Dobro jutro i sretni danas :)
Njurko sretno...curka odlučila se požuriti malo :)
Btw niste fora,vi na wapu sve prve saznate 😜
Bas gledam ovu listu i skoro sve su prije termina rodile. Jedino nam se Ivin mali ne da van..kaze kad su ga toliko zadrzavali sad on ne zeli izaći 😁
Joj sutra je Black Friday..bolje da ne uđem u Baby Centar..ne znam dal ce i Pepco imati popuste. U Kiku sam vidjela kuglice 60kom za 49kn..kao da ih nemam već sad previše 😂
Curke koje imaju tajce iz lidla..dali ih i dalje mozete nositi? Meni sve pocelo smetati na trbuhu i kad ih nosim moram onaj dio spustiti dolje xD Tu oko pupka di mi je kvrga 90% vremena me bas koza pocela boljeti na dodir 😒

Ja dosla najavit da lidl ima za trudnice stvari i netko me preduhitrio😂 Taman mi krenule na unutarnjoj strani bedara tajice se cufat i mislila nove na black fridayu u hm-u kupiti al ovo je daleko povoljnije! Kampirat cu tamo za potkosulhe i tajice od 6 ujutro😂
Ajme Njurko! Drzim fige!! Kolko tt je sad??

Evo i ja gotova.. Majke mi ja ne kužim kako on računa tu moju trudnoću al zadnjih par puta se ne poklapa s mojom trakicom tu ispod koja valjda zna 😜
Ugl. po njemu sam 31+6 i sve mjere pokazuju isto to. Bebuška ima 1876g, nije nisko iako ja imam takav osjećaj, kaže da je normalno da osjećam pritisak u tim tjednima..nisam uloživa, kaže zabetonirana 😁 plodne vode dovoljno, posteljica isto ok. Tlak dobar, kile na +5kg od početka, onih proteina u mokraći nemam. Uzeo mi je bris na streptokok. Od 11.12. sam na porodiljnom , idući pregled 18.12.

[/url
PetraB jel znas mozda kad si poslala za jgl za paket? Ja davno vec poslala nis jos nisam dobila. A na facebook sam poslala melemu, uriage i nivea i svi mi odg da mi salju paket, a sebamed da nemaju trenutno. Od onda je proslo oko 20 dana, cura koja je slala kad i ja dobila dio paketa ja jos nista. 🤔
Meni je nek od cura ovdje preporucila da je super i tocan ovaj ovdje https://ljekarnaonline.hr/proizvodi/pomagala-zdravlje-i-njega/medicinski-uredaji/toplomjeri/toplomjer-duo-uho_celo-geratherm-5673/
Tako da njega mislim kupiti sad iduci mjesec.
Kako si se prijavila za te paketice od Melema, Uriage i Nivee? Ja bi😍🙈
Jutro curke 🙂
Nocas sam imala jedno ustajanje, i nakon toga nebi bog zaspao 🤔😰
Njurko sretnoooo.
I ja sam gledala da je 99% njih uranilo, nisam odusevljena s tim 😁
Mare meni su i tajice i traperice iz lidla apsolutni hit. Tajice M nosim od 4.mjeseca (kupila ih dok sam se nadala trudnoći haha) i stvarno sam ih iznosila, već sam ih šivala jer su se poderale al za po doma najdraže :D
Pred pat puta uzela dva komada L i te su mi još mrvu velike, ne stežu mi trbuh al me nervira šta mi se onako nabiru na pregibu nogu i ispod guze.

[/url
Njurkoo sretnoo🤞❤️
Nadam se da ce i moja malo ranije vanka, da ce pratit trend grupe😂 tako smo do Bozica budemo doma🎅🙈

E da Grizli je pitala za pavlovicevu..ja je dobila u rodilistu na poklon,onu ko iz dma s roskastim poklopcem i meni ta krema grozno smrdi,ne znam zasto...a ni s teksturom nisam prezadovoljna. Imala sam onu smiksanu ljekarničku i ona mala kutijica mi je stooooo godina trajala... planiram ponovno tu uzeti. Za jake osipe sam koristila sudocrem, ne cesto.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji