ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gogaa_V
    04. Prosinac 2019. 11:34

Jaivanpa sretno! ❤

Lavica27
    04. Prosinac 2019. 11:36

Sad malo gnjavim ali uz savjete o dojenju i ostalom jedan savjet za vas generalni. Jucer sam s malom isla na zbor djecji, voli plesati i pjevati i drugu djecicu pa ajde da proba i to. I gledam je onako i mislim si kad je odrasla?? Ponavlja sve plesne korake, slusa sve,upija, ponavlja pjesmicu a do jucer sam je nunala u rukama. Nisam pekmez tip al sam bila tolko ganuta kolko je vec svoja..kad vam kazu da brzo rastu,stvarno, prebrzo rastu. Uzivajte u svakoj fazi kolko god je teska i zahtjevna. Počevši od početaka i dojenja,sjecam se da sam mislila joj samo da krene jesti kasice,pa joj samo da sjedne bit ce mi lakse. Samo da propuza,samo da prohoda,samo da izadju svi zubi vec jednom. Samo da prespava sama. Samo da progovori da znam sto joj je. Istina,svaka faza donosi dio olaksanja, al uzivajte u mirisu,u mazenju,u tome da ste im centar svijeta. Nece vam nista zamjeriti,ne znaju za bolju mamu od vas. Svaki put kad me zamoli da "čičim dok ne zaspi" zelim automatski reci ma daj ajde velika si (jer ucili su nas da je bolje da su samostalni,jel) i sjednem i pomislim doci ce vrijeme kad me nece trebati da se sigurno uspava,uzivaj u tome. Oprostite jer sam vas ugnjavila,nisam mislila ali mozda se netko jednom pronadje u ovome.

Dalindas
    04. Prosinac 2019. 11:36

Jaivanpa ,sretno 🥰🥰🥰🥰🥰
    Sto se tiče dojenja ,i mene je malo strah . Stvarno bih voljela dojiti ,ali ako ne bude išlo ,ne bude - ne želim si stvarati pritisak . Isto tako ,idu mi na živci svi oblici kritiziranja zbog dojenja  ili ne dojenja . Mislim da svatko treba odlučivati sam za sebe bez da mu se ista nameće . Meni je osobno malo too much kad vidim djecu od 3,4 godine na sisi ali mi nikad ne bi palo napamet nekog osuđivati zbog toga 

DeeDee
    04. Prosinac 2019. 11:38

Lavica27

Sad malo gnjavim ali uz savjete o dojenju i ostalom jedan savjet za vas generalni. Jucer sam s malom isla na zbor djecji, voli plesati i pjevati i drugu djecicu pa ajde da proba i to. I gledam je onako i mislim si kad je odrasla?? Ponavlja sve plesne korake, slusa sve,upija, ponavlja pjesmicu a do jucer sam je nunala u rukama. Nisam pekmez tip al sam bila tolko ganuta kolko je vec svoja..kad vam kazu da brzo rastu,stvarno, prebrzo rastu. Uzivajte u svakoj fazi kolko god je teska i zahtjevna. Počevši od početaka i dojenja,sjecam se da sam mislila joj samo da krene jesti kasice,pa joj samo da sjedne bit ce mi lakse. Samo da propuza,samo da prohoda,samo da izadju svi zubi vec jednom. Samo da prespava sama. Samo da progovori da znam sto joj je. Istina,svaka faza donosi dio olaksanja, al uzivajte u mirisu,u mazenju,u tome da ste im centar svijeta. Nece vam nista zamjeriti,ne znaju za bolju mamu od vas. Svaki put kad me zamoli da "čičim dok ne zaspi" zelim automatski reci ma daj ajde velika si (jer ucili su nas da je bolje da su samostalni,jel) i sjednem i pomislim doci ce vrijeme kad me nece trebati da se sigurno uspava,uzivaj u tome. Oprostite jer sam vas ugnjavila,nisam mislila ali mozda se netko jednom pronadje u ovome.

❤❤❤❤

[/url

lorija
    04. Prosinac 2019. 11:49

Jaivanpa

Moram na inducirani, mekonijska je voda

Sretnooooo 🙏🌸

Aristea
    04. Prosinac 2019. 11:49

Hvala cure. Klistir sam primila i sad cekam sat vremena da se ocistim . Ma kaze kaze sestra moze to trajati 4 i 5 sati kao...a moja mama za 20 min hahah..tjesim se... Iskreno mi sjelo ko budali samar al imala sam osjecaj da cu ipak na inducirani.... Malo mi suze krenule..ne iz straha toliko nego neznam vjv  sve izmjesani

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

mrgud_zg
    04. Prosinac 2019. 11:51

ne znam dal se sjećate točno je bila neka faza na forumu kad ste sve pisale da vas hormoni peru na svaku sitnicu. ja sam si tad frajerica mislila da kad ce meni doc ta faza. i sad sam procitala ovaj post od lavice i rasplakala sam se . prekrasno si to napisala. pogotovo jer imam jednog necaka od 5 godina koji je jos uvijek "beba" i maza, i jednog od 10, koji je vec usao u pubertet i gotovo je, nema vise ni puse kad se vidimo, i to je doslo tako naglo da sam ja u soku i stalno razmisljam kak to sve ide prebrzo!!
    ja sam sve ovo sto sam napisala o nekom redu i rasporedu mislila u stilu mrvicu olaksat sebi. ja nisam neki prenjezni i pekmezast tip, ali vidim da me opralo a nisam ni rodila po tom da samo razmisljam kaj bi jos mogla kupit, kako je ovo slatko kako ono, a inace najveca skrtica , ali cisto zbog nekih iskustava bliskih prijateljica i savjeta koje sam dobila kazem (ovo za spavanje u kindacu i to).. a dojenje onak totalno sebicno govorim da bi voljela jer imam stan na 2 etaze i samo kad se sjetim kolko puta bi se po noci morala spustit do kuhinje po bocicu mi dode plakat 

Red Fox
    04. Prosinac 2019. 11:57

Nemrem vjerovati za tu fejs grupu da ima tak radikalnih 😳 svasta 😳 ja nisam nikako protiv ad, samo se nadam da bum znala prepoznati jel treba ili ne treba 😂
    Lavica samo ti nas podsjeti tu i tamo da treba uzivati u trenutku jer fakat brzo rastu. Bas sam si nedavno kupila onu knjigu bebe vole papati da imam ideje o receptima za kasice, i bas sam se malo sokirala kad sam izracunala da ta faza kasica ne traje bas tak dugo, ja sam si zamislila ko da cu godinu dana raditi kasice, a to je samo par mjeseci 🤦🏼‍♀️
    I bas mi je simpaticno kak vi koje vec imate djecu velite kak ste zaboravile kak je to kad imate malu bebu 😂 i to je znak kak neke faze bas tolko brzo produ da se zaborave.

Lavica27
    04. Prosinac 2019. 12:00

mrgud_zg

ne znam dal se sjećate točno je bila neka faza na forumu kad ste sve pisale da vas hormoni peru na svaku sitnicu. ja sam si tad frajerica mislila da kad ce meni doc ta faza. i sad sam procitala ovaj post od lavicei rasplakala sam se. prekrasno si to napisala. pogotovo jer imam jednog necaka od 5 godina koji je jos uvijek "beba" i maza, i jednog od 10, koji je vec usao u pubertet i gotovo je, nema vise ni puse kad se vidimo, i to je doslo tako naglo da sam ja u soku i stalno razmisljam kak to sve ide prebrzo!!
    ja sam sve ovo sto sam napisala o nekom redu i rasporedu mislila u stilu mrvicu olaksat sebi. ja nisam neki prenjezni i pekmezast tip, ali vidim da me opralo a nisam ni rodila po tom da samo razmisljam kaj bi jos mogla kupit, kako je ovo slatko kako ono, a inace najveca skrtica, ali cisto zbog nekih iskustava bliskih prijateljica i savjeta koje sam dobila kazem (ovo za spavanje u kindacu i to).. a dojenje onak totalno sebicno govorim da bi voljela jer imam stan na 2 etaze i samo kad se sjetim kolko puta bi se po noci morala spustit do kuhinje po bocicu mi dode plakat

Nemoras se spustat. Imaj kraj kreveta prokuhanu hladnu vodu i termosicu s vrucom vodom, dozere za AD. Smiskas pola pola vodu i dodas dozer, minuta posla. :)

MaRe
    04. Prosinac 2019. 12:14

Lavice 😍😍 Nemam djece al sam rekla da cu pokušati uživati u njemu što više dok je beba i iako sam protiv toga znam da ce biti po rukama dok mi ne otpadnu 😁
    Spremam stvari...i znam da smo stoput to prosle i zapisala sam al eto da vidite jesam sta propustila...Torba za rađaonu:
    Voda,
    Japanke,
    Ručnik,
    Mob+punjac,
    Gumica za kosu,
    Vrecica za robu,
    Spavacica.
    I gace i jedan chicco. A kofer cu popodne jer ga ne mogu dohvatiti xD

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.