Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Svibanj 2018. 18:54

Maggie85

CherryDu

Maggie cestitam…to je divno divno!!!! A joj, ja sam bas svasta citala, pa sam cak i s mamom pricala to bojanje kose, lakiranje noktiju itd. Moja zena majka kraljica je bojala kosu kad je bila trudna i samnom i s bratom, a i citala sam da nema dokazanog utjecaja, kao ni lak za nokte, jer su to male kolicine koje ne unosis na dnevnoj bazi, plus pitanje je i kakav zrak disemo. Vidjet cu jos i s doktorom, al sam stvarno sijeda i nekako lakiranje noktiju ok, al hodanje takva s glavom mi je krajnje kriticno 👳‍♀️

Na zrak koji udišemo ne možemo utjecati, na lak za nokte i bojanje kose možemo. Dokazano je (od strane farmaceuta, naravno) i da cijepljenje ne uzrokuje nikakve bolesti, pa eto ipak neka djeca pobolijevaju (i ne budu, nažalost, više nikad zdrava). Ja sam pristalica onoga: Bolje spriječiti nego liječiti, a svatko za sebe mora ocijeniti koje su dobrobiti, a koji rizici određenih postupaka i onda vidjeti da li se to isplati.

Apsolutno se slazem...lijepo bi bilo kad bi svi mogli zivjeti u nekom balonu i da sve bude dobro ali realnost je takva da je tesko odmaknuti se od sveg nezdravog. 

• Kani07
    12. Svibanj 2018. 18:55

Maggi cestitke👍😁drago mi je da je sve ok!
    Mucnine svasta probala ali ne pomaze ne povracam ali mucnina i od te mucnine glavobolja tjesim se da ce brzo proc.
    Bojanje kose i ja se mislim ,tamnoputa sam s tamnom kosom a sjedih imam dosta😩tako da mislim da cu popustit.

💜Karla💜Nicol💙Anton

12. Svibanj 2018. 18:59

Maggie cestitke 😁

12. Svibanj 2018. 19:13

Kada su Vam se pocele javljati mucnine?

Ana89
    12. Svibanj 2018. 19:27

CherryDu

Cca 4. ili 5. tjedan

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

pepe1907
    12. Svibanj 2018. 19:31

Maggie85

Ana89, ja osobno da bojam kosu, a ne bojam, ne bih je bojala za vrijeme trudnoće. Nisam frizerka ni liječnik, ali ako nije 100% sigurno, zašto riskirati? Bit će vremena i kasnije za to, vjerujem da nam je svima zdravlje naših beba najvažnije. Ali to je moje mišljenje, ja sam izbacila i kupovne šampone, gelove za tuširanje, paste za zube, ne lakiram nokte i ne šminkam se (nisam ni inače od pretjeranog sređivanja). Neki će reći da pretjerujem, ali ja gledam da ću radije biti na strani sigurnosti.
    A spol jeeeeeeee:!!
    Suprug je htio curu, a ja dečka tako da je 1:0 za mene. Iako sam si i ja na putu doma mislila da bi s curom možda bilo lakše. :-) Ma tko bi nas trudnice razumio. Glavno da nam bude zdrav! Moram se početi privikavati na rečenicu: Dobit ću sina! Ajme!

kažem ja da bi se grupa trebala zvati zimske bebe/dečki... sve mislimo da ce bit dečki 😉 čestitam

Bulbi91
    12. Svibanj 2018. 19:32

Meni isto negdje s ulaskom u 5tt...

pepe1907
    12. Svibanj 2018. 19:34

CherryDu

evo prije nekih 10ak dana...oko cca 8tj

12. Svibanj 2018. 19:34

Ana89

CherryDu

Cca 4. ili 5. tjedan

ima nade da me zaobidu ...ja sam 5+3 ..bas ste me uplasile kad vidim kako se neke od vas bas muce s tim 

12. Svibanj 2018. 19:51

Pozdrav zimske mamice...čestitam svima na bebicama ...inače sam na ljetnicama al tu i tamo pročitam i ostale teme,nije da baš više i mogu nešto drugo raditi😂😂.
    Ustvari upadam ko padobranac jer vidim da mnoge od vas muku muče s mučninama i povraćanjem,što je i kod mene bio problem dok mi doktorica nije propisala Torecan čepiće,s kojima mi je bilo puno bolje,pa eto ako kome pomogne bit će mi drago.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.