ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aristea
    17. Studeni 2019. 21:46

Ena čestitam na djevojčici, neka je živa i zdrava. Volite se, mazite, ljubite i uživajte jedna u drugoj hehe :) 💗💗💗 tebi zelim brz oporavak!!

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

MaRe
    17. Studeni 2019. 21:48

Joj kad spominjete brijanje..ja prosli tjedan prije pregleda sve rijesila i Sunčicu i noge..ko prava..i jučer sjedim dok sam se oblacila i skontam da lijevu nogu nisam ni pipnula odozada 😂😂😂 dlakava ko muško 😂😂😂😂 Kako to dosad nisam primjetila ne znam 😂 Sva sreca pa se nisam skidala kod dr

Grizli
    17. Studeni 2019. 21:56

Evo za neku koja je pitala za aventove proizvode bit ce na akciji 25% u svijet beba. Upravo dobila reklamu 😉

LoBi
    17. Studeni 2019. 22:47

Cure jeste kupovale bočice? Što tu trebamo paziti? Koliko bočica nam treba? 😂 I od koliko ml? 
    Našla sam neke tomme tippe, e sad imaju kao closer tu nature i advanced anti colic. Jel zna koja razliku? I za ove prve pise da sprječavaju pojavu kolika. Našla sam neki set 2 bočice od 150 ml, 2 od 260,2 zamjenske dude, 2 dude varalice i cetka za ciscenje. Cini mi se skroz dobro 

Lavica27
    17. Studeni 2019. 22:58

LoBi osobno sam koristila u prvoj T samo Tommee Tippee bocice i imala sam tu srecu da je moja mala prihvatila. Al znam dosta primjera oko sebe gdje beba odboja bocicu i roditelji pokupujj sve žive brendove ne bi li beba zavoljela neki drugi sisac. Za pocetak ti je dovoljno 2 male bocice (150iliml) ili jedna velika (260ml). Ja sam imala i te anti colic,nije imala grceve (cca 2-3 tjedna ju je pred jutro prduckanje mucilo ali bi približno onome szo opisuju kao grceve). E sad sumnjam da je to zbog tih bocica jer sam ja dojila nocu i danju, samo je AD pila prije spavanja. Al su takva tlaka za pranje da ti nemogu opisat🙈 Tako da,uzmi basic za start pa lako cudesa nakupujes naknadno...

Lavica27
    17. Studeni 2019. 22:59

*2 male bocice ili jedna mala a jedna velika.

Damnarexx 🌺
    17. Studeni 2019. 23:04

Lavice jesi li ti nedavno prijavila neku neugodnost/bol u desnom jajniku? Il lijevom? Sorry, malo sam senilna😂🧠
    Ugl, i mene uhvatilo..danas tokom dana tu i tamo. Neka napetost, uopce ne znam kako opisati. Sva sam si neka napuhana danas, stolica ne bi trebala biti u pitanju jer sam obavila.
    Nadam se da ce proc do sutra, i da je do sirenja svega toga 😄

Lunica
    17. Studeni 2019. 23:09

Ena cestitke💕💕💕 bas lijepa i skolska prica s poroda...
    ja vam zenice moje nis ne kupujem od tih revizita..ni duse ni boce😂😂 a to je vec iskustvo sa prvim sam se opremila na veliko😂😂 ugl..nikad mi nije trebala ni boca ni duda...tj duda je al mogla sam i bez nje..bio se samo nagutavo zraka pa imao grceve od te dude...a da mi bilo sto treba imam tri ljekarne u krugu od 500 metara od kuce..
    evo sad kad sam usla u 30 tjedne bas si razmisljam da pomalo.slazem torbu i kuferic..brzo ti 30ti tjedni prodju☺

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Damnarexx 🌺
    17. Studeni 2019. 23:11

Sto se tice bocica, nisam mogla odolit ovoj od Twistshakea, 260ml: https://postimg.cc/34j4YMCN
    Plus, stalno su reklame iskakale -50% off pa rekoh, ajde. 
    Uzela sam od nehrđajuceg celika, i kad mi je stigla palo mi je na pamet jel mi to uopce treba 🤷🙈
    Uz nju se dobije sisac za 2+mjeseca, pa cu si kupiti onaj prvi 0+ i to je to.
    Ne namjeravam kupovati jos bocica, vjerojatno cu i dobiti.

Lunica
    17. Studeni 2019. 23:12

opet puna gresaka..sorii..
    ajme mene zna jako boliti kod desnog jajnika ali bas grcevita bol..srecom ne traje vise od minute..bas koma..a tu  mi je i rez od carskog pa se mislim mozda zato...

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.