Eto i mene standardno tek nakon 23 kad pametne zene vec spavaju. Njurko cestitke💕💕💕cekamo tvoju pricu s poroda..
cestitke svima na dobrim pregledima...
samonezelje super za tlak da je sad ok...ja sam imala.problema s tlakom u prve dvije trudnoce i to nakon 36 tjedna ko da je tijelo poludilo i tlak u plafonu..strasan sres..a doktori nikakko ne vole taj visoki tlak u trudnoci...pa je to uvijek neizvjesno...sad me isto frka hvata hoce li biti visok..malo mi oticu prsti na ruci pa ih kao ne mogu skroz stisnuti u saku i imam te trnce u prstima..evo ja danas odradila pramenove..4 sata bila u salonu😂al proletilo vrijeme u razgovoru s frizerkom...sad sam mirna..htjela sam se srediti prijw blagdana i poroda iako ce do pproda opet izrasti pa ako budem u komadu mozda odem jos jedanput..
ja isto sce ugl manje vise pripremila..imam jos kozmetike kupiti..mozda vec i sutra odem da ne mislim na to vise.
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Jutro cure! Ugodan vikend svima!
Lunica jesi probala mjeriti tlak sada kad ti prsti oticu? Nadam se da ti nece opet tlak rasti.
Ja cekm Njurko da cujem kako je bilo. Nadam se da su dobro i da uzivaju skupa!
Gdje su nam terminuse? Kako se osjecate? Jel ima kakvih znakova da stize koja beba nam uskoro...
Jutro žene, mene noćas probudili grčevi u nogama, koliko vi magnezija pijete!? Moja dr rekla da je 1 na dan dovoljan, al očito nije...
Jutro cure😁
Znaci pokrecem biznis, ima vas jos samnom😁 Mikio ne znam kako na sv Duhu al gore ti je bitno da se da otkopcat zbog skin to skin-a iza poroda i prvog podoja. Znam da se na stolu izgubi sram pa mozes zadignuti spavacicu al moze ti biti zima tijekom ili iza poroda, to se cesto dogadja. Ponesite si carape za radjaonu, bolje ih imati nego nemati.
Lorena ovisi od kolko mg je taj tvoj magnezij? Mislim da je 300 regularna doza al da curr po potrebi piju i 600.
Od 300, zvala privatnika jutros on mi veli po potrebi i do 3 da mogu, e sad tko je tu lud, ne znam što raditi stvarno
Kod mene se stomak spustio, beba dosta mirnija nego prije...bude dana da osjetim spustanje u zdjelicu, tj mislim da je to to...probadanje u rodnici, pritisak na prepone...sinoc sam prvi put osjetila i tezinu u koljenima...
Ja sam dobila svega 7 kila i svi se pitaju di su mi jer sam ostala apsolutno ista, al ipak to pred kraj trudnoce postane malo i problem, jer ipak je opterecenje na tijelu...
Kupila sam klementina da se najedem prije poroda, usla sam u 38.tt🤗
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Red Fox sorry, sorry, mozda i je tako. Vidis, nisam o tome razmisljala, moguce da se to promijenilo u ove dvije godine otkako sam ja rodila malca. Sorry curke ak sam sad bezveze
I jedna i druga ste skroz u pravu. To samo zavisi s kojom tetom ste pricale. Dakle, isti dan, ja otvaram porodiljni u Sisku jer mi je vise na ruku a kolegica u Petrinji. Meni teta lijepo daje papir na kojem je zaokruzila sto da donesemo u hzzo poslije maticnog i kaze kad vam u maticnom uredu kazu da ne trebate nista donijeti nama, to zanemarite. Oni kazu da ce sami poslati iz maticnog ureda nama. Hoce ali to dugo traje. Zato sami ispunite i donesPetrinji
Njoj, u Petrinji kazu, maticni ured sve obavi, traje koji dan duze ali vi odmarajte i uzivajte s bebom.
Pa ajd budi pametna!??
Dr prijateljica je rodila prije 2mj i samo su u maticnom bili.
Nakon 5mj se ide da se produzi i dr 6mj.
Dobro jutro svima ☺
Nadam se da ste imale bolju noc od mene...em me zgaravica mucila da sam pola noci prosjedila em me kuk toliko boli(i prepone) da imam osjecaj da mi se odvojio od zdjelice 😴
Lorena mozes slobodno popit i 3 mg...znam da je Goga pila blizu 1000...nece ti nista biti..osim mozda te potjera na wc 😁
Mala.le tvoja bi bebica mogla uraniti onda kad se počeo spremati za van :)
Mare i doktorica tako misli, al to su ipak samo pretpostavke...ja bi volila prije, al Boze moj...nek bjde kad god, vazno je samo da prodje sve u redu💪
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Drage moje, jucer sam kupila u bubamari onu podlogu za presvlacenje sto se stavi na kinderbet. Usparala sam 60kn. Jos mi je ostalo..bocice, toplomjer, cesalj i ljekarna. As i hranilicu cemo kasnije gledati jer to nije potrebno sad. Jaje su nam posudili i to je ok.
Robica je sva oprana i opeglana. Jos samo sloziti torbu za bolnicu.
Iskusne moze pomoc..
Malo sam se uplasila jucer, puno sam toga imala za obaviti. Svakim korakom sam osjetila bol u preponama, malac se ritao posteno. Sad smo 35 +1. Jel ta bol za zabrinuti se? Osjetim i dok lezim.
Mozda je vrijeme i da se operu prozori i sve pripremi..
Sortiraj odgovore
Najstariji