Zvrkica, moram priznat da ne provjeravam sastojke prije nego uzmem dezić. i ne samo dezić, nego tako i za sve ostalo. npr, znam da bi kosu trebalo prati sa šamponima bez silikona i sl, ali meni kosa od tih prirodnijih šampona skroz zamršena i slamnata. znam da bih trebala pripaziti na to, ali kad nešto kupujem uletim na 5 min i uzmem prvo kaj mi se svidi. nemarna sam što se toga tiče
😨 ja isto to ne gledam 😶. Niti znam sto nebi smjeli koristiti. Amaterka . Totalna .
Netko je spomenuo role..i motor. E sad.. moja sestra je isla u rodiliste na motoru. Doduse, bolnica je 3 ulice od njene kuce. Mi isto imamo motor. Zivimo cca 5km od Splita i okruzeni smo nevjerojatnim guzvama. Kako 1-2 puta tjedno moram kod knjigovode i na banku, cesto me muz prebaci motorom. Bila sam uvjerena da je motor opasan samo zbog mogucnosti nesrece, ali nisam se htjela voditi tim strahom jer "ako je sudena dogodit ce se i dok cestu prelazim". Al ipak, spomenem onako usputno ginicu da se vozim..i on zgrozen! Da izbjegavam motor i role zbog velikog "drmanja" i biciklu zbog polozaja zdjelice i pritiska. 😐
Drugi ginic kaze- moze sve, samo "penzionerski", polagano. 🤷♀️
Ugl., ja se vozim samo u autu od tada. I redovito ludim u guzvama 🤦♀️
Ja vec par sati izazivam bebu da udari i nece, znam da smo vec komentarisali ovo i trebalo bi da je normalno, ali iznervira me, zasto ne udaraaaa 😶 I pojedem slatko, i tapsem stomak, ma kakav… i nije prvi put ovo, ovako je svaki drugi dan, prepadam se da li joj smeta u razvoju nesto, valjda bih trebala sve vise i vise pokreta osjetiti :( i ko izluda sam i necu prestati lezati ovako dok ne izudara posteno.
Hahahahaha joj Salatice jesi smiješna :) svaka beba ima svoj ritam,tako da ne brini se,doć će i to kad bude lupalo u svako dobu
E ali jedan dan udara po cijeli dan, stalno se javlja, manjim ili jacim udarcima, a onda jedan dan, nista po ne znam koliko sati, kao evo sad, lezim 3 i po sata i malo pod rukom se pomjerila, ali nista udarci kako ona to vec zna. Ja cu izgleda biti ona mama sto gleda pomjera li se bebi stomak kad spava (dise li). 😂😲
A čuj Salatice, neće ona kad hoćeš ti :). Evo ja sam se sad probudila iz popodnevnog sna, mali me već pozdravio. Nekad se po 6 sati ne javlja, nekad u pravilnim razmacima 😉🙂☺️☺️
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Netko je spomenuo role..i motor. E sad.. moja sestra je isla u rodiliste na motoru. Doduse, bolnica je 3 ulice od njene kuce. Mi isto imamo motor. Zivimo cca 5km od Splita i okruzeni smo nevjerojatnim guzvama. Kako 1-2 puta tjedno moram kod knjigovode i na banku, cesto me muz prebaci motorom. Bila sam uvjerena da je motor opasan samo zbog mogucnosti nesrece, ali nisam se htjela voditi tim strahom jer "ako je sudena dogodit ce se i dok cestu prelazim". Al ipak, spomenem onako usputno ginicu da se vozim..i on zgrozen! Da izbjegavam motor i role zbog velikog "drmanja" i biciklu zbog polozaja zdjelice i pritiska. 😐
Drugi ginic kaze- moze sve, samo "penzionerski", polagano. 🤷♀️
Ugl., ja se vozim samo u autu od tada. I redovito ludim u guzvama 🤦♀️
Ma daj? A svasta.. Najdraze mi je to kad krenu svi svoje govorit.. A ne znam, ja sam dosad naisla na info samo da je to opasnost zbog mogućnosti pada
Ja vec par sati izazivam bebu da udari i nece, znam da smo vec komentarisali ovo i trebalo bi da je normalno, ali iznervira me, zasto ne udaraaaa 😶 I pojedem slatko, i tapsem stomak, ma kakav… i nije prvi put ovo, ovako je svaki drugi dan, prepadam se da li joj smeta u razvoju nesto, valjda bih trebala sve vise i vise pokreta osjetiti :( i ko izluda sam i necu prestati lezati ovako dok ne izudara posteno.
Hahahahaha joj Salatice jesi smiješna :) svaka beba ima svoj ritam,tako da ne brini se,doć će i to kad bude lupalo u svako dobu
E ali jedan dan udara po cijeli dan, stalno se javlja, manjim ili jacim udarcima, a onda jedan dan, nista po ne znam koliko sati, kao evo sad, lezim 3 i po sata i malo pod rukom se pomjerila, ali nista udarci kako ona to vec zna. Ja cu izgleda biti ona mama sto gleda pomjera li se bebi stomak kad spava (dise li). 😂😲
A čuj Salatice, neće ona kad hoćeš ti :). Evo ja sam se sad probudila iz popodnevnog sna, mali me već pozdravio. Nekad se po 6 sati ne javlja, nekad u pravilnim razmacima 😉🙂☺️☺️
Salatice sve je to ok,ništa za brigu. Meni prejukečr cijeli dan,jučer skoro ništa,danas nešto kukavno...
Ana,
crazy future mom hhahahaha 😂 To je taj strah sto ja imam u vecoj kolicini u ovim dvadesetim nedeljama, nego mame bez problema. Kao pojedite slatko i u roku pola sata ce se javiti, ionako sam "posiroka" jos se i zbog tog sopam xD Moram seee opustiti, jer evo javila se, udara onako fino i panicim bezveze svaki put.
A za dezodoranse i to, ne gledam ni ja :O Koristim Nivea obicni, tamno plave boje (mirisi na klasicnu Nivea kremu) i super mi je, pojma nemam sta pise na njemu. Isto sam uzasna po tom pitanju, ne znam nikog da mu je ovoliko dostupno organsko i domace (mama mi ima veliku bastu i pravi svasta domace: ajvar, salate, sataras, marmeladu, kecap, paradajz sos, likere, sokove, zimi meso suseno, curetina i prasetina, itd + blizu su sela i lako dostupno imam ako hocu i domace mlijeko, sir, kajmak, jaja) a ne praktikujem nesto posebno, pogotovo mlijecno ne mogu :( Nadam se da cu uz bebicu poceti vise, jer hocu da je sto zdravije hranim 😍
Uz djecu se i moramo početi bolje ponašati prema sebi. Oni uče iz našeg primjera. Bez brige, dođe nekako instinktivno.
url=https://daisypath.com]
Ja sam u prvoj trudnoci jela samo kebabe 😂😂 muz je malog u trbuhu zvao kebi 😂😂 u drugoj svasta nesto, posto je roden u 7 mj, ugl voce i povrce, lubenice 😍😍😍😍 sada sam.3x na dan na pizzi 😂😂😂
Cure molila bih za savjet ili ako je neka imala slicno iskustvo da mi prenese, danas cijeli dan imam tup bol u donjem dijelu ledja, kao intervalni bol, i kao da se dijelom proteze u karlicu. Je li to od sirenja ligamenata ili? Osjecam bebicu kako udara pa vjerujem da je sve ok, ali sam opet htjela da podijelim to s vama.
bol u donjem dijelu leđa sam imala, ali se nije širila dalje. mislim da je normalna bol, ali ako te bude jače bolilo ili učestalo, bolje da pitaš doktora.
Sortiraj odgovore
Najstariji