Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Strudlica
    12. Kolovoz 2018. 07:11

Dobro jutro 
    Nove cure dobrodošle 
    Evo ja se digla odmorna i raspoložena nakon duuugo vremena, oprala kosu i gledam kako maleni spava  
    Što se tiče djece uvijek me je nekako vukao broj 3, a sad kad će drugo ne znam da ću se više upuštati u nove avanture.Ali nikad ne reci nikad 

Salatica9192
    12. Kolovoz 2018. 07:16

Du, 
    ja uzimam onaj vanish za fleke i dobro mi se pokazao (par puta, ne flekam nesto puno odjecu). A ti izdajes apartmane? U kojem mjestu? Ili ovako neki gosti bili xD
    E ja najnovija kuknjava. Imam bolove ostre sa strane, pogotovo kad hodam, nocas ustajala u wc i sa desne strane boliiii i izgleda da su to oni okrugli ligamenti definitivno. Malo i ledja zabole, i sve xD Ali nije ono stezanje i pms bol da mislim da su kontrakcije. Bas ona ostra, kao kad istegnes nesto. Kad mirujem, ne boli. Nadam se da je kratkotrajno :O I da je znak da stomo ce narasti, jer meni stvarno kao da stoji u mjestu vec mjesec i vise, nikakve razlike posebne. 

• Strudlica
    12. Kolovoz 2018. 07:31

Salatice ja sam jučer rekla mekn me bole ligamenti samo nek mi tlak onako ne pada da ne znam di sam i šta sam  ko na ringišpilu 

AllieH
    12. Kolovoz 2018. 07:36

Jutro cure! 
    Lily, cestitke na pisonji 💙 Valjda cemo i mi sutra saznati, sad je vecins ovdje saznala spol koliko ssm skuzila.
    Mama5, dobrodosla i kapa do poda! 🙌🏼
    Jucer mi se bebac cijeli dan javljao, a napokon je i muz osjetio. 🤗 Dosad sam mu znala reci da ga osjetim, on stavi ruku pa ne bude nista i onda mi kaze da su to crijeva 😂 Jucer se napokon razuvjerio. 
    Dezici gledam da su bez aluminija, ali ne strogo. U zadnje vrijeme nesto vise pazim. Bas neki dan sam otkrila i Rexonu bez aluminija pa uzela probati. 
    Mi danas zavrsavamo dvotjedni godisnji na moru, onda jos tjedan dana kuci i na posao. Uzas koliko mi se ne vraca, sad mi krene najstresniji dio godine na poslu. 
    Sto se broja djece tice, mi smo za max dvoje, a mislim da mi ne bi tesko palo ni da ostanemo s jednim. Samo nek prvo dodje zivo i zdravo, a kasnije cemo razmisljati o buducnosti. ☺

Luka ❤

Salatica9192
    12. Kolovoz 2018. 07:36

Strudlica

Salaticeja sam jučer rekla mekn me bole ligamenti samo nek mi tlak onako ne pada da ne znam di sam i šta samko na ringišpilu

Hahahah to nemam. Nijednom iskusila nisam, mozda nekad da mi se spava malo vise. I cesto kukam za vasim niskim pritiscima, zato sto se bojim visokog (kod mene nekad skoci malkice haha i onda mislim kako stetim svom srcu, sta ce biti kad ostarimm), ali opet kad vidim vase opise :/ bolje da ne "prizivam djavla" hahaha. Kako podizete pritisak tad? Slana voda? 

Ana89
    12. Kolovoz 2018. 07:37

Salatica9192

Du,
    ja uzimam onaj vanish za fleke i dobro mi se pokazao (par puta, ne flekam nesto puno odjecu). A ti izdajes apartmane? U kojem mjestu? Ili ovako neki gosti bili xD
    E ja najnovija kuknjava. Imam bolove ostre sa strane, pogotovo kad hodam, nocas ustajala u wc i sa desne strane boliiii i izgleda da su to oni okrugli ligamenti definitivno. Malo i ledja zabole, i sve xD Ali nije ono stezanje i pms bol da mislim da su kontrakcije. Bas ona ostra, kao kad istegnes nesto. Kad mirujem, ne boli. Nadam se da je kratkotrajno :O I da je znak da stomo ce narasti, jer meni stvarno kao da stoji u mjestu vec mjesec i vise, nikakve razlike posebne.

Mene tako svakih tjedan dana. Do sutradan, najkasnije preksutra prođe. Ništa posebno, više se ne štrecam na te stvari.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

AllieH
    12. Kolovoz 2018. 07:39

E da, mene u zadnje vrijeme bole ledja ako legnem na desni bok, tako da sam vecinom na lijevom ili onako u polupolozaju lijevi bok/trbuh. Jastuk za spavanje me ceka kuci, dobila sam ga na poklon, vidjet cemo kako ce biti s njim. 

Luka ❤

Ana89
    12. Kolovoz 2018. 07:40

Salatica9192

Strudlica

Salaticeja sam jučer rekla mekn me bole ligamenti samo nek mi tlak onako ne pada da ne znam di sam i šta samko na ringišpilu

Hahahah to nemam. Nijednom iskusila nisam, mozda nekad da mi se spava malo vise. I cesto kukam za vasim niskim pritiscima, zato sto se bojim visokog (kod mene nekad skoci malkice haha i onda mislim kako stetim svom srcu, sta ce biti kad ostarimm), ali opet kad vidim vase opise :/ bolje da ne "prizivam djavla" hahaha. Kako podizete pritisak tad? Slana voda?

A što se tiče tlaka, kad sam doma samo se legnem. Kad se probudim tlak se iznivelira. Nekako.
    A kad sam vani, na poslu, faksu,... Voda, voda, voda.  I slani krekeri. Bez to dvoje nikud.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Salatica9192
    12. Kolovoz 2018. 07:51

Ana89

Salatica9192

Strudlica

A što se tiče tlaka, kad sam doma samo se legnem. Kad se probudim tlak se iznivelira. Nekako.
    A kad sam vani, na poslu, faksu,… Voda, voda, voda. I slani krekeri. Bez to dvoje nikud.

:O Meni mama kad izmjeri nekad, tj kad budem teska sama sebi i kazem da mi izmjeri i tad mi bude donji ispod 80. A gornji ne znam da li je ikad u zadnjih 6 godina bio ispod 120 xD Kao sto se da primjetiti, previse sam luda i hiperaktivna hahaha za nizak pritisak izgleda. Drzite se cure, bar znate da vam je srce rasterecenjije (bolje je imati nizi xD). 

Salatica9192
    12. Kolovoz 2018. 07:52

Kako sam sastavila recenicu, ma uzas. Skontacete hhahaha :D Ja procitah negdje (mozda i ovdje) "dva mozga u tijelu, a nikad gluplja" e ta sam hahahhaha 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.