ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    18. Studeni 2019. 06:43

Jutro! Sretno na pregledima svima! 🤞Da sve prodje super! Reserved ako sam dobro zapamtila ti sutra imas cr?!
    Damnarexx mene boli desno kao jajnik ppcelo prije nekih 2-3 tjedna. Zna me na momente presjeci bas jako, gin rekla da je to do tetiva i beba je taman na taj dio naslonjena trupom glava/rame pa od tog pritiska je vjerojatno. Pomogne mi jedino kad legnem na lijevi bok duze.
    Bocicu mislim da cu aventovu uzet jer dobivam njihvou izdajalicu elektricnu pa ako sam dobro skopcala onda mi pase samo njihova. 
    E ja kupila sesirice za dojenje od tommee tippee. Nemam pojma oce trebat nece, vljaju ne valjaju ja ih kupila eto skocili mi u vidno polje i sekundu poslije bili kupljeni. Sta je najbolje kad me mm potao kako i kad se koriste rekla sam pojma nemam. 

Angie1205
    18. Studeni 2019. 07:21

Jutro svima!! Sretno danas na pregledima...moj je tamo negdje za cca 2 tj, prvi put idem u TA pa nemam odredjeni datum ni vrijeme...javim kad se dog s mm kad me vozi 😬
    Nadam se da ste sve dobro...shopingirajte i dalje, mazite buse i uzivajte 😘😘

Lorena94
    18. Studeni 2019. 07:22

Lorija ja prijavljujem pregled 2.12. Čitam i pratim vas!
    Sretno svima danas na pregledima! :) 

PetraB
    18. Studeni 2019. 07:31

Jutro cure?!
    Evo vikend prije danasnjeg uzv prosao mirno, bas mi je dobro sjeo onaj extra uzv kod veceka u petak 😅 cak sam se i naspavala 😎.
    E sto se bolova tice, ma uopce ih vise ne registriram, kad sjednem i razmislim kaj me boli imam osjecaj da nabrojim sve dijelove tijela. Ono sto ja primijecujem zadnjih tjedan dana je geganje... Mi nemamo zavjese na prozorima pa navecer se uvijek "uhvatim na prozoru" kad sam u kuhinji i hodam, bas kao patka izgledam 🙈. Mislim naravno nije cudno jer kad me netko vidi a ne zna da su blizanci, pa velim kad mi je termin, zgroze se koliki je trbuh 🤷🏻‍♀️ Al kad pogledam pa ja sad vec imam 1200gr u sebi, nije ni cudno. 😱
    Sto se tice uredjivanja "gospodicne" sluzbeno sam odustala i rekla mm da ce jednom tjedno (obicno prije pregleda) on to obavit jer nema sanse vise da ja to mogu solo. Pa ne mogu se normalno obrisat nakon wc-a a kamoli da izvodim akrobacije pod tusem 🙈
    Sretno i ostalim curkama danas na pregledima, odoh se spremit za uzv. Ovaj tjedan me jos ceka ogtt 😖 i ehokardiografija u petak na rebru tak da ovaj tjedan mi je wooohooo... A dragi opet na putu u cet i pet 🙄

url=https://lilypie.com][/url

Lavica27
    18. Studeni 2019. 07:48

Jutro cure! 
    Damnarexx,nije mene jajnik bolio... samo neko utrnuce tupo sam imala al eto vidim cure se javljaju da je njima to bilo i da je normalno.
    LoBi, da,mozes i za caj i za vodu. Netko daje s 4mj kad krene uvoditi kasice,netko s 2-3mj da caj protiv grceva... ima svega. 
    Kad mi netko kaže da nikad nije koristio bočice (a cula sam više puta) se uvijek zapitam kako je to moguce,kako ste pili vodu u setnji npr ili caj? Ja sam se izdajala pa davala svojoj kad sam izbivala iz doma pa ju je npr M ili mama stavljala spavati, ili AD prije spavanja...🤔 Naravno da se sve stigne kupiti,realno vecina ovog sto nabrajamo stižemo kupiti... al ja sam misljenja da od jedne boce i dude necu propast jer cu potrošiti 50ak kn a kupila sam si sigurnost u glavi (luda zena znam🙈). Ja sam Grizli TT sesirice (navodno su najbolj)koristila u u rodilištu kad mi je raskrvarila bradavicu. Čudno mi je bilo s njima al jedan kraći period su me stvarno spasile. 
    Iiii ostatak sam zaboravila,kao i obično. Sretno na pregledima cure!

