Miranda njoka sa gorgonzolom ili 4 vrste sira? To mi je isto zelja zadnjih dana 😍
Lubenicaaaa njamii. Nisam se je jos probala, ali planiram. 💪 bit ce piskenja svakako. 😂
Barbiemama i ja sutra vadim krv i upravo vecerala i jos cu popit sok od kupine i to je to za danas.
A bas mi se jede cips 😂😂
Bulbi onda ti slobodno navrati do splita tu i tamo da i meni malo uskocis 😜 nadam se da meni nece trebat maska ali kuzim je 😄
Miranda njoka sa gorgonzolom ili 4 vrste sira? To mi je isto zelja zadnjih dana 😍
Lubenicaaaa njamii. Nisam se je jos probala, ali planiram. 💪 bit ce piskenja svakako. 😂
Barbiemama i ja sutra vadim krv i upravo vecerala i jos cu popit sok od kupine i to je to za danas.
A bas mi se jede cips 😂😂
Bulbi onda ti slobodno navrati do splita tu i tamo da i meni malo uskocis 😜 nadam se da meni nece trebat maska ali kuzim je 😄
😂😂😂 dogovorit cemo nesto😁...
Kad smo kod hrane ja se upravo davim u lubenici😍😍😍…nisam ocekivala da su vec sad tako fine slatke…bit ce puno ustajanja navecer🙈😂
Uf ja se isto vec dva tri dana davim u lubenici i tako mi fino bude… Osim piskenja jel 😂
🙈😂😂a piskimo tak i onak...draze mi je pojest lubenicu nego piti vodu😆
Kad smo kod hrane ja se upravo davim u lubenici😍😍😍…nisam ocekivala da su vec sad tako fine slatke…bit ce puno ustajanja navecer🙈😂
Uf ja se isto vec dva tri dana davim u lubenici i tako mi fino bude… Osim piskenja jel 😂
🙈😂😂a piskimo tak i onak…draze mi je pojest lubenicu nego piti vodu😆
Gdje ima dobrih lubenica za kupit 😁
Ja sam sinoc kupila knedle ledove i iznenadile su me koliko su dobre, jeli ih za veceru i dorucak i rucak 😂😂😂
🙈😂😂a piskimo tak i onak…draze mi je pojest lubenicu nego piti vodu😆
Gdje ima dobrih lubenica za kupit 😁
Ovisi odakle si😁...u zg ima finih po onim standovima gdje prodaju voce (konkretno ja kupujem na lanistu)....
Sad zadnje smo uzeli u sparu i isto je stvarno slatka😁....
Ptico mogla bi razmotriti taj prijedlog 😁
Sto se tice pelena, ja stvarno nemam slab zeludac i mogu svasta. Najmanji problem je promijeniti "urednu" pelenu, neovisno o sadrzaju 😬
Ali bilo je situacija kad bi se sve iz pelene popelo iznad i procurilo na sve strane, e to je uzas 😅 U jednoj minuti bi napunila pelenu i automatski bi procurila, i po bodiju i jos probije bodi i zaprlja i sve okolo. Sanacija takvih situacija je ajme majko, pogotovo prvih par puta, ne mozes vjerovat da tako malo stvorenje napravi toliki nered 😂
Ja sam sinoc kupila knedle ledove i iznenadile su me koliko su dobre, jeli ih za veceru i dorucak i rucak 😂😂😂
Uuu ja obozavam knedle.. To bi mogla jest po citave dane 😂🤣
Al trudim se svaki dan raznoliko.. Puno voca, povrca ...
ja sam na poslu, pojela mex prije smjene, uzela bananu i lubenicu za popodne i neke kekse čokoladne.. ugl eno je stoji lubenica, ja jedem kekse hahahahah
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji