Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dalal
    11. Kolovoz 2018. 14:06

Joj i ja slabo obraćam pažnju na te proizvode sa ili bez aluminijuma, silikona, amonijaka i sl.. .U prvom trimestru sam uzimala farbe za kosu  bez amonijaka a sad već kupujem obične. ..Ne znam za slučajeve da je bebi Šta od navedenog štetilo ali nije zgoreg malo pripaziti. ..Ja sam u De i što god ovdje pitam svog ginekologa on samo govori sve vam je dozvoljeno 😀. .sve je normalno 😀. .samo slusati svoje tijelo. .😀..Jedino i samo mi je rekao da je jedem svježe meso i ribu.

• Dalal
    11. Kolovoz 2018. 14:07

Dalal

Joj i ja slabo obraćam pažnju na te proizvode sa ili bez aluminijuma, silikona, amonijaka i sl.. .U prvom trimestru sam uzimala farbe za kosu bez amonijaka a sad već kupujem obične. ..Ne znam za slučajeve da je bebi Šta od navedenog štetilo ali nije zgoreg malo pripaziti. ..Ja sam u De i što god ovdje pitam svog ginekologa on samo govori sve vam je dozvoljeno 😀. .sve je normalno 😀. .samo slusati svoje tijelo. .😀..Jedino i samo mi je rekao da je jedem svježe meso i ribu.

Da ne jedem*

• zvrkica
    11. Kolovoz 2018. 14:18

Ma ja sam zadnja 2 dezica imala nwz aluminija i sad trenutno koji koristim ima aluminij i danas mi to pali na pamet i ne izlazi iz glave 😏 sutra idem u Muller kupit bez aluminija 😂😂

tako i niska posteljica isto, kad se sjetilm svakih par dana opere me tolika panika da ne mogu opisati.
    Pokusavam.negativne misli maknuti iz glave, ali nekada ne uspijeva 😣

Danas sam baš sva nikakva. Proći će 😂

barbiemama
    11. Kolovoz 2018. 14:18

ma mislim da je dosta toga u genetici. npr, moja baka će u 9. mj imati 96 god. bila je prije par mj na nekom sveopćem pregledu i doktori su se stvarno čudili kako je u biti odličnog zdravlja za tako staru ženu i kako su joj u krvi praktički svi rezultati u referentnim vrijednostima. a užasno užasno se nezdravo hrani čitav život i užasno je živčana. znači, nimalo ne pazi na zdravlje. a svejedno je jako vitalna. hoda, sama se kupa, baš ima puno snage u tijelu. 

mlađa sestra joj je umrla sa 73 god, a ta je vječno pazila što jede i s čime se maže. nije htjela unositi gram šećera kroz čokolade, pazila je da pije samo skupe čajeve bez šećera koje je naručivala, prirodna kozmetika, ovo ono. i prije smrti je bila bolesnija nego što je moja baka sada sa 96 god.

tako da nekako živim po motu "jedan je život, neću ga provesti robujući". 

Mina93
    11. Kolovoz 2018. 14:28

Cestitke na deckicuuu 😍😁

Mina93
    11. Kolovoz 2018. 14:36

Ja se jutros rolala do plaze, a muz na biciklu 😁😁 znam da nije ful pametno al se osjecam sigurno na rolama tako da se ne brinem.. I taman srela jednu trudnicu curu koju znam njoj termin za 2tjedna i vozi se na skuteru i samo komentira da ne zna koja je ludja 🤣🤣

Mina93
    11. Kolovoz 2018. 14:37

Trbuh mi se poceo isticati propisno i nekako mi se podigao gore nije visr onako nisko i sad osjecam udarce otprilike u razini pupka

Salatica9192
    11. Kolovoz 2018. 15:07

Ja vec par sati izazivam bebu da udari i nece, znam da smo vec komentarisali ovo i trebalo bi da je normalno, ali iznervira me, zasto ne udaraaaa 😶 I pojedem slatko, i tapsem stomak, ma kakav... i nije prvi put ovo, ovako je svaki drugi dan, prepadam se da li joj smeta u razvoju nesto, valjda bih trebala sve vise i vise pokreta osjetiti :( i ko izluda sam i necu prestati lezati ovako dok ne izudara posteno. 

• Strudlica
    11. Kolovoz 2018. 15:20

Salatica9192

Ja vec par sati izazivam bebu da udari i nece, znam da smo vec komentarisali ovo i trebalo bi da je normalno, ali iznervira me, zasto ne udaraaaa 😶 I pojedem slatko, i tapsem stomak, ma kakav… i nije prvi put ovo, ovako je svaki drugi dan, prepadam se da li joj smeta u razvoju nesto, valjda bih trebala sve vise i vise pokreta osjetiti :( i ko izluda sam i necu prestati lezati ovako dok ne izudara posteno.

Hahahahaha joj Salatice jesi smiješna :) svaka beba ima svoj ritam,tako da ne brini se,doć će i to kad bude lupalo u svako dobu

Salatica9192
    11. Kolovoz 2018. 15:32

Strudlica

Salatica9192

Ja vec par sati izazivam bebu da udari i nece, znam da smo vec komentarisali ovo i trebalo bi da je normalno, ali iznervira me, zasto ne udaraaaa 😶 I pojedem slatko, i tapsem stomak, ma kakav… i nije prvi put ovo, ovako je svaki drugi dan, prepadam se da li joj smeta u razvoju nesto, valjda bih trebala sve vise i vise pokreta osjetiti :( i ko izluda sam i necu prestati lezati ovako dok ne izudara posteno.

Hahahahaha joj Salatice jesi smiješna :) svaka beba ima svoj ritam,tako da ne brini se,doć će i to kad bude lupalo u svako dobu

E ali jedan dan udara po cijeli dan, stalno se javlja, manjim ili jacim udarcima, a onda jedan dan, nista po ne znam koliko sati, kao evo sad, lezim 3 i po sata i malo pod rukom se pomjerila, ali nista udarci kako ona to vec zna. Ja cu izgleda biti ona mama sto gleda pomjera li se bebi stomak kad spava (dise li). 😂😲

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.