Cure dobar dan! Konacno sunce u ovoj Rijeci :)
Mali ima neku infekciju u sinusima..sredio ga vrtic kompletno..sad opet kaslje...
Roba se pere i ceka me oko 3-4 masine bebi robe za oprat da nego to sunce potraje
Tommee tippee sam ja imala boce i prezadovoljna, kasnije nuk bocu kratko pa nuk onu casicu. Dudu nije volio pa ju nije ni imao. Opet cu ju kupiti vecu i manju. Ja sam davala cajic od prvih dana, vodu ne. Toliko sam upamtila.
Sretno danas na pregledima 🙏 i lijep vam dan zelim
Jutro , curke sretno na pregledima danas. Moj Je sutra i baš imam blagu tremu.🙃
Sretno cure s pregledima danas, moj je odgođen za sutra, pobrkali datum.. Naručili me danas ujutro umjesto sutra, a danas su popodne, sva sreća da sam provjerila.. A pošto nosim briseve onda sam prebacila za sutra..
Bok svima 😊 sretno na pregledima 😊
Iva na stranicama min financija pise da je isplata 20.11.tak da ne vjerujem da ce danas, mozda sutra.
Sto se tice dojenje, ja isto imam plan iskljucivo dojiti, al nije da sam si to strogo zacrtala. Informirala sam se, imam zelju, ak ce ici super, ak ne ne. Nadam se da cu moci ovdje pitati za savjete iskusne mame koje su dojile 😊 u domu zdravlja se isto planiram ukljuciti u grupu potpore.
Iva sprema se to pomalo kod tebe ☺
Zasad nisu..ali ja ne znam ni hocu li dobit ovaj mjesec ili iduci za oba pošto su mi ono pobrljali podatke tako sa sad čekam dal ce sjesti...kad sjedne javite ☺
Hahah sveki peki🥰🥰❤
Imas pravo,brzo ce i to proc!
Sto se tice naknade bas sam htjela pitat,ja imam onaj m-pretinac (valjda u sklopu e-gradjani) i jucer mi dosla obavijest tamo da mi je od hzzo na račun upucen iznos 4257kn za komplikacije. Isto sam vidjela na mfin da sjedaju 20.11.pa ne kuzim cemu jucer najava? Jel nekom vec tako bilo? Na pbz mi nije jos nista sjelo.
I meni je dosla obavijest, ali jos nije sjelo, isto pbz.. Mozda sutra bude, a ako nista, onda 20. kako i pise🙄
Aaa kako ste me razveselile sad sa info da su T tippee sesirici dobri i korisni. Thinkpink nekako sam si zato i planirala uzet zbog te uvucene bradavice ako nista da bar imam opciju ako zatreba.
E sad ono sto mene zanima je dal ja nakon svakog dojenja moram taj sesiric prat i sterilizorat ili je dovoljno ga samo svaki put oprat, a onda jednom na dan sterilizirat? Pod pretpostavkom da se koristi znaci stalno svako dojenje.
Dudu isto dobila od bubamare i ne mislim kupiti drugu za pocetak ako bude trebalo kupit cemo naknadno. Bocicu cu kupiti bas to da mozak bude smiren da sam pripremila sve jer inace mislim da bi me nervni mogao uhvatiti tamo u rodilistu.
Grizli ma ne... ja sam ti znala nekad preliti taj sesiric sa vodom iz kuhala. Isto je 100° temp. Mozda pogresno al meni je koristilo. Svaki tipa treci dan iskuhaj(steriliziraj). Skuzit ces sama po filingu.
Sortiraj odgovore
Najstariji