Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    truskawka
    12. Kolovoz 2018. 07:56

Salatica9192

Truskawka,
    i meni se sve poremetilo naspram kad sam prvi put uradila, oko 8 nedelje xD Valjda to tako ide. Valjda je normalno sto sam prvi put u zivotu bolesna u sred avgusta, drugi put xD sad vec cetvrti dan prehlada xD Cudo da vam nisam kukala haha 😂
    Mama5,
    srecno i dobrodosla :))) Stize nam jos iskustva 😊
    Maggie,
    srecno i uzivaj 😘
    E a stvarno, gdje Nuni, da li sam ja nesto smetnula ili se nije odavno javila? Ima nas masa sad.

Ajmee i meni vec cetvrti dan neka prehlada..evo nocas nisam ni spavati mogla jer su mi sinusi tak zastopani da ni operil vise ne pomaze 😢😢 

❤N i V💙

barbiemama
    12. Kolovoz 2018. 07:58

apropo glupavosti u trudnoći. u petak sam htjela izać ranije s posla. i velim šefici da putujemo u petak pa bih izašla ranije. veli ona ok i ostanemo tako čakulat na kavi kod nje. nakon sat vremena u razgovoru mi izleti da putujem u ponedjeljak. debilizam 🤪😂

Salatica9192
    12. Kolovoz 2018. 08:01

Truskawka, 
    mislim da nam ova sparina ne ide u korist, otvoreno sve vjecito, preznojim se od vrucine, ali ako ne otvorim nocu, utusi se, jedino tad disem. Mislim da na zimu necu biti bolesljiva kao sad xD I plus, krvna slika nam je slicna. Meni i limfociti snizeni, a oni sluze za odbranu organizma, koliko sam skontala. Ma samo da avgust ovaj prodjee 😶

AllieH
    12. Kolovoz 2018. 08:03

truskawka, ne znam smijes li Meralys Ha sprej za nos, meni je on najbolji i puno manje stetan nego Operil. Jesi se probala inhalirati? 
    Mene ne smeta toliko nos (na njega sam vec navikla i unatoc operaciji devijacije septuma, nema mu pomoci) koliko me zadnjih dana grlo smeta. Kao da me nesto skaklja i onda bi to iskasljala, a nemam sta. 

Luka ❤

Blaza26
    12. Kolovoz 2018. 08:05

Salatice i ja sam to procitala,i to je def.moja uzrecica.
    Mi smo sinoc bili malo na moru.
    Ja se s niskim tlakom borim citav zivot,tako da sam navikla na to. Kazu da niskotlakasi zive dugo a loše.
    Kod nas je već pripeklo,neda disat.
    Mama5 dobrodosla. Svaka čast na dječici,veliko je to bogatstvo. 😘😘😘😘

barbiemama
    12. Kolovoz 2018. 08:08

evo jedna za puni tjedan 😊 budem na moru pofotkala u badiću, čini mi se da se tako više vidi bušo. 

Salatica9192
    12. Kolovoz 2018. 08:10

Blaza, 
    znaci Salatica ne tako dugo, ali zestoko hahahahahha 😂😂😂 Ljubomorna sam sad xD Da se mogu nekako povampiriti, bila bih najsrecnija hahaha. 
    Barbie, 
    na glas se smijem hahahaha 😂🤣 Prejako xD

Monikaharmonika
    12. Kolovoz 2018. 08:10

truskawka

Salatica9192

Truskawka,
    i meni se sve poremetilo naspram kad sam prvi put uradila, oko 8 nedelje xD Valjda to tako ide. Valjda je normalno sto sam prvi put u zivotu bolesna u sred avgusta, drugi put xD sad vec cetvrti dan prehlada xD Cudo da vam nisam kukala haha 😂
    Mama5,
    srecno i dobrodosla :))) Stize nam jos iskustva 😊
    Maggie,
    srecno i uzivaj 😘
    E a stvarno, gdje Nuni, da li sam ja nesto smetnula ili se nije odavno javila? Ima nas masa sad.

Ajmee i meni vec cetvrti dan neka prehlada..evo nocas nisam ni spavati mogla jer su mi sinusi tak zastopani da ni operil vise ne pomaze 😢😢

Hej, a da nije alergija .Sad je ambrozija najgora. I ja sam prije desetak godina mislila kud prehlada u pola ljeta. I tako par godina zaredom. Otišla se testirati a ono alergija na svakakve peludi od proljeća, ljeta do kasne jeseni. Do trudnoće sam pila tablete, zadnje su bile Nixar, ali sam odmah prestala čim sam saznala. Sad preživljavam nekako bez njih, ali teško.

Pticaselicazgst
    12. Kolovoz 2018. 08:15

Jutro cure 🤗
    Mi se vratili s Visa u dobru staru kolotecinu 😪
    Maggie sretno i nadam se da necete upast u guzvu 🙏😊
    Mama5 dobrodosla, i samo cu rec woow i svaka cast 😊 danas je prava rijetkost imati toliko djece 😊 i čestitke na curici ❤
    Sto se broja djece tice ja sam uvijek htjela 3, s obzirom da sam trenutno 32  i malu cu rodit sa 32,5 ako ne budu sljedece put blizanci da cemo ipak stat na 2 djece. 😍 al kako je netko vec rekao samo da su zivi i zdravi bebaci nasi 😊
    Allie drzim fige da sutra saznas spol 🤗
    Mene je napokon prehlada popustila tj vise ne kasljem toliko kao prije i grlo me ne rastura. Trajalo je dobrih 2 tjedna 😅 jos uvijek mi je nos pun al to dugujem klimi, al bez nje trenutno nema normalnig zivota. Ova sparina je za pop 🙄
    Du varikina bi ti mogla rjesit mrlje, samo se bojim ds ce ti unistit rucnike tj nece vise bit mekani 😪 javi kak si prosla s tim..
    Muku mucim sta kuhat danas?!?! Ima tko kakvu ideju? 😁

barbiemama
    12. Kolovoz 2018. 08:18

danas idemo kod moje mame na ručak, tako da sam pošteđena kuhanja. mislim da će napraviti piceka sa krumpirom. i obično za predjelo napravi uštipke sa svježim sirom i vrhnjem. to mi bude prefino. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.