Zvrkica, moram priznat da ne provjeravam sastojke prije nego uzmem dezić. i ne samo dezić, nego tako i za sve ostalo. npr, znam da bi kosu trebalo prati sa šamponima bez silikona i sl, ali meni kosa od tih prirodnijih šampona skroz zamršena i slamnata. znam da bih trebala pripaziti na to, ali kad nešto kupujem uletim na 5 min i uzmem prvo kaj mi se svidi. nemarna sam što se toga tiče
😨 ja isto to ne gledam 😶. Niti znam sto nebi smjeli koristiti. Amaterka . Totalna .
Netko je spomenuo role..i motor. E sad.. moja sestra je isla u rodiliste na motoru. Doduse, bolnica je 3 ulice od njene kuce. Mi isto imamo motor. Zivimo cca 5km od Splita i okruzeni smo nevjerojatnim guzvama. Kako 1-2 puta tjedno moram kod knjigovode i na banku, cesto me muz prebaci motorom. Bila sam uvjerena da je motor opasan samo zbog mogucnosti nesrece, ali nisam se htjela voditi tim strahom jer "ako je sudena dogodit ce se i dok cestu prelazim". Al ipak, spomenem onako usputno ginicu da se vozim..i on zgrozen! Da izbjegavam motor i role zbog velikog "drmanja" i biciklu zbog polozaja zdjelice i pritiska. 😐
Drugi ginic kaze- moze sve, samo "penzionerski", polagano. 🤷♀️
Ugl., ja se vozim samo u autu od tada. I redovito ludim u guzvama 🤦♀️
Ja vec par sati izazivam bebu da udari i nece, znam da smo vec komentarisali ovo i trebalo bi da je normalno, ali iznervira me, zasto ne udaraaaa 😶 I pojedem slatko, i tapsem stomak, ma kakav… i nije prvi put ovo, ovako je svaki drugi dan, prepadam se da li joj smeta u razvoju nesto, valjda bih trebala sve vise i vise pokreta osjetiti :( i ko izluda sam i necu prestati lezati ovako dok ne izudara posteno.
Hahahahaha joj Salatice jesi smiješna :) svaka beba ima svoj ritam,tako da ne brini se,doć će i to kad bude lupalo u svako dobu
E ali jedan dan udara po cijeli dan, stalno se javlja, manjim ili jacim udarcima, a onda jedan dan, nista po ne znam koliko sati, kao evo sad, lezim 3 i po sata i malo pod rukom se pomjerila, ali nista udarci kako ona to vec zna. Ja cu izgleda biti ona mama sto gleda pomjera li se bebi stomak kad spava (dise li). 😂😲
A čuj Salatice, neće ona kad hoćeš ti :). Evo ja sam se sad probudila iz popodnevnog sna, mali me već pozdravio. Nekad se po 6 sati ne javlja, nekad u pravilnim razmacima 😉🙂☺️☺️

url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Netko je spomenuo role..i motor. E sad.. moja sestra je isla u rodiliste na motoru. Doduse, bolnica je 3 ulice od njene kuce. Mi isto imamo motor. Zivimo cca 5km od Splita i okruzeni smo nevjerojatnim guzvama. Kako 1-2 puta tjedno moram kod knjigovode i na banku, cesto me muz prebaci motorom. Bila sam uvjerena da je motor opasan samo zbog mogucnosti nesrece, ali nisam se htjela voditi tim strahom jer "ako je sudena dogodit ce se i dok cestu prelazim". Al ipak, spomenem onako usputno ginicu da se vozim..i on zgrozen! Da izbjegavam motor i role zbog velikog "drmanja" i biciklu zbog polozaja zdjelice i pritiska. 😐
Drugi ginic kaze- moze sve, samo "penzionerski", polagano. 🤷♀️
Ugl., ja se vozim samo u autu od tada. I redovito ludim u guzvama 🤦♀️
Ma daj? A svasta.. Najdraze mi je to kad krenu svi svoje govorit.. A ne znam, ja sam dosad naisla na info samo da je to opasnost zbog mogućnosti pada

