ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    03. Prosinac 2019. 10:25

DeeDee

Grizli

Hrabrice i Mikio 🤣🤣🤣🤣 ti muski zaista imaju inspiracije. Moje je sad fora kad malo promrdamo trbuh beba uzvrati. Naravno njemu je to simpa pa bi stalno, al meni bas i nije kad krene saketiranje organa.
    Prekrizila se i upalila perilicu sa ruksakom. 🙁 Nadam se da ce ostat upotrebljiv.

Ja sam neki dan rekla mom da pričeka da se beba rodi i da nađu neko drugo igralište 😂😂
    Stalno ju mali a ona mu se ful javlja, neki dan je izjavio da se igraju lavice, ja bih rekla graničara s mojim organima 😂

Ovako i moj, stalno ruke prema bušici, najviše voli kad osjeti nogicu pa je onda gurka pa me ona još jače mlatne. Govorim mu da to nije najugodnije, a on meni pa samo se igramo 😁

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

mrgud_zg
    03. Prosinac 2019. 10:31

E ja sam isto htjela rec da mi je ovaj zadnji mjesec koma. Znaci u jednu ruku mi je doslovno kroz zadnjih 10ak dana postalo uzasno tesko. Sveee me zulja, trbuh se rastegnuo koza svrbi, imam osjecaj da je bebi premali trbuh, udara me da me fakat vec boli i samo bi da izade 🙈😂, postalo mi tesko i lezat i spavat, i prepone bole a zgaravica doslivno za umrijet 🤮🤮.  a u drugu ruku tolko me strah da ne zelim da nikad dode taj kraj. I fakat je utjesno to sto sve govorite da smo mi zene stvorene za to, i da ce nam doc dosta toga spontano i prirodno, jer si ja to ne mogu zamislit 🙈 tako da vam svima koje ste to prosle i podijelile jedno veliko hvala ❤️

mala.le.90.
    03. Prosinac 2019. 10:39

Ima li itko da osjeti pokrete u zdjelici, npr kao da beba lagano grebe po preponama?

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Lilypie
    03. Prosinac 2019. 10:39

Pozdrav cure, može jedna informacija?
    Trebam li se naručiti za trudničku ambulantu u Merkuru?
    Do sad sam vodila trudnoću kod svog ginekologa ali OGTT je ispao los i šalje me u bolnicu.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• thinkpink1
    03. Prosinac 2019. 10:42

Sitgao moj Nutribaby 5u1 i super mi zgleda😊
    Mrgud mislim da znam gdje si bila na tecaju. Opcenito svaka patronazna koja odrzava tecaj ima svoj teren i svakoj je dodjeljen njezin. Ako zelis da ti dođe prije poroda kuci, da se upoznate i da prođes s njom tematiku koja te posebno interesira, imas na netu po ulicama, ime i prezime patronazne koja je za tvoj teren (ulicu) i sluzbeni br.moba pa ju slobodno zvrcni.
    Red pucaj😉
    Lavice ovo dežurstvo se extra placa ili...😂😂😂

MaRe
    03. Prosinac 2019. 10:57

Aaaa napišem i prebacim slučajno stranicu 🙈
    Mala.le.90 rekla bih da se tvoj sprema izaći pa se spustio nisko 😉
    Mrgud potpisujem zadnji post sve osim zgaravice...samo me ponekad muči i to kad navecer pojedem nešto što mi ne sjeda...tako da sam prestala općenito jesti poslije 6.
    I ja sam mislila da krenemo u TA da onda idemo jednom tjedno do kraja..to mozda onda pred sami kraj idemo češće (ako izdržimo u komadu do tada).

mala.le.90.
    03. Prosinac 2019. 11:04

Stomak mi se skroz spustio, mada kazu da nista to ne mora znacit, al ovo grebanje po zdjelici od sinoc ne prestaje...bas ga osjetim na preponama🤦‍♀️
    Joj bas sam uzbudjena sad, jos ne vjerujem da cu u ovom mjesecu rodit🤦‍♀️

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• piba7
    03. Prosinac 2019. 11:20

Lilypie

Do sad sam vodila trudnoću kod svog ginekologa ali OGTT je ispao los i šalje me u bolnicu.

Lilypie, ako ti OGTT nije dobar, trebaš se javiti na Vuk Vrhovac. Prvo trebas odraditi edukaciju, evo tu su upute:
    http://www.idb.hr/trudnice.htm

Točkica37
    03. Prosinac 2019. 11:31

Lilypie

Koje su vrijednosti ogtta? 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Lorena94
    03. Prosinac 2019. 11:37

lorija prijavljujem još jedan pregled kod privatnika 17.12. ☺️ Sretno svima danas na pregledima, da svs bude ok i dobro! Imam pitanjce u vezi ctga, idete u bolnicu gdje ćete roditi ili? Ova moja preko HZZOa misli da sam ja trudna tek 2 mj, a ne 8 😂 i da za sve ima vremena. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.