Meto i Kengu Espumisan kapi👍25kapi na žlicicu prije hranjenja su se odlicnim pokazale. Daju se po po potrebi, tamo pise kod svakog obroka ali ako nisu tako intenzivni grcevi nema potrebe, moze se dati ujutro, popodne i navecer cesce s obzirom da su tada i jaci grcici. Ako date nakon hranjenja, moze bljucnut pa sve kapi izađu van pa ispadne da ih niste ni dali a racunate da jeste, zato velim obavezno prije hranjenja
🥰🥰❤❤
Cure,vidim na listi da nas ima bas puno koje trebamo roditi ovih dana😍ima li koja kakve naznake?dogadja li se ista?
Think, imam ih u ladici, ali jos nisam dala. Da li mislis da je prerano prije nego navrsi mjesec dana?
Cure,vidim na listi da nas ima bas puno koje trebamo roditi ovih dana😍ima li koja kakve naznake?dogadja li se ista?
Kod mene nista 🙈🙈 toliko su me cuvali i sprjecavali prerani porod i sad nista 😂 a vec mi je stvarno dosta 😂
Ja sam kofer toliko davno spremila da sam sinoc brisala prasinu s njega😂😂 meni bi rucna torba bila premala, jer samo chico ulosci, ogrtac i dva velika rucnika zauzmu vise od pola kofera...
Ustedila sam dio prostora tako sto sam u vrecice za zamrzavanje stavljala jastucice za grudnjak, gacice i sl., jer i njihova ambalaza je bespotrebno velika...
Bebi cu za izlazak obuc bodi dugih rukava, plisani kombinezon, medo odjelce, kapica i dekica...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Kod mene nista 🙈🙈 toliko su me cuvali i sprjecavali prerani porod i sad nista 😂 a vec mi je stvarno dosta 😂
Hahaa..isto tako..strah od prijevremenog i sad kad treba..bucka nece van😀😀
Ja sam se izgleda malo preforsirala jučer sa čišćenjem i danas sa kuhanjem ,leđa me ubijaju a cijelo popodne očekujemo goste 🥴
Sljedeći tjedan planiram kupiti još sitnica koje mi fale pa onda spremiti torbu ,nisam ni ja još . Malo me brine kako će sve stati .
Think, imam ih u ladici, ali jos nisam dala. Da li mislis da je prerano prije nego navrsi mjesec dana?
Nije prerano, možeš slobodno dati. Nema donje dobne granice. Mogu se davati od kad se grcici pojave, a to je od 3 dana zivota.😘 da brze prode
Think nasa patronazna je protiv kapi. Sad si me malo ohrabrila.
Cure pripremite torbe, ja sam svoju napola pripremila i taj dan kad sam zavrsila u bolnici papire stavila u nju, ne znajuci da cu zavrsiti na porodu. Ja sam kampanjac i sve u zadnji cas, a sad sam sretna bila da sam bar napola spremila. Imala sam srecom sve sto trebam za prvi dan i porod.
Sortiraj odgovore
Najstariji