ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    18. Studeni 2019. 17:15

Evo me nakon 4,5 sata cekanja na uzv... Ne da sam utrnula nego ne osjecam ne noge ni guzicu a sa stola sam se jedva digla jer su mi cure ocito ili nekaj pritisle ili su se ligamenti nekak pomakli ma ne znam, uglavnom, evo me nemrem mrdnut... Uzela sam Mg cim sam dosla doma i legla al ne popusta jos. Uglavnom sve ok, kao i u petak 😅😅... Jos veli Radosevicka da je znala da me Vecek gledao bi me poslala doma a za njega se nasmijala i rekla a je i on specijalac, pogleda vas i svejedno posalje za dva dana opet 🙈. Sljedeci uzv 2.12., a ogtt cu u pon ipak jer sutra mi je curka doma zbog strajka pa da ju ne vucem sa sobom. 

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    18. Studeni 2019. 17:16

Lorena94

Htjedoh vas pitat, nezaposlena sam, redoviti student, jel imam i ja kakva prava preko HZZOa, ako nisam na birou? Koga god pitam nitko ne zna.

Lorena94 daj nazovi HZZO, al mislim da imas pravo na nesto pogotovo zato jer si redoviti student. 

url=https://lilypie.com][/url

annika
    18. Studeni 2019. 17:23

PetraB

Lorena94

Htjedoh vas pitat, nezaposlena sam, redoviti student, jel imam i ja kakva prava preko HZZOa, ako nisam na birou? Koga god pitam nitko ne zna.
    Lorena94 daj nazovi HZZO, al mislim da imas pravo na nesto pogotovo zato jer si redoviti student.

ima kad rodi minimalnu naknadu, godinu dana. do tada ništa

[iimg]

Valkris
    18. Studeni 2019. 17:38

upravo mi je iskočio oglas da je danas Late night shopping u Bubamari, imaju 15% popust i besplatnu dostavu iznad 199,90 kn pa eto ako netko treba nešto 

Lorena94
    18. Studeni 2019. 17:45

Bila sam u HZZOu i neka teta živčana je bila, onako me lijepo odpidirila i rekla da ona nema vremena za moja pitanja! Ugl probat ću nazvati sutra. Hvala vam na odgovorima... Btw meni je 1.bebica, zanima me kakve ste bočice kupile? 

mrgud_zg
    18. Studeni 2019. 18:22

zene, kakve ste podloge za previjanje kupile?
    ovakve manje al koje imaju vislje rubove? npr https://www.bubamara.in/njega-djeteta/kupanje-i-prematanje/prematanje/freeon-podloga-za-previjanje-sa-tvrdim-dnom/332563830071133256
    il vece? https://www.bubamara.in/njega-djeteta/kupanje-i-prematanje/prematanje/freeon-velika-mekana-podloga-za-previjanje-safari/332633830071133263
    meni se ovakve prve cine ko da vise mogu drzat bebu na mjestu, al mozda se varam ? 

Lavica27
    18. Studeni 2019. 18:26

Mrgud ja ti imam ovu prvu, u nekoj fazi kad krenu bit ko hobotnice tak ti je svejedno koja je podloga,sve je borba😂 Ali, moja podloga je iz bebenova, koristena samo za prvu i poprilicno brzo je ovo plastificirano puknulo na rubovima na vrhu gdje je tu povišeno s lijeve i desne strane i sad viri van spuzva. Srecom imam one navlake frotirne koje idu na to pa ne planiram novo kupovat. 

Grizli
    18. Studeni 2019. 18:27

Jaivanpa hehe zanimljiv nalaz... I kod tebe se ocito sprema 🤟!
    Hvala curke za savjet o sterilizaciji bocic i sesirica. Thinkpink odličan prijedlog da po jednog mm nosi svaki dan ako trebam pa doma ih iskuha. Jednog svakako pakujem u putnu torbu pa ako ne daju lako se vrati doma samnom. Bolje nego da nemam a treba.
    Cure koliko cca onih postnatalnih chicco treba i jednokratnih? Ne mogu nac znam da smo pisale i ja sam fotkala si to al ne mogu sad nac da me ubijes. Sastavljam popis vol. 2 😎 da imam spreman ako uleti kakva akcija.
    PetraB uf bas si se nacekala. Nadam se da ce te uskoro otkociti.

Grizli
    18. Studeni 2019. 18:29

Mrgud ja sma kupila od ikee po preporuci frendice da joj je izdrzala citava za oba djeteta. I navlake njihove sam uzela tako da se nadam da ce biti ok. Izgleda mi full veliko trenutno

mrgud_zg
    18. Studeni 2019. 18:56

e super tnx . znaci sve imate na tu foru. tak nes cu i ja kupit. 
    kaj niste pricale da treba hrpa ulozaka?  ja tu po nekom popisu koji je bio davno kupila 1 paket chicco i 2 paketa vir. s tim da sam isto mislila da mi to mm donosi jer je vece od kofera 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.