danas idemo kod moje mame na ručak, tako da sam pošteđena kuhanja. mislim da će napraviti piceka sa krumpirom. i obično za predjelo napravi uštipke sa svježim sirom i vrhnjem. to mi bude prefino.
Posalji malo ustipaka 😍😍
Kad smo kod skupljih krevetica, ja se sad zaljubila u ovaj: https://babyland.hr/proizvod/bellamy-kinderbet-krevetic-pinette/
🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Inace, pokojna baka mi je bila hercegovka i pravila je najbolje domace mlince na svijetu. 😁
Luka ❤
Tak je i meni i stvarno je prekrasan. Vidjela sam ga uzivo, lagan za okretanje i bas bas presladak 😍 prijatelji ga imaju i full su zadovoljni a meni muz broji stalno da je skupo bla bla..
Ako mozes deff si ga uzmi, i stavi gore baldahin ili sta si vec mislila. Da ti poslije ne bude zao 😘
i ja sam ga vidjela uživo, u Bubamari. ne znam jel Bubamara ima neke akcije, pa da ga makar za 10% manju cijenu uberem 😂
i baš razmišljam kako je beban prva beba, a možda i jedina, pa da ne moram štediti baš toliko 😂 a uostalom, mislim da se Noonu uvijek može za ok novce prodati na Njuškalu.
Kad smo kod skupljih krevetica, ja se sad zaljubila u ovaj:https://babyland.hr/proizvod/bellamy-kinderbet-krevetic-pinette/
🤦♀️🤦♀️🤦♀️
taj mi je čak povoljniji od Noone, no imam mali stan i ta početna dužina 140 cm mi ne dolazi u obzir.
Dobro jutro cure
Maggie sretan put odmori se
Mama5 dobro nam dosla i zelimo ti urednu i skolsku trudnocu.
Barbi sta rec stvarno si manekenka i izgledas prekrasno svaki ostali komentar je suvisan 🤗
Allie i taj mi je super, izgleda mi cvrst i stabilan full 😍 meni se svida jedan drugi iz babylanda i bas cu ih ic pogledat uzivo kako izgledaju. 😊
https://babyland.hr/proizvod/bellamy-kinderbet-120x60-wave/
Barbie imas utorkom popust u bubamari za trudnice na sve, sam se uclani u njihov klub 💪da moci ces ga prodat sigurno, steta sto ih sad nema povoljnih za kupit 😅
imam karticu, to valjda znači da sam u klubu 😂 ok, znači samo odem u utorak i dobit ću 10%. mislim da ću čak uzet Noonu. uštedila sam više manje na svemu ostalom.
Salaticeja sam jučer rekla mekn me bole ligamenti samo nek mi tlak onako ne pada da ne znam di sam i šta samko na ringišpilu
Hahahah to nemam. Nijednom iskusila nisam, mozda nekad da mi se spava malo vise. I cesto kukam za vasim niskim pritiscima, zato sto se bojim visokog (kod mene nekad skoci malkice haha i onda mislim kako stetim svom srcu, sta ce biti kad ostarimm), ali opet kad vidim vase opise :/ bolje da ne "prizivam djavla" hahaha. Kako podizete pritisak tad? Slana voda?
A što se tiče tlaka, kad sam doma samo se legnem. Kad se probudim tlak se iznivelira. Nekako.
A kad sam vani, na poslu, faksu,… Voda, voda, voda. I slani krekeri. Bez to dvoje nikud.
:O Meni mama kad izmjeri nekad, tj kad budem teska sama sebi i kazem da mi izmjeri i tad mi bude donji ispod 80. A gornji ne znam da li je ikad u zadnjih 6 godina bio ispod 120 xD Kao sto se da primjetiti, previse sam luda i hiperaktivna hahaha za nizak pritisak izgleda. Drzite se cure, bar znate da vam je srce rasterecenjije (bolje je imati nizi xD).
Pa sad je rasterećuje ne znam jer se otkucaji dignu.Evo prekjučer meni 86/62, a otkucaji 110... Pa ti sad misli.
Ja ne mjerim tlak dok mi se ne počne vrtit,onda znam da je nizak. I onda pola deca vode i žlica soli,legnem i za cca 15 min je didob. Iako pijem vode pune i sve
Hahahahahha, jos me podsjeti na onog Spiceka iz 3,2,1 kuhaj xD Znam da mi poznato nesto hahaha 😂
Pretrazivala sam i sta su mlinci i svidja mi se. Joj svidja mi se sve sto objavljujeteee, mislim slicna nam je kuhinja, ali opet kod nas je jaca/teza nekako, kao Hercegovci, "DAJ MESNE" zacini je i to je to hahhaha. Mesozderi :D Kod vas ima vise fora nekih, poput tjestenine i ribe na razne nacine (a to ja vise volim od mesa).
Sortiraj odgovore
Najstariji