Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    23. Lipanj 2018. 16:10

neki dan sam se posvađala s frendicom čije ponašanje me stvarno iznenadilo. 

dala sam neki bezveze komentar da nisam svjesna još da ću ići u bolnicu i roditi.... onak u smislu da mi je to još nestvarno i daleko. a ona na to "a čega jesi svjesna, ja sam s 3 mj trudnoće već imala krevetić, kolica, uređenu sobu, bla bla". a glupost. svaki dan smo se čule, sobu je uredila valjda 2 tjedna prije, opremu naručila možda 2 mj prije i na početku je pričala da nije svjesna još bebe. ne znam kako se ljudima da bezveze sipati otrov. od tada sam skužila da je bolje da što manje svima pričam o bebi i sebi, ljudi nisu uvijek dobronamjerni.

tako i za spol i za ime. budemo što duže govorili da nismo sigurni i da nismo još odlučili za ime.

Ptičica
    23. Lipanj 2018. 16:16

Barbie, takve stvari nek te raduju. Sad bar znas tko ti nije frend. Sta ce ti to u zivotu? Osoba koja ti nije u stanju pomoc ti na jedan nacin odmaze. Kad tako nesto uvidis i saznas, budi sretna i zahvalna sto se pokazalo kakav je tko "na sitnici". Normalno da nisi svejsna. Ja sam rodila i narednih par mjeseci nisam bila svjesna. A s 3, ma i 6 mj trudnoce nitko nema sve navedene ludosti uredene. Ako i ima, uranio je. Samo ti svojim tempom lagano. 😘

barbiemama
    23. Lipanj 2018. 16:20

upravo tako, uvijek sam sretna kad ljudi pokažu svoje pravo lice. pa makar i loše. barem znam s kim imam posla ubuduće. 

a ovo mi je prva trudnoća i neću dopustiti da se živciram radi nebitnih ljudi i situacija. želim prvenstveno sebi ugoditi i olakšati. 

Ana89
    23. Lipanj 2018. 16:24

barbiemama

neki dan sam se posvađala s frendicom čije ponašanje me stvarno iznenadilo.

dala sam neki bezveze komentar da nisam svjesna još da ću ići u bolnicu i roditi…. onak u smislu da mi je to još nestvarno i daleko. a ona na to "a čega jesi svjesna, ja sam s 3 mj trudnoće već imala krevetić, kolica, uređenu sobu, bla bla". a glupost. svaki dan smo se čule, sobu je uredila valjda 2 tjedna prije, opremu naručila možda 2 mj prije i na početku je pričala da nije svjesna još bebe. ne znam kako se ljudima da bezveze sipati otrov. od tada sam skužila da je bolje da što manje svima pričam o bebi i sebi, ljudi nisu uvijek dobronamjerni.

tako i za spol i za ime. budemo što duže govorili da nismo sigurni i da nismo još odlučili za ime.

Ljudi su zlobni, često. Zato sam bila selektivna oko ljudi koji znaju do pred tjedan dana.  I to ne samo zlobni, već i pravo negativni, kao da jedva čekaju da ti se nešto dogodi, da imaju o čemu pričati. 
    Npr .meni moji roditelji ne znaju. Narcidoidni poremećaj naveliko . Pokušavala sam im preći preko svega do prije godinu dana, sve dok me nije zvao u Bolnicu policajac da objašnjavam njihove laži da me netko tuče i brani mi nešto, samo zato jer im se nisam javljala!!!  Jer nisu bili u centru pažnje. I to je samo vrh sante njihovih "grijeha".
    Zato Barbie, nek te ne čude zlobni ljudi .Ja sam s takvima odrasla, imam detektor na kilometre za njih.
    Samo pozitiva i okruži se dobrim ljudima 😉☺️☺️😍

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Ana89
    23. Lipanj 2018. 16:27

Ptičica

Barbie,takve stvari nek te raduju. Sad bar znas tko ti nije frend. Sta ce ti to u zivotu? Osoba koja ti nije u stanju pomoc ti na jedan nacin odmaze. Kad tako nesto uvidis i saznas, budi sretna i zahvalna sto se pokazalo kakav je tko "na sitnici". Normalno da nisi svejsna. Ja sam rodila i narednih par mjeseci nisam bila svjesna. A s 3, ma i 6 mj trudnoce nitko nema sve navedene ludosti uredene. Ako i ima, uranio je. Samo ti svojim tempom lagano. 😘

I ne treba raniti s tim stvarima kao oprema za bebu. Trgovine neće pobjeći nigdje.

barbiemama
    23. Lipanj 2018. 16:28

Ana, žao mi je što su ti roditelji takvi. nikad neću razumjeti takve roditelje 😪

hvala na potpori 😘

Ana89
    23. Lipanj 2018. 16:30

barbiemama

Ana, žao mi je što su ti roditelji takvi. nikad neću razumjeti takve roditelje 😪

hvala na potpori 😘

Bez brige, život mi je negdje uzeo, negdje dao. Ne dam se ja, a i zbog njih sam mnoge vještine preživljavanja razvila. Zato, hvala im ! A dijete će imati baku koja vrijedi za tri bake, i moje dvije sestre za tetu 😍😍

_svjesna
    23. Lipanj 2018. 16:48

Znaci zakljucak jos nikome ne govorimo😄
    Ma svi su vec sigurno skuzili na poslu jer nikad izostala nisam onda me odjednom nema 3 tjedna tako da samo iz kurtoazije nece da pitaju. Cure ce me sigurno pitati jesam dobro i gdje sam bila tako da sam u nezgodnoj situaciji ne znam sta da kazem. 

truskawka
    23. Lipanj 2018. 17:06

Moji gotovo svi znaju od prvog dana jer smo isli na ivf i morali smo im reci zasto smo se vratili iz inozemstva i zasto ja ostajem, a muz se vraca..iako dosta dugo su znali samo roditelji za to koji su nam pomogli to skrivati pred bakama i djedama..od boljih prijateljica su mi sve znale da idemo na ivf jer su znale da imamo problem sa zacecem i bile su uz mene dok sam isla na operaciju endometrioze i tako..e sad sto se tice toga da smo trebali tajiti definitivno smo trebali radi mene jer mene sad nervira sto me stalno svi ispituju kako sam, kad je novi uzv, kad cemo znati spol pa kako jos ne znamo pa koje ime cemo dati itd..i mogu vam reci da koje god ime spomenem nekom svi mi odmah onako zacudeno a joj pa zasto bas ti ime..znaci jos ni jedno jedino ime nije naislo na odobrenje od nikog..zato sam odlucila da ne zelim znati spol (to sam i ranije htjela) da ne moram cijelu trudnocu slusati o imenima i raznoraznim glupostima..onak daj me ostavite na miru svi redom bit ce kako bude i sto se tice spola i imena i odgoja i svega ostaloga itako cemo muz i ja odluciti sta se svi mjesate..poludim na to..dosta sam distancirana od svih radi toga i zatvorena stalno u sobi i ne razgovaram s nikim..bas me to jako umara..ili npr sad mi danas svekrva lista po tjednima trudnoce kako ce bebe igledati..drage moje meni je pozlilo u tom trenu..em sto kako kaze barbiemama nisam jos ni svjesna da sam trudna iako ih je dvoje i iako mi trbuh raste, ali jednostavno nisam svjesna sta se dogadja..i onda me takvi razgovori toliko umore i toliko iscrpe da mi instant pozli..zato izbjegavam sve koga god mogu..srecom nemam puno ljudi oko sebe 🤣🤣 jedino mi muz jako fali jer me on jedini zna umiriti i reci mi da se ne zivciram i kad me zagrli to je to..sve brige nestanu..

❤N i V💙

Miranda
    23. Lipanj 2018. 17:09

Ptičica

Pa nekako mislim da me do ove dijagnoze dovela teretana i opsjednutost utezima. To mi je bio bijeg od srvarnosti ,🙄
    Naucili su me koje polozaje izbjegavati, kako ustajati, kako u cucanj isl. S vremenom cu se prilagodavat novonastaloj situaciji.
    Neurokirurzi su htjeli operirati bez obzira na trudnocu (kad sam javila da je test + rekli su da nema utjecaja na trudnocu) medutim ja nisam htjela ni pod razno a anesteziolog nije bio zadovoljan sto sam na andolu. EMNG je pokazao slabljenje zivca, neznam koliko, vise u lijevoj nozi, i ostecenje PLATa I PATa

Lako moguce, ako nisi skroz pravilno izvodila vjezbe. 
    Drzi se uputa ko pijan plota jer se u trudnoci ionako olabave fiksne kostane strukture, zglobovi pogotovo, tako da su kraljesci jos manje stabilni + dodatna tezina i  ne treba puno za poremetiti biomehaniku kraljeznice i uzrokovati dodatno ostecenje. Pretpostavljam da je teretana barem dovoljno ojacala trbusne i ledne misice da drze situaciju pod kontrolom 🙈 Pripazi i bit ce dobro. 
    Jel znas kakav je plan za op., koliko nakon trudnoce? U kojoj bolnici se kontroliras?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.