ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    18. Studeni 2019. 19:07

Da da mislim na uloske chicco? Znaci 1 paket kupujem. Tako nesto i ja planiram pustit mm u autu paket, uzet nesto sa sobom a ostalo nek donosi po potrebi. I jednokratnih "sexy" gacica mezastih? Isto paket od 5 kom dosta ili?

Aristea
    18. Studeni 2019. 19:22

https://i.postimg.cc/90YVqWkk/IMG-20191118-192131.jpg evo moj ctg danas....

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    18. Studeni 2019. 19:24

Zanima me to kaj je kao prohodan prst do glavice, jel to znaci da se spustio dolje u zdjelicu ako je kao do glavice? Jel su te mjere cerviksa dost velike ili ono...znam da zna zenama cerviks skroz nestat. Tak sam bar cula na pregledima da im je govorio Goluža

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

mrgud_zg
    18. Studeni 2019. 19:30

ja sam kupila 2 paketa po 5. na nekom blogu sam procitala da treba 20 gacica.. sto mi se cini totalno nerealno   (iako kaj ja znam hahhaha)
    a kupila sam i one podloge za krevet (koje se prodaju kao za inkontinenciju)
    nama su cak u petrovoj na tecaju rekli da oni imaju svega, od spavacica, do podloga, al kao nikad ne znas dal te moze zadesit guzva bas taj dan, pa da nema cistog. znam da svi kazu da u bolnici izgubis sram i to  al ja sam tako nekako uzasno gadljiva, i kak mi je termin oko bozica najvise me strah da cu doc za blagdane kad je i manje osoblja i da nece bit cistog vesa, plahti i sl, pa reko rade ponjet pa da mi ne treba nego da nemam. ja inace znam imat ful obilne menge pa si mislim te podloge mogu i doma koristit par dana da ne sflekam krevet.. a necu propast za te novce za koje sam to sve kupila 

Macutica
    18. Studeni 2019. 19:31

Mi smo ovu uzeli i samo cu preko po potrebi staviti tetru ili sl., jer mislim da cu bebu mijenjati malo u sobi na krevetu, malo na kutnoj, s obzirom da nemam pravu komodu za presvlacenje zbog mjesta, a na komodi koja je za bebu namijenjena mi taman stane ova podloga po dimenzijama..

https://m.xxxlesnina.hr/p/my-baby-lou-podloga-za-previjanje-009034001503

• Sarita15
    18. Studeni 2019. 19:32

Dok ja dodem do kraja sve cu pozaboravljat sigurno ... znaci  Grizli sve mozes prokuhati sto bude na boci i dudu i izdajalicu i sesirice sve pustis vodu da kljuca 5min i uronis sve to unutra i prokuhavas 3 do 5 min i izvadis van na cistu krpu rucnik sto ces da se susi. Ja bi oprala bocu dudu normalno ko i svo sude i onda bi navecer to sve tako prokuhala i pustila do ujutro da se susi i tako 2 3 mj onda je vec poceo jest nasu hranu puzat okolo pa sam smanjila 
    Mikio bradavicu mozes namazat svojim.mlijeko pustit da se posusi i pospremiti u grudnjak ili stavitu tu kremu koju zelis kad recimo vec znas da ce proc recimo.neki duzi period izmedu dojenja da se upije i da djeluje. Znaci ako ce beba se nasisavat svakih pol sata nema krema smisla
    Sad idem citat dalje

ena10
    18. Studeni 2019. 19:35

Bokic!
    Samo da se javim.
    Prije svega, čestitam svima na urednim pregledima.

Ako se ne varam, Reserved sutra ima zakazan carski? 
    Držimo fige draga🤞🏻💙❤

Nas dvije smo odlično, pedijatar ju je pohvalio, kako je dobra, mirna i savršeno zdrava beba.
    Mene je isto pohvalio kako sam imala super, brz, i lagan porod, i kako sam za prvorotku odlično odradila posao..
    Nećemo sutra doma najvj, jer drže 3+dana, no ako se rodi dvadesetak beba, ka jučer, onda će nas potjerati.
    Moja curka je ko zmaj, samo spava, tu i tamo zakmeci,  malo cica, i nastavi spavati. 
    Jučer je povraćala, pa je bila po noći kod sestara pod nadzorom, ali sve je u najboljem redu, samo je plodnu vodu izbacivala.
    Nadam se da ste sve dobro, i da uživate.
    Sretno sutra i Vama koji imate preglede, šaljem puno zagrljaja i poljubaca da sve bude OK! 😘🙈💞

• Henky
    18. Studeni 2019. 19:38

mrgud_zg

ja sam kupila 2 paketa po 5. na nekom blogu sam procitala da treba 20 gacica.. sto mi se cini totalno nerealno (iako kaj ja znam hahhaha)
    a kupila sam i one podloge za krevet (koje se prodaju kao za inkontinenciju)
    nama su cak u petrovoj na tecaju rekli da oni imaju svega, od spavacica, do podloga, al kao nikad ne znas dal te moze zadesit guzva bas taj dan, pa da nema cistog. znam da svi kazu da u bolnici izgubis sram i toal ja sam tako nekako uzasno gadljiva, i kak mi je termin oko bozica najvise me strah da cu doc za blagdane kad je i manje osoblja i da nece bit cistog vesa, plahti i sl, pa reko rade ponjet pa da mi ne treba nego da nemam. ja inace znam imat ful obilne menge pa si mislim te podloge mogu i doma koristit par dana da ne sflekam krevet.. a necu propast za te novce za koje sam to sve kupila

Di si kupila podloge za krevet?

• Sarita15
    18. Studeni 2019. 19:44

Lorena imas pravo na rodiljnu naknadu od 2328kn kada rodis pa narednih god dana. Do tada nista. Bez obzira sto si student ako nemas stipendiju to je to sto imas. Jedino mozes zadrzati sva studesnka prava i tih godinu porodiljnog ako trebas zbog prevoza,  ocistit neki ispit i slicno. Meni je frendica dala godinu na porodiljnom bez problema

Aristea
    18. Studeni 2019. 19:44

ena10

Bokic!
    Samo da se javim.
    Prije svega, čestitam svima na urednim pregledima.

Ako se ne varam, Reservedsutra ima zakazan carski?
    Držimo fige draga🤞🏻💙❤

Nas dvije smo odlično, pedijatar ju je pohvalio, kako je dobra, mirna i savršeno zdrava beba.
    Mene je isto pohvalio kako sam imala super, brz, i lagan porod, i kako sam za prvorotku odlično odradila posao..
    Nećemo sutra doma najvj, jer drže 3+dana, no ako se rodi dvadesetak beba, ka jučer, onda će nas potjerati.
    Moja curka je ko zmaj, samo spava, tu i tamo zakmeci, malo cica, i nastavi spavati.
    Jučer je povraćala, pa je bila po noći kod sestara pod nadzorom, ali sve je u najboljem redu, samo je plodnu vodu izbacivala.
    Nadam se da ste sve dobro, i da uživate.
    Sretno sutra i Vama koji imate preglede, šaljem puno zagrljaja i poljubaca da sve bude OK! 😘🙈💞

Bravo za malenu i mamu hehe :) 💗😍

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.