DeeDee
    18. Studeni 2019. 07:51

Jutros. Mhm, šta se tiče nogu, to nekako usput pod tušem,  em je zima, em sam plava,  više iz navike :D
    A vađiđi sam shvatila prije prošlog pregleda da neće ići pa sad gospodin jednom mjesečno glumi kozmetičara 😂😂
    Njega to veseli pa rekoh nek se zabavlja haha.  Ja sam inače baš opsjednuta tim dlačicama i skidam ih na tjednoj bazi pa je uspjeh i da sam pristala na jednom mjesečno pred pregled, iako znam da ginekologa apsolutno ne sekira..

Sretno s pregledima 😊

[/url

DeeDee
    18. Studeni 2019. 07:52

Ovo "jutros" Bog Isus zna šta sam počela pisat i izgubila se 🙈🙈
    Iva super da je sve super, zabrinula me skroz na skroz :D

[/url

DeeDee
    18. Studeni 2019. 07:55

PetraB i ja se gegam, očito 😂😂
    Ne osjetim toliko ali već mi je par iskusnjara reklo da su mi po hodu skužile da sam trudna 😁

[/url

beba2025❤
    18. Studeni 2019. 08:22

Grizli

Jutro! Sretno na pregledima svima! 🤞Da sve prodje super! Reserved ako sam dobro zapamtila ti sutra imas cr?!
    Damnarexx mene boli desno kao jajnik ppcelo prije nekih 2-3 tjedna. Zna me na momente presjeci bas jako, gin rekla da je to do tetiva i beba je taman na taj dio naslonjena trupom glava/rame pa od tog pritiska je vjerojatno. Pomogne mi jedino kad legnem na lijevi bok duze.
    Bocicu mislim da cu aventovu uzet jer dobivam njihvou izdajalicu elektricnu pa ako sam dobro skopcala onda mi pase samo njihova.
    E ja kupila sesirice za dojenje od tommee tippee. Nemam pojma oce trebat nece, vljaju ne valjaju ja ih kupila eto skocili mi u vidno polje i sekundu poslije bili kupljeni. Sta je najbolje kad me mm potao kako i kad se koriste rekla sam pojma nemam.

Ja sam sa obje cure pri dojenju koristila sesirice,iako nemam uvucene bradavice i super su stvar!
    Ima malo posla,oko pranja ,ali nema rana niti bolova😊

Lunica
    18. Studeni 2019. 08:51

Lavica27

Jutro cure!
    Damnarexx,nije mene jajnik bolio… samo neko utrnuce tupo sam imala al eto vidim cure se javljaju da je njima to bilo i da je normalno.
    LoBi, da,mozes i za caj i za vodu. Netko daje s 4mj kad krene uvoditi kasice,netko s 2-3mj da caj protiv grceva… ima svega.
    Kad mi netko kaže da nikad nije koristio bočice (a cula sam više puta) se uvijek zapitam kako je to moguce,kako ste pili vodu u setnji npr ili caj? Ja sam se izdajala pa davala svojoj kad sam izbivala iz doma pa ju je npr M ili mama stavljala spavati, ili AD prije spavanja…🤔 Naravno da se sve stigne kupiti,realno vecina ovog sto nabrajamo stižemo kupiti… al ja sam misljenja da od jedne boce i dude necu propast jer cu potrošiti 50ak kn a kupila sam si sigurnost u glavi (luda zena znam🙈). Ja sam Grizli TT sesirice (navodno su najbolj)koristila u u rodilištu kad mi je raskrvarila bradavicu. Čudno mi je bilo s njima al jedan kraći period su me stvarno spasile.
    Iiii ostatak sam zaboravila,kao i obično. Sretno na pregledima cure!

Lavice meni nije ni drugo ni trece dijete nego 5.😂😂 i iskljucivo svi samo dojeni do 6.mj..nakon toga obavezno uzmem bocicu ali na kljun za piti..tako ti je to kod mene😂a ne znaci da ce biti i ovaj put ali eto previse je tu iskustva i to ponovljenih..a i u udruzi sam aktivna Potpora dojenju tako da znam da bebi koja je iskljucivo dojena ne treba nista do 6.mj dodavati..

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.