Cure mozda je blesavo pitanje ali sam nesigurna.. sto mislite je li sigurno da mi secernom pastom depilira podrucje stomaka dogovorila bi se snjom sto njeznije☺️
Ja sam depilirala. I u ovoj i prosloj trudnoci. Nema tu puno. 1 pokret
Dobro jutro! Netko je spomenuo da bi bilo dobro da imamo neku temu zatvorenog tipa... Znam da je na jednoj starijoj temi (koju sam pratila kad sam prvi put bila trudna) napravljena tajna i zatvorena facebook grupa pa su tamo mogle otvorenije o svemu. Pa ne znam bi li nam takvo što bilo interesantno.
Cure, preslatke ste! Salatice, ja na tebi ne vidim ni grama viška, ne kužim šta se bediraš! Baš si taman!
Mene ovaj tjedan neka panika hvata, sad je prošlo već 3 tjedna od pregleda, bojim se hoće li u petak na pregledu sve biti u redu. Noćas nisam ništa spavala, glava mi puca, u 3 ujutro sam uzela čitati knjigu, jer nisam mogla spavati.
Luka ❤
Pepe lijep trbuscic. 😍
Vidim da smo se vec sve fino zaokruzile i da pocinjemo licit na trudnice 🤩🤩😄
Sto se kucanskih poslova trudim se odradit sto vise mogu od svog dijela, al me umor i ledja uvijek unazade 😐 pa onda polako i vecinu stvari muz obavi.
Depilacija moze, ne smeta bebi 🙂
Barbie, daj ženo stani iz profila, ovak se stvarno ne kuži da si trudna! Zgodnice jedna!
Luka ❤
Jutric,nas dvoje budni vec sat vremena.
Imala sam 20 stranica za procitati.Molim ne vise o bureku kao solidarnost za nas kojima nije blizu. Zadnji sam pojela kad smo bili na godisnjem u Hr 😣 Nedostaje mi pizza,kiflica sa sunkom i sirom i burek iz one pekare Dore 😣
Za glavobolje,sjednem ispod tusa i pustim toplu vodu. Bilo je da sam nekoliko dana za redom imala svjeze opranu kosu,ali godilo mi je i smirivalo me nekako.
Jaooo i slatko 😂 Trazi me zadnjih nekoliko dana i najfinija mi je ona iz lidla,bas njihova obicna mlijecna. I dragi je ostao paff da je finija od milke i puno cokolada koje smo prije probali.
O pristicima ne zelim pricati.Prije nekoliko dana ratno stanje i preko noci zatisje.
A pupaaak 😂 Plici je nego inace,ali ko da imam 120 kg 😂
Sto se tice kucanskih poslova,zadnja dva tjedna sve puno lakse. Operem sude nakon kuhanja,svaka dva do tri dana sve kompletno. Vratila mi se snaga i u 2 sata rijesim cijeli stan.Prije trudnoce nisam imala volje previse pa je trajalo cetiri.
Imam osjecaj ko da sam napusena kada krenem cistiti. Ono ne stajem dok nis gotova i bebac je ok s tim.
Jucer sam imala osjecaj ko da ce mi pupak iscupat i onda udaraj po lijevoj strani.
Allie nemoj se brinut, sigurno je sve u redu. U petak ces cut lijepe vijesti, znam da je uvijek trema pred pregled ali nemas razloga misliti ista negativno 😊😊 lijepo pozitiva i tako ce i petak brze stici 🤩
Barbie pocinje se kuzit da, trbuscic je tu 😍 probaj se uvijek slikat vise iz profila, jos nam se ne vidi svima od naprijed kad nas gledas 🙂
Nuni trbuscic je bas lijep, zaobljen. 😊😊 ufff mogu si mislit da ti fali sve iz hr, ipak je doma doma 😍
Svi imamo te faze napuhnotosti kad smo si ko male slonice 😂😂 prodje do ujutro 😎
Jutro cure.. nas dvoje budni evo nekih pola sata, muz otisao na posao, stariji malac spava a beba rita po trbuhu sve u 16 😁 Vani kisa, ma bas uzivam u udarcima i zahladenju 😍
Jucer sam stala na vagu i ostala u soku, dobila vec nekih 7kg! Nekako mi se puno cini to, ne znam ni sama 😅 Trbuh mi ogroman vec, stavim vam i sliku kasnije. Pogotovo kad vidim Barbiemama, sokiram se svaki put njenom vitkom linijom, pa zeno izgledas top! ☺️ Svi se polako zaokruzujemo, trbusi su vam bas 😍
Imam osjecaj da je moj mali bas nekako narastao, staaalno ga osjecam i to sve jace udarce, jedva cekam i pregled sljedeci tjedan da ga vidim ☺️☺️
Allie nemoj se brinut, sigurno je sve u redu. U petak ces cut lijepe vijesti, znam da je uvijek trema pred pregled ali nemas razloga misliti ista negativno 😊😊 lijepo pozitiva i tako ce i petak brze stici 🤩
Barbie pocinje se kuzit da, trbuscic je tu 😍 probaj se uvijek slikat vise iz profila, jos nam se ne vidi svima od naprijed kad nas gledas 🙂
Nuni trbuscic je bas lijep, zaobljen. 😊😊 ufff mogu si mislit da ti fali sve iz hr, ipak je doma doma 😍
Svi imamo te faze napuhnotosti kad smo si ko male slonice 😂😂 prodje do ujutro 😎
Sad bi jela sve ono bakino domace. Variva su mi na piku 😂 Posebno grah sa zeljem,grasak sa noklicama,sarma i punjena paprika. I domaci krastavci mali 😕 Ono da odem na vrt i uberem pa ih jedem ko da sutra ne postoji kao ni pojam zgaravica. Zato tu ubijam male kisele krastavce i to ljute 😂 A meni su bas fini slatki 😂Ajme sjetih se i meso iz banjice kako baka kaze ili iz masti.
Allieh mozda bolja opcija wapp ili viber. Jednoj na mail posaljemo brojeve i napravi se grupa. Imam trenutno 3 grupe za mame i bebe na fb 😂
Jutro svimaaa 😊
Ja kucanske poslove obavljam kao i prije s tim da kaf osjetim umor sjednem na pat minuta da dodem sebi i opet dalje... Ali s obzirom da od pocetka trudnoce nisam imala snage bas za nista onda sad sve nadoknadujem pa znam i pretjerati, ribam sve sta stignem 🙄
A evo i slikica nas, da nas vidite 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji