Evo i nas sa pregleda, cerviks se malo skratio, ali kaže ima ga dovoljno, izdržaće do carskog koji će biti do 20.12. 😍 Beba ima 3300. Ctg uredan, jedna kontrakcija, ništa značajno. Uzela mi briseve, dala uputnicu za bolnicu i tako da sam sa tom doktoricom završila, jer ona ne porađa. Sutra idem kod doktora koji će me poroditi 😀 Mene stomak boli nisko skroz, a beba kad me tu udari kao da me uvrijedi u nešto, sve zvijezde prebrojim. Samo da izdržimo u komadu do carskog 😁
Lunica Meni ctg traje oko 15 minuta
Mikio I meni su zanimljive te poze, nekad su nelogične skroz 😂 Znači, i dalje se ne želi okrenuti. Onda ćeš vjerovatno carski?
Za štucanje je neko pitao, to kad krene ne zna stati 😂 Traje i po 10-15 minuta, možda jedno 3 puta na dan, kako kad
Pojma nemam šta sam još htjela napisati 😠
Sto se tice tete u vrticu, zenska je fakat super, a i on je onaj tip djeteta kojem ce svaka pizdarija proc bez posljedica jer je toliko umiljat i nakon sto napravi sr... slozi takvu facu da mm i ja, koji smo stvarno "strogi" (citaj postoje pravila oko kojih nema rasprave), moramo okrenut glavu da nam ne vidi smijesak u kutu usana, strasno kakav je... Jednostavno im se zavuko pod kozu, svaki pit kad dolazimo po njega, neka teta mora doc prokomentirat kako je on dobar, a ja sto upitnika nad glavom, moj?! Ma vi se salite 😅😅😅
A Lavice glava ne da je tvrda...dakle... Sad je u onoj fazi kad nema straha i u sve ulazi bezglavo, tak da imamo jako puno padova 🤣.
E da... To htjedoh iskomentirat... Moramo si poslozit neke stvari otpocetka da bi si olaksale... Apsolutno potpisujem!!! Mi nismo recimo tip ljudi koji su svoj zivot podredili djeci vec smo njih uklopili u nas zivot. Ono sto sam ja naucila u ovih 8 godina staza majcinstva je rutina koja je njima potrebna i daje ima odredjenu sigurnost te su tada klinci puno mirniji. S jednim i drugim se znao red, ne znam, al svi koji su mi solili pamet tada da pretjerujem (da se razumijemo, govorimo o vremenu spavanja i hranjenju, da ne mislite da sam djecu trenirala ne znam kaj), kad su dobili klince i bili vrlo fleksibilni oko tih stvari, danas imaju klince koji ne znaju kad je vrijeme jela, spavanja i ostalo... I danas ti isti roditelji meni kukaju kak im je tesko... Samo velim "a jebiga, bu proslo kad se ozene/udaju i odsele" 🤣
Grizli super za ruuksaaak 💪🏼😎
Kliv mislim da je Angie spominjala Sk al koliko znam ne namjerava tam rodit... Angie sorry ak sam fulala 🙈.
Mikio bas mi je drago za dobar pregeld i da nalaz nije nikakva panika 🤗
url=https://lilypie.com][/url
Bravo za uspjesne preglede 😁😁
miki0 znaci tvrdoglavka je i dalje ustrajna ko i moj.. a nis, carovat cemo na sv duhu nema nam druge 😊 makar mi je mama rekla da sam se ja 2 tjedna prije poroda okrenula kak treba, al ocito ovog mog to ne dira previse 🙈 vec sad imamo djecu s postenim stavom 😂
Thinkpinkdzz istok, ivanicgradska 😁 meni je najbolja recenica od patronazne bila da se djeca odgajaju od prvog dana kad dodu iz rodilista i da probamo sto vise olaksat sebi. U stilu kao naravno da kad rodis to stvorenje volis ga vise nego mozes zamislit i sve bi mu dao, al ako si bar ne probas poslozit malo neki red i raspored od pocetka, da se tu zene raspadnu od umora pa na dalje. I da ce nam ona sve pokazat cim dode stoput ako treba. To mi je nekak bas ohrabrujuce bilo 😊🙈
Mareja nisam znala kaj je zgaravica prije trudnoce. A sad mi apsolutno nis ne sjeda dobro na zeludac. A najgore je navecer. Ja koja sam bila ogromni gurman sad skoro nis nemrem jest.
