LoBi osobno sam koristila u prvoj T samo Tommee Tippee bocice i imala sam tu srecu da je moja mala prihvatila. Al znam dosta primjera oko sebe gdje beba odboja bocicu i roditelji pokupujj sve žive brendove ne bi li beba zavoljela neki drugi sisac. Za pocetak ti je dovoljno 2 male bocice (150iliml) ili jedna velika (260ml). Ja sam imala i te anti colic,nije imala grceve (cca 2-3 tjedna ju je pred jutro prduckanje mucilo ali bi približno onome szo opisuju kao grceve). E sad sumnjam da je to zbog tih bocica jer sam ja dojila nocu i danju, samo je AD pila prije spavanja. Al su takva tlaka za pranje da ti nemogu opisat🙈 Tako da,uzmi basic za start pa lako cudesa nakupujes naknadno…
Hvala ti ❤️ naletila sam na neku akciju cijeli taj set za 240 kn ja mislim, pa reko mozda bi bilo dobro, nisam uopce razmišljala o bocicama. Jel njih mogu koristit i za vodu/čaj? Uopce neznam kad se to daje djetetu, ajme sto pitanja mi je sad iznad glave, koliko toga neznam 🙈 neka me panika hvata ovih dana 😂😂
LoBi osobno sam koristila u prvoj T samo Tommee Tippee bocice i imala sam tu srecu da je moja mala prihvatila. Al znam dosta primjera oko sebe gdje beba odboja bocicu i roditelji pokupujj sve žive brendove ne bi li beba zavoljela neki drugi sisac. Za pocetak ti je dovoljno 2 male bocice (150iliml) ili jedna velika (260ml). Ja sam imala i te anti colic,nije imala grceve (cca 2-3 tjedna ju je pred jutro prduckanje mucilo ali bi približno onome szo opisuju kao grceve). E sad sumnjam da je to zbog tih bocica jer sam ja dojila nocu i danju, samo je AD pila prije spavanja. Al su takva tlaka za pranje da ti nemogu opisat🙈 Tako da,uzmi basic za start pa lako cudesa nakupujes naknadno…
Hvala ti ❤️ naletila sam na neku akciju cijeli taj set za 240 kn ja mislim, pa reko mozda bi bilo dobro, nisam uopce razmišljala o bocicama. Jel njih mogu koristit i za vodu/čaj? Uopce neznam kad se to daje djetetu, ajme sto pitanja mi je sad iznad glave, koliko toga neznam 🙈 neka me panika hvata ovih dana 😂😂
Našla sam sad da bebe ni ne piju vodu prije 6.mjeseci🙈
Cure moje ja se evo vrtim ko na ražnju ne mogu da zaspem 😑 pa da vidim sta ima kod vas kad ono svašta
Ena čestitam od ❤️ drago mi je da je porod tako dobro prosao, uživaj sada sa svojom ljepoticom
Grizli tetre su ti 😍😍
Lavicejesi li ti nedavno prijavila neku neugodnost/bol u desnom jajniku? Il lijevom? Sorry, malo sam senilna😂🧠
Ugl, i mene uhvatilo..danas tokom dana tu i tamo. Neka napetost, uopce ne znam kako opisati. Sva sam si neka napuhana danas, stolica ne bi trebala biti u pitanju jer sam obavila.
Nadam se da ce proc do sutra, i da je do sirenja svega toga 😄
Sad se sjetih da sam i ja imala boli u oba jajnika do prije nekih mjesec dana. Pogotovo kod koracanja ili podizanja noge. Trajalo je dosta dugop, mozda i dva mjeseca sve skupa. No ja sam svejedno radila neke trudnicke vjezbe i kretala se dosta. Na kraju prosli kak i doslo:) Mislim da je od rastezanja jer je i doktor dosta pazio oko toga, ali sve je uvijek bilo ok
PREGLEDI
18.11.-thinkpink1
18.11.-Nasty
18.11.-Dalindas
18.11.-lucille9
19.11.-Goga_V
19.11.-Zarica
19.11.-Juno
19.11.-kl1v
19.11.-Grizli
20.11.-valentina
20.11.-Supergirl
21.11.-samojed
21.11.-ena10
22.11.-damnarexx
22.11.-mala.le.90
25.11.-Sarita15
25.11.-C1M4
25.11.-Lavica27
25.11.-samonezelje
25.11.-mikio
25.11.- ivikii
26.11.-annika
26.11.- Macutica
27.11.-Tockica37
27.11.-flower
27.11.- piba7
28.11.-DeeDee
29.11.- DeeSB
29.11.- PetraB
02.12.-Dalindas
03.12.-Nasty
03.12.- Lala27
04.12.-Lunica
04.12.-Anna
04.12.-Lunica
09.12.-lorija
11.12.-miapia
11.12.-nita9999
11.12.-MaRe
18.12.-LoBi
Netko je pitao gdje se moze ulje u spreju kupiti... Ja ga uzela u Tvornici Zdrave Hrane. Vidjela sam da ima maslinovo i kokosovo.
Sretno svima danas na pregledima:) I ja jedva cekam svoj sutra:) I porodiljni za 2 tjedna, nikako docekat
I'm grateful to drokiti7 for all his help for my life, my fiance was having Herpes Simplex Virus and we were planing on getting married so we decided to get ourselves tested first and we found out that my fiancee was HSV 2 Positive, i was so unhappy, because this was a barrier for us to get married, so i was searching the internet for a cure for my partner, and it was so surprising how @drokiti7 has been a blessing and healing to the masses, after reading about his work on a blog i immediately emailed him via ([email=drokitiherbalhome100@gmail.com]drokitiherbalhome100@gmail.com[/email]) and he wrote back to me that my fiancee will be OK and that he can cure my fiance, i couldn't believe it, after doing all that is needed to be done, i was surprised that after 21 days of using his medicine as he prescribed my fiancee went to the doc and was diagnose negative. Words can't describe how happy I am and we are also married with 3 kids. For more info contact him via Email @[email=Drokitiherbalhome100@gmail.com]Drokitiherbalhome100@gmail.com[/email] or WhatsApp:+2347050670365...He also cures HIV/AIDS Lung cancer Blood Cancer Asthma Fibroid Autism....
Sortiraj odgovore
Najstariji