Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    12. Kolovoz 2018. 08:24

barbiemama

danas idemo kod moje mame na ručak, tako da sam pošteđena kuhanja. mislim da će napraviti piceka sa krumpirom. i obično za predjelo napravi uštipke sa svježim sirom i vrhnjem. to mi bude prefino.

Zagrebački rucak 😍 samo moji stave mlince umjesto krumpira 😊
    Btw barbie trbuscic je tu, bas ste divni 😍 uzivaj na moru 😎

AllieH
    12. Kolovoz 2018. 08:26

I mi obavezno mlince umjesto krumpira 😋

Luka ❤

barbiemama
    12. Kolovoz 2018. 08:27

haha moji su Hercegovci i ne vole mlince 🤣 mislim da mama u životu nije probala štrukle. kaže da joj izgledaju grozno. a meni su baš fini 😍

Salatica9192
    12. Kolovoz 2018. 08:28

Hahhahahahha ismijala sam se sad, mislim "pica sa krompirom" 😂 Joj ja ne mogu piletinu u trudnoci nikako :/ A ustipci sa sirom, njamii. 
    I meni mama danas pravi domacu supu sa knedlama. A sta cu uz to, ne znam. Sad odoh u prodavnicu, narandze, (malkice slatkisa) i brusketi sa spinatom i sirom hahha. (cips jos pipnula nisam 😎) 

barbiemama
    12. Kolovoz 2018. 08:30

hahaha Salatice, umrla sam na tvoje gugl pretraživanje pojma picek 😂😂

Pticaselicazgst
    12. Kolovoz 2018. 08:34

Salatice hahaha nasmija me 😂😂😂 presmjesna si 😂😂😂
    Allie mlinci da 😋😋
    Barbie ajme strukli, kad dodjem u zg uvijek se davim u tome, bas su fini mekani ajmeeee jedu mi se strukli 😅😅😅
    Hahaha hercegovci ne korste mlince da,pa sta niste onda nesto pod peku stavili, moj tata je isto hercegovac i kad idemo dolje ubijam se u tome. Teletina ispod peke s krumpirima ajmee 😍😍

truskawka
    12. Kolovoz 2018. 08:34

Salatica hehe ova salica me podsjeti na mene neki dan..pjevala sam si zeko i potocic cijeli dan hahaha🤣🤣 i isto mislim da u zimi necu nikako biti bolesna..barem se nadam..nekako lakse podnasam zime..
    Allieh ne znam provjerit cu sa dr za taj sprej. Mene pocelo prvo grlo peckati i sad je grlo ok, ali sinusi su i dalje u komi.
    Monikaharmonika ja jesam alergicna, ali na sunce..no manifestira mi se po rukama kroz alergijski dermatitis, zato najvise volim zimu haha jer jedino po zimi nemam dermatitis iako ove god nisam ni prismrdila suncu i evo nema ga hehe
    A sto se tice sinusa, imam cistu u sinusu i vec godinama mo stvara velike probleme kod disanja, a sad kad mi je smanjena pokretljivost, tj moram strogo mirovati sad me jos vise muci to jer se nikako nedaju odstopati..uzas zivi..cim se malo oporavim nakon poroda idem na operaciju, moram.

❤N i V💙

barbiemama
    12. Kolovoz 2018. 08:35

gledam sve više taj Noona krevetić. već sam mislila da sam se odlučila za Ikein Gulliver. no, u Noonu sam se zaljubila ono baš baš. sad ne znam jel to opravdan trošak. ne želim zbog vizualnog dojma bezveze ulupati značajniju svotu love. 

barbiemama
    12. Kolovoz 2018. 08:39

Pticaselicazgst

Hahaha hercegovci ne korste mlince da,pa sta niste onda nesto pod peku stavili, moj tata je isto hercegovac i kad idemo dolje ubijam se u tome. Teletina ispod peke s krumpirima ajmee 😍😍

stavit će ga u pećnicu. a nemamo pravu peku, nažalost. i meni najbolje ispod peke 😍

Pticaselicazgst
    12. Kolovoz 2018. 08:42

barbiemama

gledam sve više taj Noona krevetić. već sam mislila da sam se odlučila za Ikein Gulliver. no, u Noonu sam se zaljubila ono baš baš. sad ne znam jel to opravdan trošak. ne želim zbog vizualnog dojma bezveze ulupati značajniju svotu love.

Tak je i meni i stvarno je prekrasan. Vidjela sam ga uzivo, lagan za okretanje i bas bas presladak 😍 prijatelji ga imaju i full su zadovoljni  a meni muz broji stalno da je skupo bla bla.. 
    Ako mozes deff si ga uzmi, i stavi gore baldahin ili sta si vec mislila. Da ti poslije ne bude zao 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.