca. Kupili smo na brzinu neku plocu za ok lovu. http://www.pravi-smjer.hr/onama.aspx
    Ok je isto: https://www.magnusstudio.hr/shop/magnetne-naljepnice/

Simbalija
    17. Prosinac 2019. 19:20

Omerta

Simbalija

Meni je CTG uredan, tako da čekamo pregled na termin.. Ništa mi se spektakularno ne događa, malo lažnjaka navečer, beba je puuuno mirnija, ali dobro je osjećam.. Čep stabilan još uvijek ako ga nisam fulala. A ništa treba ići prati prozore 😂

O pa ti bi sad svaki cas trebala.. a bebici se izgleda jos nejde van!Zatvorena skroz??

Prije tjedan na pregledu sam bila zatvorena, cerviks smekšan u nestajanju. Sad čekam petak da vidim je li se išta pomaklo 😁

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

DeeDee
    17. Prosinac 2019. 19:39

Curke provjerite račune, ja sad bezveze išla bacit oko i stigle komplikacije za 11. jeeeej
    Lavice meni opet nešto nije jasno, znam, sanjaš već pitanja o isplatama, žao mi je 

[/url

DeeDee
    17. Prosinac 2019. 19:46

Meni je za komplikacije izračunat prosjek zadnjih 6 mjeseci zaključno s plaćom za 9.mjesec koja mi je dosta manja. Plaća za 10.mjesec mi je "normalna", da li će nju uzeti u obzir kad budu računali za porodiljni? Da li mogu odnijeti novi izračun, znači ne  prosjek od 4. do 9.mjeseca, nego od 5. do 10.mjeseca? Znači ta plaća mi je isplaćena nakon što sam već bila otvorila komplikacije.

[/url

mrgud_zg
    17. Prosinac 2019. 19:52

Deedee, nisam lavica pa postoji sansa da nisam u pravu ali mislim da ne. Od kojeg datuma si na porodiljnom? 
    Za porodiljni se gleda 6 mj od kojih je zadnja placa Koja se gleda ona koja je ISPLACENA u mjesecu PRIJE nego si isla na porodiljni. 
    Za primjer. Meni je porodiljni poceo sredinom 11 mj. I zadnja placa koja mi je usla u prosjek je ona za 9 mj isplacena u 10. Znaci od 4-9. A s obzirom da sam od 1.5 bila na vecoj placi puno bi mi bilo bolje da je mogao uc prosjek od 5-10 mj ali ne moze. Potvrdili su mi i na poslu i na hzzo. 

mrgud_zg
    17. Prosinac 2019. 19:55

I sad sam ponovo procitala pitanje, i promijenila bih odgovor 🙈😂. Ovaj drugi dio odgovora je 100% tocan. Znaci ovisi o datumu otvaranja porodiljnog. Sori ako sam sad zbrckala 🙊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.