Dobro jutro i sretni danas :)
Njurko sretno...curka odlučila se požuriti malo :)
Btw niste fora,vi na wapu sve prve saznate 😜
Bas gledam ovu listu i skoro sve su prije termina rodile. Jedino nam se Ivin mali ne da van..kaze kad su ga toliko zadrzavali sad on ne zeli izaći 😁
Joj sutra je Black Friday..bolje da ne uđem u Baby Centar..ne znam dal ce i Pepco imati popuste. U Kiku sam vidjela kuglice 60kom za 49kn..kao da ih nemam već sad previše 😂
Curke koje imaju tajce iz lidla..dali ih i dalje mozete nositi? Meni sve pocelo smetati na trbuhu i kad ih nosim moram onaj dio spustiti dolje xD Tu oko pupka di mi je kvrga 90% vremena me bas koza pocela boljeti na dodir 😒
Ja dosla najavit da lidl ima za trudnice stvari i netko me preduhitrio😂 Taman mi krenule na unutarnjoj strani bedara tajice se cufat i mislila nove na black fridayu u hm-u kupiti al ovo je daleko povoljnije! Kampirat cu tamo za potkosulhe i tajice od 6 ujutro😂
Ajme Njurko! Drzim fige!! Kolko tt je sad??
Evo i ja gotova.. Majke mi ja ne kužim kako on računa tu moju trudnoću al zadnjih par puta se ne poklapa s mojom trakicom tu ispod koja valjda zna 😜
Ugl. po njemu sam 31+6 i sve mjere pokazuju isto to. Bebuška ima 1876g, nije nisko iako ja imam takav osjećaj, kaže da je normalno da osjećam pritisak u tim tjednima..nisam uloživa, kaže zabetonirana 😁 plodne vode dovoljno, posteljica isto ok. Tlak dobar, kile na +5kg od početka, onih proteina u mokraći nemam. Uzeo mi je bris na streptokok. Od 11.12. sam na porodiljnom , idući pregled 18.12.
[/url
PetraB jel znas mozda kad si poslala za jgl za paket? Ja davno vec poslala nis jos nisam dobila. A na facebook sam poslala melemu, uriage i nivea i svi mi odg da mi salju paket, a sebamed da nemaju trenutno. Od onda je proslo oko 20 dana, cura koja je slala kad i ja dobila dio paketa ja jos nista. 🤔
Meni je nek od cura ovdje preporucila da je super i tocan ovaj ovdje https://ljekarnaonline.hr/proizvodi/pomagala-zdravlje-i-njega/medicinski-uredaji/toplomjeri/toplomjer-duo-uho_celo-geratherm-5673/
Tako da njega mislim kupiti sad iduci mjesec.
Kako si se prijavila za te paketice od Melema, Uriage i Nivee? Ja bi😍🙈
Jutro curke 🙂
Nocas sam imala jedno ustajanje, i nakon toga nebi bog zaspao 🤔😰
Njurko sretnoooo.
I ja sam gledala da je 99% njih uranilo, nisam odusevljena s tim 😁
Mare meni su i tajice i traperice iz lidla apsolutni hit. Tajice M nosim od 4.mjeseca (kupila ih dok sam se nadala trudnoći haha) i stvarno sam ih iznosila, već sam ih šivala jer su se poderale al za po doma najdraže :D
Pred pat puta uzela dva komada L i te su mi još mrvu velike, ne stežu mi trbuh al me nervira šta mi se onako nabiru na pregibu nogu i ispod guze.
[/url
Njurkoo sretnoo🤞❤️
Nadam se da ce i moja malo ranije vanka, da ce pratit trend grupe😂 tako smo do Bozica budemo doma🎅🙈
E da Grizli je pitala za pavlovicevu..ja je dobila u rodilistu na poklon,onu ko iz dma s roskastim poklopcem i meni ta krema grozno smrdi,ne znam zasto...a ni s teksturom nisam prezadovoljna. Imala sam onu smiksanu ljekarničku i ona mala kutijica mi je stooooo godina trajala... planiram ponovno tu uzeti. Za jake osipe sam koristila sudocrem, ne cesto.
Sortiraj odgovore
Najstariji