Evo samo da javim curkama koje su savjetovale za ruksak sa wish i koje imaju slicne pa nisu/jesu prale ga... Oprala u masini na 40, neki program skin care koji ima 2 ispiranja, samo smanjila centrifugu na 800 i izasao savršeno isti kakav je i ušao u perilicu. S njim stavila neke dekice i one podloge za presvlacenje da ne lupaju metalni dijelovi. Sve sljaka iako sam cifove sve pootvarane pustila. Tako da 👍👍👍 super zadovoljna!
A ne znam... rekao mi je da se javim u trudničku ambulantu.
Vrijednosti su
natašte 6,3
nakon 60’ 10,3
nakon 120’ 11
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Thinkpink dzz istok, ivanicgradska 😁 meni je najbolja recenica od patronazne bila da se djeca odgajaju od prvog dana kad dodu iz rodilista i da probamo sto vise olaksat sebi. U stilu kao naravno da kad rodis to stvorenje volis ga vise nego mozes zamislit i sve bi mu dao, al ako si bar ne probas poslozit malo neki red i raspored od pocetka, da se tu zene raspadnu od umora pa na dalje. I da ce nam ona sve pokazat cim dode stoput ako treba. To mi je nekak bas ohrabrujuce bilo 😊🙈
Mare ja nisam znala kaj je zgaravica prije trudnoce. A sad mi apsolutno nis ne sjeda dobro na zeludac. A najgore je navecer. Ja koja sam bila ogromni gurman sad skoro nis nemrem jest.
Lorena ja nisam jos ni jednom bila na ctgu. A bila u trudnickoj s 36 tt (i pregled i uzv, al nisu me na ctg spajali) i narucena s 38 sljedeci put. Ne znam dal je to normalno?
Thinkpinkdzz istok, ivanicgradska 😁 meni je najbolja recenica od patronazne bila da se djeca odgajaju od prvog dana kad dodu iz rodilista i da probamo sto vise olaksat sebi. U stilu kao naravno da kad rodis to stvorenje volis ga vise nego mozes zamislit i sve bi mu dao, al ako si bar ne probas poslozit malo neki red i raspored od pocetka, da se tu zene raspadnu od umora pa na dalje. I da ce nam ona sve pokazat cim dode stoput ako treba. To mi je nekak bas ohrabrujuce bilo 😊🙈
Mareja nisam znala kaj je zgaravica prije trudnoce. A sad mi apsolutno nis ne sjeda dobro na zeludac. A najgore je navecer. Ja koja sam bila ogromni gurman sad skoro nis nemrem jest.
Lorena ja nisam jos ni jednom bila na ctgu. A bila u trudnickoj s 36 tt (i pregled i uzv, al nisu me na ctg spajali) i narucena s 38 sljedeci put. Ne znam dal je to normalno?
Hvala na odgovoru, nemam pojma ni ja, ja još ni jednom nisam bila u TA, ne znam ni dali ju inaju u Našicama..
A ne znam… rekao mi je da se javim u trudničku ambulantu.
Vrijednosti su
natašte 6,3
nakon 60’ 10,3
nakon 120’ 11
Ti bi definitivno trebala i na Vuk Vrhovac.
Koliko ja znam, ukoliko je trudnoća uredna i nema nikakvih indikacija da bi se ranije radilo, CTG se počinje raditi s 37 tjedana.
Ja npr još ovaj tjedan idem kod svog doktora na pregled, a od idućeg tjedna krećem u TA.
Jutro i od nas… Mi cekamo na pregled i briseve i sve mi muka tog ceprkanja 😨 Mm je jutros pricao bebi i davao uputu radi briseva .. kceri, uskoro ces mozda vidjeti neko svjetlo ali NE IDI prema njemu! Jos nije vrijeme! 😂😂😂😂
😂😂😂😂😂
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Ima li itko da osjeti pokrete u zdjelici, npr kao da beba lagano grebe po preponama?
Ja!!! Hahaa precudan osjecaj!
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Evo samo da javim curkama koje su savjetovale za ruksak sa wish i koje imaju slicne pa nisu/jesu prale ga… Oprala u masini na 40, neki program skin care koji ima 2 ispiranja, samo smanjila centrifugu na 800 i izasao savršeno isti kakav je i ušao u perilicu. S njim stavila neke dekice i one podloge za presvlacenje da ne lupaju metalni dijelovi. Sve sljaka iako sam cifove sve pootvarane pustila. Tako da 👍👍👍 super zadovoljna!
Uhu odlicno ..bas mi je lijep.. :)
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Ekipa zaspem na 2h i ono 6str za citat ispisete. Gledam vec neko vrijeme na instagramu vrece za kolica za bebe. Bilo mi je skupo i na BF iskreno. I sinoc odemo kod kumova a njihova susjeda kaze pripremili smo ti malo robice.... 2 velike crne vrece za smece robice, prijenosni kinderbet, ta vreca za kolica, nekakva hranilica sto se montira na stolicu i ona podloga za igranje s onim gore sto visi.
Onda je zvala zena koju znam iz vidjenja da mi je slozila hrpu nekih stvari. Meni je iskreno vise glupo ponavljati da nam ne treba nista. Ako ima koja od vas iz Sk/ Petrinje..okolice da nesto trebate od robe samo recite.
Zanima me hoce tko roditi u Sk rodilistu ili sam sama? Petra znam da ti neces...ali jos je jedna cura iz naseg kraja cini mi se..
Sortiraj odgovore
Najstariji