Lorena ja nisam jos ni jednom bila na ctgu. A bila u trudnickoj s 36 tt (i pregled i uzv, al nisu me na ctg spajali) i narucena s 38 sljedeci put. Ne znam dal je to normalno?
Probaj izbjegavati zaprsku, jedi manje tesku hranu. Jedi cesce po manje obroke. Mrkva i bademi su odlicni kod zgaravice. Bitno je da polako jedes i sve razvaces u kasasto prije nego progutas...nekome pomazu jogurti, mlijeko...donat. pokusaj poslije podne i navecer jesti sto ti odgovara. Kad je beba nize nekako je lakse.
Ima li itko da osjeti pokrete u zdjelici, npr kao da beba lagano grebe po preponama?
Ja!!! Hahaa precudan osjecaj!
Bas sam se cula s frendicom koja je u 39.tt i ona ima te simptome, jutros je bila na pregledu, dr joj kaze da je beba skroz nisko i da nema kud, zato ona osjeti to grebanje po preponama.
Ali ona nema nikakvih drugih znakova da se ista desava🤷♀️
Tko ce ga znat, 100 zena, 200 sisa😂😂
Ni ja...samo to osjecam i nikakvi drugi simptomi. Da bar me nekaj boli.Danas mi je termin i to me izluduje kaj se nista ne dogada. Sutra kontrola...neznam, prvi put cu roditi i bilo bi fkt okej da me ostave u bolnici jer imam osjecaj da ce se otegnuti dokle ide
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
PetraB ja mislim da je Angie rodom iz Sk ali da zivi u VG. Mozda nisam dobro pokopcala nesto.
Mikio cestitam na urednom pregledu. Ja takoder poznam curu koja je vaginalno rodila bebu na zadak :)
Lala cestitam na urednom pregledu :)
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Lala pa ti ces onda taman za Bozic bit doma. ❤️ To si nekak ja prizeljkujem 🙈 kupila sam bebacu i bozicni outfit 😂
Super da su svi pregledi dobro prosli 🎉🎉
Kliv hvala ti za savjete za zgaravicu al zbilja sam sve probala. Apsolutno mi ni jedna hrana ne pomaze. Jedino rennie, a trudim se ne pretjerivat 🙈. Cak i reflustat koji su cure tu preporucivale me doslovno tjera na povracanje 🤮
Petra i thinkpink hvala cure na podijeljenom iskustvu. Mene mm stalno sprda da ce nase dijete vise njega voljet jer je on veci za*ebant, a ja sam stroga. Al tek ce vrijeme pokazat kako ce bi ic te odgojne metode 🙈
Ugl ko da nisam dovoljno ishvalila patronaznu, eto maloprije me zena nazvala. Gleda ona po kalendaru kome se blizi termin pa samo da pita kako sam, jel imam neka pitanja, provjerava dal imam broj ako ista trebam da nazovem. Znaci preeedobro ❤️👍😊
Jaivanpa vjerujem da si zivcana, ja se trudim sto manje mislit o tome jer imam jos 2 tjedna do termina pa cuvam zivce za kraj...kako god okrenes, rodit ces najdalje za 12 dana🙏
A kad tako dugo cekas, sta je jos to, ajde💪🙋♀️
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mrgud bome svaka cast takvoj patronaznoj.. Kakav sam ja baksuz vjerojatno ce mi doci neka naprlitana "dama"... s iskesenim ocnjacima 🙄
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji