mi smo danas kupili kolica! Inglesinu trilogy 3 u 1 na kraju. nismo mislili tako rano uzimati kolica, ali s akcijama i nekim popustima su nas ispala 3 750 kn, nova novcata iz dućana. što je ogroman popust za Inglesinu i ne mislim da smo za te novce mogli dobiti nešto bolje. oduševljena sam 😊
Nove trudnice dobro nam dosle. Zelim vam urednu i ugodnu trudnocu.
Barbie kolica su bas super. I ja dolazim u napast da odem neke sitnice barem kupiti, ali suzdrzavam se 😅😅 ne znam kako cu dugo, ali nadam se barem dok mi muzek ne dode doma..taman ce biti 9mj kad sam i mislila krenuti kupovati sve i pripremati..jedino bi si htjela pripremiti za bolnicu sve ranije da imam ako nedaj Boze budem morala ici puno ranije na cuvanje kako mi je moja gin rekla..ali svaki put cekam pregled pa kao onda cu vidjeti dal da krenem s pripremama ili ne 😎
❤N i V💙
Barbie prelijepa su kolica gledali smo ih i mi na akciji i bas su ih u radnji nahvalili👍🏼
Svjesna hvala 🤗 vec sam te zamislila kao svoju mamu kad mi cita bukvicu 😍😍 da nema vise zekanja, odmor i beba najbitniji 😊
Dobro dosle nove curke 😁 neka nas ima sve vise i vise 😍
Barbie super za kolica 👍👍bitno da se tebi svidaju i zadovoljavaju tvoje potrebe 🙂
I mi cemo isto uzet do kraja mjeseca, na popustu su 20 posto pa da to iskoristimo. 😊
Znate cure, uvijek me zadivi koliko mi žene imamo snage. I koliko smo komplicirane, a jednostavne. Nosimo se sa svime, od prve menge, prije se razvijajamo ukupno psihofozički a kasnije imamo najsvetiju sposobnost : Biti inkubator za novu bebu od embrija do malog čovjeka i onda mu biti sve, a kasnije kad odrastu sigurna luka ii moći ih pustiti.
Nove cure, dobrodošle i očekujemo dobre vijesti s pregleda od svih,😎😎😎😎
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
barbiemama, kolica su predivna! Gdje ste ih uzeli? Ja sam mislila sve za bebicu uzimati tamo na jesen, a nadam se da ce biti i bozicnih popusta 😀
url=https://lilypie.com]
krevetić ne budemo uzimali do 9. mj, sigurno. kao ni robicu. ma prerano mi je još za sve. ali ovo je nekako najskuplja investicija i nisam htjela propustiti dobru akciju.
barbiemama, kolica su predivna! Gdje ste ih uzeli? Ja sam mislila sve za bebicu uzimati tamo na jesen, a nadam se da ce biti i bozicnih popusta 😀
naručili sa slovenske stranice minime za 500 eura. i nazvao nas je najljubazniji prodavač na svijetu i rekao da nemaju tu boju u Slo i da će on osobno provjeriti. nazvao je dan nakon i rekao da nemaju, ali s obzirom da su nam prodali po toj cijeni, dogovorio je sa Svijetom beba u Zagrebu da nam oni nova iz dućana u toj boji dostave po toj cijeni. inače u Hr nisu toliko snižena. još nam je zaželio sreću u polufinalu prvenstva 😍 tako da sam oduševljena njihovom reakcijom i time što su svejedno isporučili robu u 4 dana po toj niskoj cijeni.
inače, znam da je sajam dječje opreme u West gateu negdje krajem 11. mj, ali mi to prekasno čekati s obzirom na termin 11.12.
Barbie kolica su savrsena,stvarno steta da propustite tu priliku😍😍😍😍
Ana tebe peru emocije😁, kad covjek lezi,svasta mu dode na misli,bas sam i ja neki dan o tom razmisljala 😁😁😁
Mi smo zene cudo bica,zaista 😇
Sortiraj odgovore
Najstariji