danas se nisam uopće zapuhala i baš sam šetala na laganim nogama, kao u vrijeme prije trudnoće. konačno se nisam osjećala kilavo 😊
danas ću pojest jednu malu rio mare s barillom. obožavam inače tunu i suzdržavam se, ali pojest ću danas pa neću opet neko vrijeme.
Bulbi super za pelene, iako mislim da kad ih krenemo mjenjat 15 puta na dan da nam vise nece bit slatke 😂😂😂
Uuu salatice jako mi se svida tvoj rucak. Zdravo i fino 💪😊
Ja sam si na kraju napravila salatu od tune, stavila krastavce, grah, rajcice, 2 jaja i malo integralne tjestenine. Bas sam se fino najela 😍😍
😂😂😂ma mislim da cu ih nakon toliko god cekanja s gustom mijenjat😁...kad sam bila manja jos u osnovnoj sk. susjeda rodila blizanke i stalno bi visila kod nje...omiljena zanimacija mi je bila mijenjat im pelene,al sam kad se popiske🙈🙈😂😂 ...
Sad si me sjetila jedna moja poznanica ima jako osjetljiv zeludac i prvih par mj malom je mijenjala pelenu s onom maskicom iz ljekarne🙈😂...
Ja ju nisam jela cjelu trudnocu, tek danas prvi put. Onu malu konzervu od rio mare 80g. Mislim da se ne moze jest prvo tromjesečje, a kasnije moze ali ne puno. Ovo sam se bas zazelila al sumnjam da cu skoro ponovit. Cisto radi opreza 😊
Da.. Treba biti na oprezu.. Ja jako volim tunu i svaki puta kad sam u ducanu gledam , a znam da ne smijem 😫
a kaj si ti sa nickom svojim napravila? hahahaha
Nemam pojima hahahha. Sada 30 dana ne mogu promjeniti 😂🤣
Predpostavljam da je to onaj link koji je dolje u potpusu trebao biti..🙈😂😂😂
Da bi se vidjela trakica s bebom😁...
Ja ju nisam jela cjelu trudnocu, tek danas prvi put. Onu malu konzervu od rio mare 80g. Mislim da se ne moze jest prvo tromjesečje, a kasnije moze ali ne puno. Ovo sam se bas zazelila al sumnjam da cu skoro ponovit. Cisto radi opreza 😊
Da.. Treba biti na oprezu.. Ja jako volim tunu i svaki puta kad sam u ducanu gledam , a znam da ne smijem 😫
a kaj si ti sa nickom svojim napravila? hahahaha
Nemam pojima hahahha. Sada 30 dana ne mogu promjeniti 😂🤣
Predpostavljam da je to onaj link koji je dolje u potpusu trebao biti..🙈😂😂😂
Da bi se vidjela trakica s bebom😁…
Moguce da hahhha.. 🤣
Ja sam se to registrirala i svasta nesto potiskala hahhaha
Evo cure da se i ja javim upravo sam na poslu i jede gyros...grozno znam ali stalno sam gladna nemrem si pomoci...
Kad smo kod hrane ja se upravo davim u lubenici😍😍😍...nisam ocekivala da su vec sad tako fine slatke...bit ce puno ustajanja navecer🙈😂
gyros mmm. i to mi je na wishlisti. ali ne smijem večeras čitati o hrani jer sutra idem vaditi krv ujutro. danas cijeli dan nisam jela ništa slatko. lagano imam ovisničku krizu 😁
Neko je pisao za iscejdak ja imam poprilicno obilan i tako je bilo i u prvoj trudnoci
Uh pisete o hrani gladna sam ...
Mene danas vise ne ljulja. Nisam mjerila tlak ali vjerojatno sam zivnula od promjene vremena.
I ja bi lubenicu 😋 Jede mi se nesto s puno sira a sve sa sirom cega se sjetim mi se ne jede 🙈 Logiko moja haha
Kad smo kod hrane ja se upravo davim u lubenici😍😍😍…nisam ocekivala da su vec sad tako fine slatke…bit ce puno ustajanja navecer🙈😂
Uf ja se isto vec dva tri dana davim u lubenici i tako mi fino bude... Osim piskenja jel 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji