Grizli slazem se s Lavicom, najbitnija je higijena da se redovito operu i bar pofure, a sama odluci kako cesto ces ih sterilizirat. Ako cu ih ja koristit, ja cu 1xdnevno ih sterilizirat. Al to sam ja. Najbitnija je higijena bas zbog toga jer im je imuni sutav slab pa da ne bi dobili Soor. A onda moras i dijete i svoje bradavice tretirat s Daktarin ili Rojazol oralnim gelom.
Cure , ja se nakon depiliranja i sređivanja noktiju osjećam kao da sam otrčala maraton 😣🤣 sad bi mogla odspavati malo 🤣
Uuuu Annika ,hvala na informaciji :)
Mi danas idemo na 4d ,jedva čekam da vidim malca :)
sorry ako si već pisala, ti ćeš isto roditi u os rodilištu?
Hoću
Ajme rajski plin.... kad bi mogla bome bi ga uzela! 😂
Kad je najbolje poceti s tim cajem od lista maline? Bas bih ga htjela poceti piti, moze samo pomoci jel tako?
MaRe u os rodilištu došao rajski plin. Čisto da znaš
Ima da se nadrogiramo svime što se nudi
Oh sto bi dala za rajski plin na porodu. Mozda budem imala srece pa ns prebace u novu bolnicu takav je navodno plan da ginekologiju sele prvu pa mozda i to uvedu. 😎 Nada umire zadnja.
Lorena jos stignes se predomislit ako ti Os nije predaleko. 😉
Mikio mislim da nema. Samo jedna vrsta je bila na polici tih sesirica od TT, a i druge marke su imale samo po 1 vrstu jer sam gledala i nuk i avent tako da nisam upucena dal postoje velicine. Imas u baby centar na 20% akcije za klub. Ja sam kupila na akciji dodju 48kn pa se isplati.
Thinkpink znaci dovoljno je da jednom na dan ih prelijem kuhanon vodom iz kuhala i pustim da pdstoje i poslije da se osuse? A onda da svakih par dana ih bas prokuham? Izmedju dojenja je dosta da ih perem pod spinom sa vrucom vodom? Pitam jer me muci kako to obaviti u rodilistu dok sam tamo, doma nije problem ako ja ne budem mogla, lako mm to napravi.
Vec kad pricamo o tom steriliziranju, bocice i dudicu prije prve upotrebe je potrebno prokuhat, e sad pitanje koliko dugo to treba kuhat i dal sve dijelove ili neke ne smijem npr onaj navoj od bocice? I sta poslije stavim susiti. Ili se opere u masini za sudje? Joj sto muka mi je to sve skupa evo mene je vise panika tog da sve bude cisto i adekvatno pripremljeno da dijete ne dobije jos kakvu infeciju, gljivice, bolest nešto, nego svog poroda i dojenja.
Annika i MaRe,ja za Os bolnicu svašta ružno čula, ja planiram u Našice ići, (blizu mi je), iako nas još mjesec i pol dana dijeli do termina već me sad hvata panika 😂
Ja sam čula i loših i dobrih stvari tak da kao što sam već rekla kak nam grah padne tak ce nam biti. Sve zavisi kakve srece budemo ☺
Tonkica meni je prosli tjedan na pregledu gin rekla da mogu vec pocet pit jer sam zatvorena i nemam krvaranja ni kontrakcija osim ponekad HB. Da za pocetak je najbolje 1 salicu na dan, a onda poslije se pojacava do 3 salice dnevno pred porod. Cak je rekla da je dobro za probavu ga piti. Ja bas ga kupila jucer u bio&bio trgovini vrecica dodje nekih 18kn mi se cini s timw da ga nisu imali izlozenog vani nego u ladici samo pa tek kad sam pitala su mi izvadili, a ja mislila da nemaju uopce.
Grizli super, hvala na info! Svakako cu si ici kupiti to ovaj tjedan pa poceti. Sad sam napokon mobilna opet 😁
Nasty
Lorena za na rodilište sam čula same pohvale. Ja sam inače iz DM-a i sve žene skoro iz tog kraja godine idu za NA.
Grizli, ja sam već pisala tko ima problema s probavom ssmo nek počne piti
[iimg]
NastyLorena za na rodilište sam čula same pohvale. Ja sam inače iz DM-a i sve žene skoro iz tog kraja godine idu za NA.
Grizli, ja sam već pisala tko ima problema s probavom ssmo nek počne piti
Ja živim u Magadenovcu :) kada ti je termin?
Sortiraj odgovore
Najstariji