ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    24. Studeni 2019. 14:44

Sta cete obuc bebama za izlazak iz rodilista?

• thinkpink1
    24. Studeni 2019. 14:48

Meto i Kengu Espumisan kapi👍25kapi na žlicicu prije hranjenja su se odlicnim pokazale. Daju se po po potrebi, tamo pise kod svakog obroka ali ako nisu tako intenzivni grcevi nema potrebe, moze se dati ujutro, popodne i navecer cesce s obzirom da su tada i jaci grcici. Ako date nakon hranjenja, moze bljucnut pa sve kapi izađu van pa ispadne da ih niste ni dali a racunate da jeste, zato velim obavezno prije hranjenja
    🥰🥰❤❤

beba2025❤
    24. Studeni 2019. 14:55

Cure,vidim na listi da nas ima bas puno koje trebamo roditi ovih dana😍ima li koja kakve naznake?dogadja li se ista?

• Kengurica
    24. Studeni 2019. 14:59

Think, imam ih u ladici, ali jos nisam dala. Da li mislis da je prerano prije nego navrsi mjesec dana?

• Zoe27
    24. Studeni 2019. 15:17

beba2019

Cure,vidim na listi da nas ima bas puno koje trebamo roditi ovih dana😍ima li koja kakve naznake?dogadja li se ista?

Kod mene nista 🙈🙈 toliko su me cuvali i sprjecavali prerani porod i sad nista 😂 a vec mi je stvarno dosta 😂

mala.le.90.
    24. Studeni 2019. 15:22

Ja sam kofer toliko davno spremila da sam sinoc brisala prasinu s njega😂😂 meni bi rucna torba bila premala, jer samo chico ulosci, ogrtac i dva velika rucnika zauzmu vise od pola kofera...
    Ustedila sam dio prostora tako sto sam u vrecice za zamrzavanje stavljala jastucice za grudnjak, gacice i sl., jer i njihova ambalaza je bespotrebno velika...
    Bebi cu za izlazak obuc bodi dugih rukava, plisani kombinezon, medo odjelce, kapica i dekica...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

beba2025❤
    24. Studeni 2019. 15:28

Zoe27

beba2019

Kod mene nista 🙈🙈 toliko su me cuvali i sprjecavali prerani porod i sad nista 😂 a vec mi je stvarno dosta 😂

Hahaa..isto tako..strah od prijevremenog i sad kad treba..bucka nece van😀😀

Dalindas
    24. Studeni 2019. 15:37

Ja sam se izgleda malo preforsirala jučer sa čišćenjem i danas sa kuhanjem ,leđa me ubijaju a cijelo popodne očekujemo goste 🥴
    Sljedeći tjedan planiram kupiti još sitnica koje mi fale pa onda spremiti torbu ,nisam ni ja još . Malo me brine kako će sve stati .

• thinkpink1
    24. Studeni 2019. 15:39

Kengurica

Think, imam ih u ladici, ali jos nisam dala. Da li mislis da je prerano prije nego navrsi mjesec dana?

Nije prerano, možeš slobodno dati. Nema donje dobne granice. Mogu se davati od kad se grcici pojave, a to je od 3 dana zivota.😘 da brze prode

• Kengurica
    24. Studeni 2019. 15:55

Think nasa patronazna je protiv kapi. Sad si me malo ohrabrila. 
    Cure pripremite torbe, ja sam svoju napola pripremila i taj dan kad sam zavrsila u bolnici papire stavila u nju, ne znajuci da cu zavrsiti na porodu. Ja sam kampanjac i sve u zadnji cas, a sad sam sretna bila da sam bar napola spremila. Imala sam srecom sve sto trebam za prvi dan i porod.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.