Pozdrav cure...trazec svakakve informacije naisla sam na ovaj forum...ja sam trudna 33+6 otvorena sam 1 prst...cerkvis skracen...ugl moram mirovat...pa sad me zanima dali je jos koja bila otvorena pa da je izdrzala do termina....e sad posto me hvata panika a nisam jos oprala robicu za bebu niti posteljinu...krevetic kupljen al ceka u magic baby....pa me zanima kad ste tj u kojem tjednu to poceli pripremat...hvalaa...super ste
Evo cure da se javim... Od infuzije mi je dobro, nalazi od jutros uredni... Jedino moram ostati do sutra jer imam blago povišenu temperaturu, pa da me moja doktorica sutra pregleda... Tako da ću sutra znati više, ali kažu da je vjerojatno viroza 🙂
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
Dobar dan zene...vidim uglavnom ste sve dobro uobicajene trudnicke tegobice i strahovi to tako valjda mora
Flower brz oporavak zelim i da ta viroza cim prije prode.
Mi dobro nestrpljivo cekam pregled sutra, mislim da je beba ili vodoravno ili radi ubojito dobru spagu jer me lupa u oba bubrega. Slozila sam ladice sa robicom posteljinu rucnike tetre sve sve. Ostalo nam sloziti krevet i namjestiti i kupiti svu potrebnu kozmetiku a za to ima vremena. Ja 12.mj kao da uopce ne racunam zbog blagdana i slavlja koje imamo tako da sam sad pripremila jer izmedu 3 rodendana sv. Nikole Bozica Nove priredbi u vrticu i radionica sigurno necu imat kad. Uzivajte na danasnji dan sa svojim najdrazima ipak je nedjelja dan za odmor i budite i dalje dobro 🤗
Moj dragi prvi puta bez mene otišao u Ikeu. Šmrc. Ali sam mu zato napravila veliki popis i svaki proizvod poslikala, a poznavajući mene, zove svako malo i pita da li sam se još nečeg sjetila.
U četvrtak ide s klincima u Graz u Primark. I za taj shoping je napravljena lista i s youtuba sam poslikala stvari za bebu i mene što da nam kupe. Iako sve imamo i sve je oprano i u ladicama, tko bi odolio tim preslatkim haljinicama, bluzicama.
Evo cure da se javim… Od infuzije mi je dobro, nalazi od jutros uredni… Jedino moram ostati do sutra jer imam blago povišenu temperaturu, pa da me moja doktorica sutra pregleda… Tako da ću sutra znati više, ali kažu da je vjerojatno viroza 🙂
Čuvaj se, viroze, ali i gripe haraju. Mene je isto uhvatila, počelo grloboljom i upaljenim sinusima i onda je došla temperatura i malaksalost. Nisam otišla doktoru jer imam dojam da bi tamo još nešto pobrala, mislila sam se javiti na hitnu samo ako ne budem mogla temp spustiti. Sad je već bolje.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Pozdrav cure…trazec svakakve informacije naisla sam na ovaj forum…ja sam trudna 33+6 otvorena sam 1 prst…cerkvis skracen…ugl moram mirovat…pa sad me zanima dali je jos koja bila otvorena pa da je izdrzala do termina….e sad posto me hvata panika a nisam jos oprala robicu za bebu niti posteljinu…krevetic kupljen al ceka u magic baby….pa me zanima kad ste tj u kojem tjednu to poceli pripremat…hvalaa…super ste
Mi smo krevetić oko 30tt napravili, ali robicu još uvijek perem i slažem, torbu za bolnicu nisam spremila i tako. Još ime nemamo 😳 pomalo sve se stigne, ako moraš odmarati daj drugima zadatke i da ti hodaju po dućanima.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Ja sam isto užasno lose spavala. Mislim da mi beba pritišće mjehur, jer sam se svakih sat vremena dizala na wc. Jutros se digla oko 8 i jako se prepala jer me par puta nešto probolo nisko u trbuhu/u rodnici. Popila sam onda magnezij, vratila se u krevet i odspavala do 12h 🤦♀️ sad je sve ok, ali baš me jako prepalo to probadanje.
Razumijem da smo mi sve sad već u jako visokim tjednima, ali ne mogu više procijeniti što je normalno, a na što treba reagirati. U srijedu smo na kontroli pa ću detaljno pitati doktora što je normalno, a za što trebam odmah doći na hitnu.
Pozdrav cure…trazec svakakve informacije naisla sam na ovaj forum…ja sam trudna 33+6 otvorena sam 1 prst…cerkvis skracen…ugl moram mirovat…pa sad me zanima dali je jos koja bila otvorena pa da je izdrzala do termina….e sad posto me hvata panika a nisam jos oprala robicu za bebu niti posteljinu…krevetic kupljen al ceka u magic baby….pa me zanima kad ste tj u kojem tjednu to poceli pripremat…hvalaa…super ste
Mi smo krevetić oko 30tt napravili, ali robicu još uvijek perem i slažem, torbu za bolnicu nisam spremila i tako. Još ime nemamo 😳 pomalo sve se stigne, ako moraš odmarati daj drugima zadatke i da ti hodaju po dućanima.
Ni mi ime jos nismo odlucili a sve ostalo imamo🤔🤔...onda krevetic ovaj tjedan mogu...strah me da ne bude prerano...a postoji mogucnost ranijeg poroda...sve sam kupila vec...samo me to pranje zeza..
Ni mi ime jos nismo odlucili a sve ostalo imamo🤔🤔…onda krevetic ovaj tjedan mogu…strah me da ne bude prerano…a postoji mogucnost ranijeg poroda…sve sam kupila vec…samo me to pranje zeza..
Mi smo montirali krevetic kad sam bila oko 25tt. Nek stoji, da se naviknemo 😁
Robicu sam poslozila u ladicar, samo nisam jos oprala..to namjeravam tamo oko 34-35tt i kozmetiku nemam. To namjeravam kupiti sad tokom 12mj 🤗
I to je to, ostalo sve imamo, cekamo bebusku🥰
ma ja nemogu niti slagat dok ne napravim krevetic jer mi je krevetic sa komodom....🤣...sve mi komplicirano...al ovai tjedan cu se bas aktivirat...odmah mi je lakse kad vidim da su sve vec oko 30 tj pocele spremat i montirat krrvetic😉
Sortiraj odgovore
Najstariji