Ja vec par sati izazivam bebu da udari i nece, znam da smo vec komentarisali ovo i trebalo bi da je normalno, ali iznervira me, zasto ne udaraaaa 😶 I pojedem slatko, i tapsem stomak, ma kakav… i nije prvi put ovo, ovako je svaki drugi dan, prepadam se da li joj smeta u razvoju nesto, valjda bih trebala sve vise i vise pokreta osjetiti :( i ko izluda sam i necu prestati lezati ovako dok ne izudara posteno.
Hahahahaha joj Salatice jesi smiješna :) svaka beba ima svoj ritam,tako da ne brini se,doć će i to kad bude lupalo u svako dobu
E ali jedan dan udara po cijeli dan, stalno se javlja, manjim ili jacim udarcima, a onda jedan dan, nista po ne znam koliko sati, kao evo sad, lezim 3 i po sata i malo pod rukom se pomjerila, ali nista udarci kako ona to vec zna. Ja cu izgleda biti ona mama sto gleda pomjera li se bebi stomak kad spava (dise li). 😂😲
A čuj Salatice, neće ona kad hoćeš ti :). Evo ja sam se sad probudila iz popodnevnog sna, mali me već pozdravio. Nekad se po 6 sati ne javlja, nekad u pravilnim razmacima 😉🙂☺️☺️
Salatice sve je to ok,ništa za brigu. Meni prejukečr cijeli dan,jučer skoro ništa,danas nešto kukavno...

Ana,
crazy future mom hhahahaha 😂 To je taj strah sto ja imam u vecoj kolicini u ovim dvadesetim nedeljama, nego mame bez problema. Kao pojedite slatko i u roku pola sata ce se javiti, ionako sam "posiroka" jos se i zbog tog sopam xD Moram seee opustiti, jer evo javila se, udara onako fino i panicim bezveze svaki put.
A za dezodoranse i to, ne gledam ni ja :O Koristim Nivea obicni, tamno plave boje (mirisi na klasicnu Nivea kremu) i super mi je, pojma nemam sta pise na njemu. Isto sam uzasna po tom pitanju, ne znam nikog da mu je ovoliko dostupno organsko i domace (mama mi ima veliku bastu i pravi svasta domace: ajvar, salate, sataras, marmeladu, kecap, paradajz sos, likere, sokove, zimi meso suseno, curetina i prasetina, itd + blizu su sela i lako dostupno imam ako hocu i domace mlijeko, sir, kajmak, jaja) a ne praktikujem nesto posebno, pogotovo mlijecno ne mogu :( Nadam se da cu uz bebicu poceti vise, jer hocu da je sto zdravije hranim 😍

Uz djecu se i moramo početi bolje ponašati prema sebi. Oni uče iz našeg primjera. Bez brige, dođe nekako instinktivno.

url=https://daisypath.com]
Ja sam u prvoj trudnoci jela samo kebabe 😂😂 muz je malog u trbuhu zvao kebi 😂😂 u drugoj svasta nesto, posto je roden u 7 mj, ugl voce i povrce, lubenice 😍😍😍😍 sada sam.3x na dan na pizzi 😂😂😂

Cure molila bih za savjet ili ako je neka imala slicno iskustvo da mi prenese, danas cijeli dan imam tup bol u donjem dijelu ledja, kao intervalni bol, i kao da se dijelom proteze u karlicu. Je li to od sirenja ligamenata ili? Osjecam bebicu kako udara pa vjerujem da je sve ok, ali sam opet htjela da podijelim to s vama.

bol u donjem dijelu leđa sam imala, ali se nije širila dalje. mislim da je normalna bol, ali ako te bude jače bolilo ili učestalo, bolje da pitaš doktora.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji