Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    23. Srpanj 2018. 09:07

evo jedna i baš baš iz profila 😊 i meni se čini da bušica konačno raste 😍

Miranda
    23. Srpanj 2018. 09:11

Jutro!
    Imam tonu zaostataka, procitam sve kasnije. 
    Vidila sam lijepe trbuscice 😍😍
    Salatice 24 tjedan se uzima kao granica za prezivljavanje, iako ima i beba rodenih prije. A sto se tice zrelosti najveci problem su pluca koja nisu u potpunosti razvijena do 36 tjedna s tim da ako postoji rizik od ranijeg poroda mogu se primiti injekcije Deksametazona koji ubrzava sazrijevanje pluca. Ide u dvije doze, najcesce oko 32 i 34 tjedna ali moze i malo ranije. 

barbiemama
    23. Srpanj 2018. 09:13

inače, bilo bi super da imamo neku temu zatvorenog tipa. da se malo više upoznamo. dodamo na fejs, instagram i slično. naravno, tko hoće :) 

danas pada kiša i preporodila sam se. no, od sutra opet pretoplo. što se depilacije tiče, primijetila sam da mi dlake na nogama rastu punooo brže nego prije. prije bih se depilirala britvicom i pjenom jednom u 2 tjedna, sad već nakon tjedan dana kužim da je kritično. tak da sam fino prištava i dlakava :D

Ana89
    23. Srpanj 2018. 09:14

Neka, volim svoje trudničko tijelo .Pogotovo kad bebon vježba uppercut i highkick 😄😄😄. To još nisu jaki udarci, sitni su i onako ispod radara, ali raznježe me ful. 
    Past će kiša. Bar se nadam. ☺️☺️ Glavobolja me stiže, ali probat ću najprije malo svježeg zraka uhvatiti.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Nunii
    23. Srpanj 2018. 09:16

Barbie ljubomorna sam na liniju 😮😮

Ako ce netkl raditi grupu na fb,pazite na naziv 😂 Da bude 2018/2019

barbiemama
    23. Srpanj 2018. 09:17

moj beban je malo pasivan. javi se par puta dnevno i to je to. miran je :D no, reagira na jednog smiješnog kolegu s posla svaki put. to mi je presmiješno. čovjek dođe na kavu, a on svaki put krene udarati. ne znam sviđa li mu se ili mi govori da mu se ne sviđa :D

obavljanje kućanskih poslova mi je kao i prije. nemam velik stan, čistim onako na rate pomalo cijeli tjedan (jer imam zečicu iza koje ostaje nered) i ne primjećujem neki poseban zamor. a na poslu uglavnom jedem pa navečer ne kuhamo. nego nešto na brzinu. tipa kruh i pašteta :D

Pticaselicazgst
    23. Srpanj 2018. 09:18

Bruna woow trbuscic ti je bas 😍😍 a i boja je tu 😊 
    Barbie kuzi se da, malo ali se kuzi 😃 
    Kako sve ponosno pokazujemo trbuscice 🙂🙂
    I u st je pala kisa i napokon ima zraka, ajme divota 😀😀 sad cu lijepo popit kavicu vani i uzivat u svjezem zraku 🙂
    Mozemo zatvorenu grupu, bolje mozda face.. 🙂
    Ana hahaha ti vec poznajes sve boksacke izraze za svog malisu 😊😊 samo ti uzivaj, stvarno je prekrasno ih osjetit ❤

Pticaselicazgst
    23. Srpanj 2018. 09:21

Nunii

Barbie ljubomorna sam na liniju 😮😮

Ako ce netkl raditi grupu na fb,pazite na naziv 😂 Da bude 2018/2019

Hihihihi 😂😂 da ne bi dva puta pogrijesili 😃😃

• Strudlica
    23. Srpanj 2018. 09:29

Salatica9192

Cure,
    evo cunjala po drugim temama i vidim pod "jesenske" da je vec stigla jedna devojcica u 31 nedelji 😍 Ima i slikaaaa 😍 Teska 1800, duga 44cm, apgar 9/9. Sve super, koliko sam procitala, ono bice u inkubatoru, ali oke sve. A bas sam vas htjela pitati, od koje sedmice je sigurno roditi. Necu da navlacim sebi nesto, vec zbog istorije svoje, ono od koje nedelje su sigurne nedelje, po ovom vidim da je 31 nedelja sigurna i vjerovatno tu i pocinje negdje.

Evo ja sam ti rodila prije vremena... Otvorila se za porod već u 34om tjednu,ležala do 35+4 u bolnici i sve prošlo super. Odmah sam dobivala prva tri dana injekcije za razvoj pluća i davali mi neki preventivni antibiotik da ne dobijem infekciju i mirovanje strogo.
    Naravno najstresniji period u mom životu i samo sam htjela kad se rodi da čujem da plače. I kad ono maleni se čuo i izvan bolnice kad sam rodila, srce veliko ko kuća  .Razlog otvaranja ne znaju pa zato svaki sad pregled obavljam na žmireć i znojnih dlanova dok ne kažu sve je dobro.

Pticaselicazgst
    23. Srpanj 2018. 09:46

Evo i nas dvije 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.