Vruce mi je stalno a navecer kad legnem pa mi krenu gorit stopala kisu bi si iscupala..ako je u prostoriji vise od 23 meni slabo koliko mi vruce disat ne mogu ma jooooj 🙈
Mali je bolestan na hitnoj bili nego jurim oko njega i osjecam se kao da potpuno zanemarujem bebu jer se nit mogu fokusirat na bolove i nesto prepoznat nit odmorit nit naspavat nit pojest a cini mi se da to jako utjece na bebu..on hoce sjedit na meni lezat na meni jest na meni a ja sama sebi teska nespretna on je tezak....jedva cekam rodit bar ako ce bit cupavo cu ja samo bit umorna nece to toliko utjecat na bebu u trbuhu vise...ovako se jadan drma i mrda i lupa pa se na preduuugoooo umiri ma joooj 😔😔😔
Ena cestitam ti od srca, bravo za porod!! 💪❤️🎉 nakon svega sto si prosla zasluzila si bas da nije trajalo 100 sati! I kako si to prisebno sve podnijela, svaka cast!! Uzivaj sad maksimalno!
Sarita vas bas nece, bas mi je zao. Nikako da ti mali ozdravi. Drzim fige da prode sto prije pa da se malo stignes posvetit sebi i bebacu 🤞
Ja bila napokon na sajmu. Kupila nesto tetra obicnih, nesto boljih, dekicu na standu etherala, i sebi spavacicu u devicu. Htjela sam se vratit po ogradicu za kindac al bila sam preumorna, a cura na standu mi je rekla da ima popust vrijedi i cijeli tjedan pa cu im se javit prek fejsa.
Mi smo madrac uzeli u bubamari, onaj basic hrvatske proizvodnje. Nakon sto sam to sto godina proucavala, odlucila da necu nikakve antialergijske i slicne jer ne zelim bebu odma naucit na neke kerefeke, na kraju birali izmedu nekog iz ikee za 450 kn i jednog iz bubamare za cca 500. I prodavacica nam donjela ovaj jectiniji iz skladista i govori da je to najprodavaniji proizvod. Od pjene, debljina 10 cm. Ful cvrst. Periva navlaka. Ja po nicemu nisam vidjela da je ovaj 200 kn skuplji po necemu bolji. Tako da smo uzeli jeftiniji i jos je klub cijena i dode cca 250 kn
Mare i mene siba vrucina iako sam inace uvijek zimogrozna bila sad samu sebe ne poznam. Hodam jos uvijek po stanu u kratkim rukavima a inace bi v3c s dekicom bila umotana.
Lala sta znog mpo su ti carski predlozili? Zaboravila kolika ti je beba po gr? Meni niko nije spomenuo carski jer sam mpo pa mi to cudno nadam se da me nece na idućem pregledu u TA sokirat tom info.
Sarita a joj bas mi je zao da je malecki bolestan. Nadma se da ce uskoro bit bolje!
Ja dobila crve u guzici cim dosli doma, mm morao po pljusku sve iskrcavat iz auta. Pa sad malo da se pohvalim sto smo od sitnicica kupili na sajmu, a glomazno je jos u kutijama i tamo ce i biti neko vrijeme dok ne odem na porođajni.
Sarita pa kaj je bilo sad s malenim? Oprosti ako si vec tipkala pa sam propustila.
Meni se termoregulacija nije stabilizirala jos odbtrudnoce s malim tak da sam vec navikla... Muz bi stalno lozio a meni cist ok i ovak no skuzim da je hladno kad me klinci zagrle a ono hladne ruke 🙈
url=https://lilypie.com][/url
Sada sam 38+2, predlaže u 39tt. Sutra je kontrola, jedan radi razgovor, drugi UZV, svaki put je netko drugi...tak da ću vidjeti sutra. Onak je u prolazu spomenuo indukciju ali tek s punih 39tt ako me strah; no sutra bude opet netko drugi, pa opet drugi stav...Ma bitno mi je da na koncu sve bude ok.
Mene pere vrućina i niski tlak, kod nas je danas bilo kao početkom 10.mj., koma...i još se popišam svako malo....muž kaže da puštam na sve strane...zakoračim i prdnem u dućanu
Da, trudnoća je iz MPO ali nemam dojam da netko to doživljava kao indikaciju da požuri porod indukcijom ili carskim.
.muž kaže da puštam na sve strane…zakoračim i prdnem u dućanu
😂😂😂
Sarita maloga baš uhvatilo 😕 nadam se da će sto prije ozdraviti da se i ti mozes opustiti.
Grizli ona prva tetra 😍😍 ja sam zapela za nju al pise its a girl pa je ne bi za decka 😁 Narucivala sam tetre i kornet s neke stranice s fb i na kraju kad je stiglo unutra deklaracija od Ethreala. Za taj jastuk sam se jedva odlucila jer su mi svi predivni...na kraju uzela sivo bijeli s zvjezdicama.
Grizli Kod nas (Bosna) uglavnom predlažu carski kad je mpo, zapravo najviše zavisi od doktora, ne radi svaki isto, ali uglavnom je tako. S tim da moj doktor smatra da je mpo plus bebina težina po njemu za carski, ne samo mpo. U petak sam bila 34+2, a beba je 36+4, ima već 3 kg 🙈 Rekao mi je doktor da mogu i prirodno, nije da ne mogu, ali da mi je previše skupa trudnoća da bih bilo šta rizikovala. Tako da ćemo carski, još samo da vidimo da li opšta ili spinalna anestezija
Cure, da li su vas bolila rebra sprijeda i straga, imam osjecaj kao da se trbuh lagano siri prema gore i bas me rebra bole na momente.. 😵
Sortiraj odgovore
Najstariji