Ima li itko da osjeti pokrete u zdjelici, npr kao da beba lagano grebe po preponama?
Ja!!! Hahaa precudan osjecaj!
Bas sam se cula s frendicom koja je u 39.tt i ona ima te simptome, jutros je bila na pregledu, dr joj kaze da je beba skroz nisko i da nema kud, zato ona osjeti to grebanje po preponama.
Ali ona nema nikakvih drugih znakova da se ista desava🤷♀️
Tko ce ga znat, 100 zena, 200 sisa😂😂
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Apropo poroda u vodi, meni je fascinantno koliko bolnica ima kadu, a ni jedna ju ne želi puniti! Kaj onda nude bezveze...osobno mislim da se nebi bučnula ali sigurno ima cura kojima je takav porod želja i treba im se to omogućiti! Vezano za robot za čišćenje, cure koje imate taj robot, kako se on bori sa psećim dlakama ako možda znate? Meni je najviše radi tog...Mare i Dalindas, vi ste spomenule strah od pupčane..nama su na tečaju rekli da se jako često omota i odmora ta pupčana i da nema razloga za strah..zato i imamo pred kraj češće preglede i sve bude pod kontrolom. Samo trebamo pratiti da kroz dan osjetimo bebaća i to je to. Što se tiće žgaravice, mene isto počela mučiti ali nije da ju pokušavam nekak riješit..Najčešće me uhvati dok ležim, pa se dignem, to se spusti nazad i smiri se I točno mi bude neobično jer su mi ovo prve žgaravice IKAD :D Što se tiče štucanja, mi štucamo isto skoro svaki dan presmiješno je kako to štucanje baš ful nisko osjetim...maltene iznad stidne kosti...Mikio, Grizli i Simbalija isss plačem od smijeha, koje su to metode i teorije naših muških :DD mora im se priznati da imaju ideje! Uostalom lako njima, ne šutaju njih u pupak :D I Grizli super za ruksak! :D Mala.le.90 ja sam zadnjih dana počela osjećati pokrete skroz nisko dolje, tam di i štucanje..spremaju se bebe polako
Mi smo svoje obavili, iduća kontrola za 2 tjedna..Teški smo 2800 i veli teta doc da sam skroz zatvorena ali da se cerviks počeo smanjivati..kaj to nije onda kontradiktorno? Plodna voda je uredna, brisevi bili bezbolni (na moj šok i nevjericu) i čekanje nalaza bhsb-a i antitijela 😊 Znat ću ih za dva tjedna kad odem na kontrolu 😊 Sad sam tu naškrabala svega i svačega jer nisam bila pošteno aktivna od sinoć..ne zamjerit
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Ja sam jučer zadnji put bila kod svoje doktorice ,uzela mi je bris i dala uputnicu za bolnicu i rekla da za dva tjedna idem tamo na pregled . Nije mi rekla ništa za naručivanje 🤔
Red fox kasno se mozda javljam ali evo, imam staža s dojenjem 3 i pol godine, pa mozda ti i budem znala odgovoriti nesto
Lorena ako ideš u Na roditi, moraju imati ctg tamo. Trebala bi od 37. tjedna krenuti u TA tamo
Dalindas ako se dobro sjećam, rodit ces u Os? Ne treba naručivanje, samo dodjes i pripremis se na cekanje od par sati
[iimg]
Red fox kasno se mozda javljam ali evo, imam staža s dojenjem 3 i pol godine, pa mozda ti i budem znala odgovoriti nesto
Lorena ako ideš u Na roditi, moraju imati ctg tamo. Trebala bi od 37. tjedna krenuti u TA tamo
Dalindas ako se dobro sjećam, rodit ces u Os? Ne treba naručivanje, samo dodjes i pripremis se na cekanje od par sati
Da ,hvala ti :) možda da si ponesem litru kave 😂
I prijavljujem pregled 16.12 :)
Maloprije mi je prijateljica javila da su ju ostavili u bolnici , možda nam danas stigne bebač ,bas sam Uzbuđena ,kao da sam ja ostala 🤣
Mrgud bila sam blizu🙃 fulala samo za jednu lokaciju, jer su po tvom opisu obje približnih godina. Al to je istina oko slaganja stvari u glavi, jer ako si sama ne olakšaš u samo startu, kasnije ce ti biti sve teze i teze...žene pucaju po šavovima i odustaju cak i od dojenja...
A ne znam… rekao mi je da se javim u trudničku ambulantu.
Vrijednosti su
natašte 6,3
nakon 60’ 10,3
nakon 120’ 11
Na zalost ne znam ti info za narucivanje na merkuru u trudnicku u ambulantu no sigurno ima curki koje znaju. Mislim da nije nuzno ici na VV, ja u prve dvije nisam isla, nego sam isla u petrovu na profile svaka tri tjedna. Mozda to ovisi o ginicu koji te vodi, nemam pojma 🤷🏻♀️
url=https://lilypie.com][/url
Thinkpinkdzz istok, ivanicgradska 😁 meni je najbolja recenica od patronazne bila da se djeca odgajaju od prvog dana kad dodu iz rodilista i da probamo sto vise olaksat sebi. U stilu kao naravno da kad rodis to stvorenje volis ga vise nego mozes zamislit i sve bi mu dao, al ako si bar ne probas poslozit malo neki red i raspored od pocetka, da se tu zene raspadnu od umora pa na dalje. I da ce nam ona sve pokazat cim dode stoput ako treba. To mi je nekak bas ohrabrujuce bilo 😊🙈
Mareja nisam znala kaj je zgaravica prije trudnoce. A sad mi apsolutno nis ne sjeda dobro na zeludac. A najgore je navecer. Ja koja sam bila ogromni gurman sad skoro nis nemrem jest.
Lorena ja nisam jos ni jednom bila na ctgu. A bila u trudnickoj s 36 tt (i pregled i uzv, al nisu me na ctg spajali) i narucena s 38 sljedeci put. Ne znam dal je to normalno?
Hvala na odgovoru, nemam pojma ni ja, ja još ni jednom nisam bila u TA, ne znam ni dali ju inaju u Našicama..
Ja sutra imam pregled kod svoje socijalne ginekologice, mislim da u Ri tek kad ti je termin ideš u TA. Ako naravno ništa ne krene prije 😁
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
A ne znam… rekao mi je da se javim u trudničku ambulantu.
Vrijednosti su
natašte 6,3
nakon 60’ 10,3
nakon 120’ 11
Koliko ti je secer na taste bio prije trudnoce?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji