Cure, vi ste moj normabel.
Nalaz rizika nije na temelju samo nuhalnog, vec ove povisene slobodne bete.
U svakom slucaju, disem duboko. Nemam neku trecu opciju. Amniocentezu odbijam. Najvise me umiruje postojanje nosne i bedrena od 11mm koja odgovara 13tt.
Ivyleekakvi su bili tvoji omjeri?
Truskawka jesi ti vadila hormone?
E pa neznam kako da vam se oduzim, nemate pojma kako me umirujete. Ako ste u St, naptavit cu vam najdrazi kolac. Ili ribu i blitvu 🤣
Pticice samo hrabro ,citala sam sad malo po forumima za tu povisenu betu,i vecina kaze ako je ultrazvuk uredu da je i bebica u redu bila koliki ti je omjer
💜Karla💜Nicol💙Anton
U svakom slucaju, disem duboko. Nemam neku trecu opciju. Amniocentezu odbijam. Najvise me umiruje postojanje nosne i bedrena od 11mm koja odgovara 13tt.
E pa neznam kako da vam se oduzim, nemate pojma kako me umirujete. Ako ste u St, naptavit cu vam najdrazi kolac. Ili ribu i blitvu 🤣
Pticice samo hrabro ,citala sam sad malo po forumima za tu povisenu betu,i vecina kaze ako je ultrazvuk uredu da je i bebica u redu bila koliki ti je omjer
Neznam za omjer cega me pitas 😥 stavila sam sliku nalaza na stranici prije..koliko sam shvatila savrsen rezultat je 1MoM. Jedino mi nije jasno zasto je nuhalni oznacen kao duplo povecan 😔
Neznam za omjer cega me pitas 😥 stavila sam sliku nalaza na stranici prije..koliko sam shvatila savrsen rezultat je 1MoM. Jedino mi nije jasno zasto je nuhalni oznacen kao duplo povecan 😔
Sad sam vidila ,znam da se brines ali bit ce beba dobro.Sve vise mislim da ti testovi vise stete nego koristi naprave.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Sad sam vidila ,znam da se brines ali bit ce beba dobro.Sve vise mislim da ti testovi vise stete nego koristi naprave.
Jesu sigurno. U prvoj ih nisam radila i nitko mi ni nuhalni nije spomenuo i da sam znala sta je nebi ga ni sad radila..jos uvik ne razumim zasto mi ne ocjena nuhalnog tako losa. Sad vec radoznalost radi. I koliki bi bio rizik sa nuhalnim 2.2 🤨
Jesu sigurno. U prvoj ih nisam radila i nitko mi ni nuhalni nije spomenuo i da sam znala sta je nebi ga ni sad radila..jos uvik ne razumim zasto mi ne ocjena nuhalnog tako losa. Sad vec radoznalost radi. I koliki bi bio rizik sa nuhalnim 2.2 🤨
Vidim kad je nuhalni preko 3 da je alarmantno a tvoj nije i ultrazvuk je dobar.Meni je 38 god i kad vidim koliko vas muce i strah u kosti nabijaju drago mi je da sam odbila testove pa sta dragi Bog dadne.
Prica mi moja prijateljica njenoj nevjesti raden nifty u podobnika isto preporucen zato sto je 35+i zovu da nije u redu zena i svi u kuci frapirali se da bi bilo da uzorak krvi nije dobro uzet i sad ponavlja i ceka i ko je tu lud igraju se bogova ponekad.
Zato pticice ja vjerujem da ce ove bebice bit zive i zdrave😘😘😘
💜Karla💜Nicol💙Anton
Dugujem popis stvari iz ikee..
Na slici se nalaze podloga za previjanje, 2 presvalke za podlogu, kutije 2 (tockasto) sta cu stavit u stol za previjanje, organizator ladica u komodi (zeleno)2 komada, posteljina tockasto, mali rucnici pakiranje 3 komada, veliki rucnik za kupanje, plahte dvije bijele za krevetic, poplun, jastuk, torba za pelene, kutija za odlaganje (unutra su jos par malih kutija koje stavim na stol za previjanje radi lakse organizacije) i nepropusna podloga za krevetic.. mislim da sam sve nabrojala 😅
Linkovi od komode i stola za previjanje:
https://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/00214553/
https://www.ikea.com/hr/hr/catalog/categories/departments/childrens_ikea/18701/
To je to za sada 🙂
Ajme divote 😍😍 koji ste stol za previjanje uzeli?
Sunce moje ☀️ 😘
A benti misa, nisam ja htjela nista ali su me tjerali zbog anamneze. A ovi hormoni su u bolnici u sklopu mjerenja nuhalnog, sve to spada u isti pregled. Malo gledam po guglu, i ove MoM vrijednosti su najbolje kad su 1.00 koliko sam shvatila. Znaci da je PAPP-A (hormon posteljice) odlican. Beta je povecana, al nuhalni je 1.77 MoM🤷♀️ Na netu ima more primjera sa vecom betom, niskim Pappom i li-la nuhalnim pa imaju puno bolju procjenu rizika 🤷♀️
Godina imam tek malih 27 (🙄) pa mislim da ne igraju ulogu..
Samo se ti nama nemoj nervirati i sve ce biti super. Eto ja imam 28, uskoro 29god i mojoj bebici je bio veci nuhalni i poslije se smanjio na 2.8 i ja rekla super zadovoljna sam. Na svakom pregledu mi pregledava bebice pod povecalom i sve se lijepo razvija isto kao i kod tvoje bebice i zato nam nemoj nista brinuti jer sve je u najboljem redu. 😘😘😘
❤N i V💙
Nas region trenutno potresa slucaj "pedofila" koji radi u vrticu. Momak, 26 godina, dopisivao se na fb sa djevojcicom od 14 godina. Tacnije, javio joj se i kada je pitao za godiste, rekao joj da je mislio da je starija i umjesto da prestane, on nastavlja, iako zna koje je godiste. Na njen zahtjev joj salje 2 selfija i malo po malo se dodje do tog da trazi njene slike "da vidi sta je u gacicama". I tu staje, jer to nije profil stvarne djevojcice, vec organizacije sto "peca" pedofile sa laznim profilima napucanih klinki od kao 14 godina, gdje izazivaju sa pitanjima muskarce i koji se upeca, njih objave javno i prijave policiji. E sad fora je sto ja znam tog momka, mislim vise ga znam kad sam bila mladja, generacija smo i ono sokiralo meee :O I sad po meni mu treba zabraniti rad sa djecom, ukoliko se dokaze da jeste on sve pisao, ali narod ga je lincovao kao da je gledao dijete od 4 godine... Meni je vise fuj gadni manijak, nego ono pedofil. I naravno, roditelji iz vrtica su se digli, kao sto bih i sama i tu sam se zamislila onda, pa ti i ne znas sta u kome cuci i kome dijete predajes :O Bas sam u soku ostala. Ljepse mi sad zvuci bejbisister baba ipak. 😶😶😶😶
Mozda nisam trebala navoditi citate ovdje :O Sad pomislih, ali imaju clanci po Google i prepiska javno je sve.
Bicu domacica dok ne krene u skolu xD Ionako radim za nista 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji