Pa Mrgud ja te čitam i mislim si koji ležero u glavi ima,scaka cast...al vidim da nisi znala kolko si tjedana trudna😂😂😂😂😂😂
Ovo za OS-htjele "lak"porod? Ajme majko glupace... treba nju pitat jel bi se htjela mucit. Sadisti🙄
Dalindas tnx za info.. "previše divlja" bas me zanima šta im ti znači xD A ponašaju se kao da plin i epi daju iz svog džepa 😠
Ja s malinom čekam da obavim što jos imam da ne bi bilo prije reda.
Jutro od nas 😊 Ja danas malo duže odspavala jer me NETKO šutao cijelu noćPiba fige su u zraku
Lorena držim fige da je ogtt već gotov i da si sad na nekom doručku iz snovaDeeDee ili Grizli, jeste vi spominjale list od maline i loptu? Ako to stvarno pomaže kod otvaranja i priprema, kad bi se trebalo početi s tim (taman mi jedna takva lopta stoji na tavanu i skuplja prašinu
)? I kakav je to čaj, onaj klasični u vrećici ili iz bio&bio pa mora u onu cjediljku? Ako možda znate…I još jedno pitanje..magnezij…budući da on smiruje grčeve, po nekoj logici bi ga uskoro trebala prestati uzimati?
Curke kažu da se s 34tt prestaje s magnezijem i može krenut s čajem ali po meni je to prerano, ja neću do 37tt jer me ionako strah ranijeg poroda. Za loptu su nama na tečaju rekli kad uđemo u termin, dakle od 37tt.
Za čaj još nisam proučavala detalje al mislim da je onaj koji se procjeđuje.
[/url
Cure sretno na pregledima danas!!
Za brže otvaranje kažu čaj od lista maline i puuuuno datulja. Pa zašto ne probati 😊
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Jutro od nas 😊 Ja danas malo duže odspavala jer me NETKO šutao cijelu noćPiba fige su u zraku
Lorena držim fige da je ogtt već gotov i da si sad na nekom doručku iz snovaDeeDee ili Grizli, jeste vi spominjale list od maline i loptu? Ako to stvarno pomaže kod otvaranja i priprema, kad bi se trebalo početi s tim (taman mi jedna takva lopta stoji na tavanu i skuplja prašinu
)? I kakav je to čaj, onaj klasični u vrećici ili iz bio&bio pa mora u onu cjediljku? Ako možda znate…I još jedno pitanje..magnezij…budući da on smiruje grčeve, po nekoj logici bi ga uskoro trebala prestati uzimati?
Curke kažu da se s 34tt prestaje s magnezijem i može krenut s čajem ali po meni je to prerano, ja neću do 37tt jer me ionako strah ranijeg poroda. Za loptu su nama na tečaju rekli kad uđemo u termin, dakle od 37tt.
Za čaj još nisam proučavala detalje al mislim da je onaj koji se procjeđuje.
Super tnx na odgovoru E a ovo kad se uđe u termin, to znači kad uđemo u 37tt ili kad ga navršimo? znam da je bedasto pitanje al nemoj se smijat please
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Cure sretno na pregledima danas!!
Za brže otvaranje kažu čaj od lista maline i puuuuno datulja. Pa zašto ne probati 😊
pišem i pamtim! I slažem se, ako može pomoći u pripremi, zašto ne :D
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Ja računam navršenih 37tt
tnx!! :D
Nama su na tecaju rekli da rajski plin jako steti osoblju jer nemaju adekvatne uvjete za njegovo koristenje. Truje ih zbog stalne izlozenosti. Kazu da je za nas siguran i mozda nam pomogne, a mozda i ne, ali odmoc nece. Anesteziolog je pricao o tome tako da nas je to malo sve potreslo. Rekao je da je cetvero njegovih kolegica pobacilo prosle godine i to povezuje s plinom. Samo da nadodam, svi ostali koji su ga do sada spominjali (doktor, babica) su imali pozitivan stav oko uzimanja plina, ali anesteziolog je objasnio kako je on u tu problematiku najbolje upoznat kao anesteziolog. Ne znam, ja se taman odlucila za taj plin i nista drugo, ali nakon ovog mislim da mi ostaje samo nista drugo:) Mozda cu ih zicat u krajnjoj nuzdi:)
Sto se tice spavacica i ja imam sve dugih rukava. Ja cu to samo sa skarama pokratit, neda mi se vise zezat sa ducanima i robom😶
Simbalija meni si rekla javiti za stapice za plodnu vodu, hvala ti! Jesi bila mozda u onoj u Importanne centru? Mozds uspijem svratiti danas i pitati...
Grizli prekrasno složeno!
Lavice soba je prekrasna!
Jos sam svasta nesto htjela pisati, ali trudnicki mozak 🤷♀️
Eto sjedim u cekaonici u TA na Merkuru i cekam i cekam i cekam.... Naravno, kasno smo krenuli pa sad cekam vec 2h 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji