Redhead Super da ne sve ok😍...
Svjesna Tocno znam kako ti je....ako smatras da je potrebno uvijek je bolje javit se gin,ne moras odmah trcati na pregled,ali barem da te smiri...ja sam znala svom slati mailova i mailova...kad bi bila panika...
Sad kad sam uzela baby watcher mirnija sam,znam da mogu poslusati srceko❤🙏 bez dizanja panike,iako je sad teze naci otkucaje jer je beba mala pa se puno mice...kazu da je iza 14tt lakse...skup je dosta...al mislim da mir nema cijenu....
Cure svida mi se izbor haljina 😍 bas su leprsave i prave ljetne 🖒
Allie probat cu tako onda, thanks 🤗
Ja cu strogo mirovat do pregleda za tjedan dana i o da cu vidjet st ce mi doktor rec za dalje. Nadam se dobrim vjestima 🙏
bok, i pozdrav svima...meni je danas nekakav prepospan dan, jedva gledam na oči, a na poslu sam...i samo jedva čekam da i ovih mjesec dana prođe, 12.7. tek pregled... presporo vrime prolazi uspušem se za 10 koraka , i ne znam uopće kako će to sve izgledati kad još teža budem
Lovre
Jooj i ja se bas jako uspusem....a u zgradi 5.kat bez lifta,dolje je jos lako ,al do gore se bas polako gegagam i sva se uspusem ko da sam maraton trcala🙈...al opcenito nezz il straha il cega ja sam jako usporila,inace sam jurila dok sam hodala,sad se gegam ko bakica...nakon mj dana iskljucivo lezanja dobila upalu misica kad sam se vratila od dr🙈.....
i ja sam usporenija i tromija. tome naravno ovo vrijeme doprinosi. pretoplo mi jeee.
Mamee, dajte mi prijedlog za neku dobru knjigu da si skratim vrijeme...
Bas mi je dosadno, neznam sta da radim, samo se izlezavam..
Evo moj Goodreads popis i knjige koje sam ocijenila sa 5*, na popisu mi je inače preko 200 knjiga. #knjiškimoljac
Čitam na engleskom, pa je i cijeli popis na engleskom, ali lako se pronađe ako je prevedeno kod nas.
Luka ❤
Evo moj Goodreads popis i knjige koje sam ocijenila sa 5*, na popisu mi je inače preko 200 knjiga. #knjiškimoljac
Čitam na engleskom, pa je i cijeli popis na engleskom, ali lako se pronađe ako je prevedeno kod nas.
Hvala, možda ću pronaći nešto za sebe.
Stigao moj jastuk za trudnice i dojenje...uzela sam ovaj https://www.magicbaby.hr/catalog/product/view/id/615/s/magic-baby-jastuk-za-dojenje/category/116/ ...
Al imala sam srecu da sam ga za nesto sitno novaca kupila od poznanice...ona kak ima blizanke nije ga ni koristila...stvarno je dosta velik...oprala sad navlaku...javim dojmove kad ga isprobam za spavanje...al bas je onako fino mekan,punjen sitnim kuglicama....
Bulbi dobar ti je jastuk. 💪 ja sam uzela ovaj u svijetu beba u zg-u. Svida mi se sto je vislji, vise nemam problema sa zgaravicom 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji