Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AllieH
    11. Lipanj 2018. 07:41

Mislila sam, ali nemam još trbuha za trudničke hlače, onaj rastezljivi dio što ide preko stomaka bi mi samo skliznuo. Jučer sam na kraju poludila i naručila si 7 haljina, ako sve budu dobre i ne budem ništa morala vratiti, mirna sam cijelo ljeto. 

Luka ❤

Nunii
    11. Lipanj 2018. 07:55

AllieH

Mislila sam, ali nemam još trbuha za trudničke hlače, onaj rastezljivi dio što ide preko stomaka bi mi samo skliznuo. Jučer sam na kraju poludila i naručila si 7 haljina, ako sve budu dobre i ne budem ništa morala vratiti, mirna sam cijelo ljeto.

Nosim trudnicke vec sigurno mjesec dana. Nemam ne znam kakav trbuh,ali donji dio mi izgleda napuhnuto. U subotu za vrijeme shoppinga preracuvala se sto se tice velicina i haljinica mi je bila full uska i vidi mi se pocetak oblikovanja trbuha.
    Imam jedno pet para trudnickih,cak i trenirku.
    I preporodila se. Razlicite duzine nastavaka su i trenutno mi najbolje odgovara skroz do prsa.
    O haljinicama ne moram pricati 😂 Nema u kojoj se ne vidi trbuscic,a moram ga sakriti na dva dana kad dodemo u Hr do pregleda i onda tek govorimo bakama i djedovima.

Nunii
    11. Lipanj 2018. 07:56

P.S.

Sanjala sam grozan san. 
     Dosao je kuci doktor i slusao otkucaje srca bebe i odjednom mi rekao da me mora dolje pregledati. U sobi su mi bili brat i baka koje sam htjela otjerat,a oni su samo hladno rekli ne i doktor je otisao. Kao nesto nije ok.

AllieH
    11. Lipanj 2018. 08:07

I ja znam svašta sanjati, onda mi lakne kad se probudim. Nunii, koliko si ti trudna? Bilo bi super da sve cure imaju tickere dolje u potpisu, sad nas je već puno, ne mogu pohvatati tko je do kud stigao  
    H&M mi ima dobrih maternity traperica, ali žao mi je to već sad kupovati, ionako će mi preko ljeta biti prevruće u hlačama tako da ću sačekati ljetna sniženja pa onda eventualno neke kupiti. Nama će biti veselo sa zimskim jaknama, tad ćemo sve već biti s najvećim trbusima, a za to kratko vrijeme se ne isplati uzimati nove jakne. 

Luka ❤

barbiemama
    11. Lipanj 2018. 08:52

kupila sam trudničke traperice broj 36 (koji i inače nosim), ali su mi puno prevelike. i to ne samo u trbuhu nego cijele. ne kužim zašto su onda napisali da je to 36 :D

još stanem u šire haljinice, bez da se vidi. naručila sam si par širih haljina s asosa i jednu baš maternity.poslikam kad dođem.

• seiva
    11. Lipanj 2018. 08:53

Svašta sam propustila od vaših postova, pa evo od mene u kratko.
    Ja sam već u godinama hehe. Imam 38 godina, prva trudnoća, 6+6 tt. 
    Uopće se ne osjećam da sam kako kažu u "blaženom stanju". Umor, mučnine, pa i trčkalica već par dana. Neki nemir.
    Radim u jednoj privatnoj firmi kao admirnistrator ali radim sve samo da mi brže prođe dan. 
    Danas imam prvi pregled kod ginekologa i nadam se da će bit sve ok i da ću bit mirnija nakon toga. 
    Šaljem puseeee 

👩‍🦱 '79 - nizak AMH
    👨‍🦱' 86 - ok
    1. 2018.- trudnoca prirodno - spontani u 9 tjednu
    2. Početak 2020. - klomifen, inseminacija - nije se primilo
    3. Lipanj 2020 - bemfola, cetrotide - 2 folikula, prazna, prekinut IVF
    ...

Bulbi91
    11. Lipanj 2018. 09:07

Jutro cure!🤗
    Sto se tice odjece meni je najudobnije u haljinicama i mislim da cu ljeto bez problema izdurati u njima😁...
    Za hlace mi je vruce,a i zatezu me....
    Napokon sam nasla par obicnih pamucnih topica koji su mi ok,nisu jedino postavljeni,al nema veze😁...
    Seiva sretno na pregledu!😉

Pticaselicazgst
    11. Lipanj 2018. 09:18

Barbiemama please posalji slike haljina, ja se danas planiram bacit na potragu po asosu. 💪
    Haljinice su zakon 😍 
    Btw curke koje su na cuvanju kako si kratite dan? Jel vam bude dosadno? Jel skroz lezite ili npr skuhate rucak itd? Ja isla ujutro vadit krv za tsh i sad sam na kaucu 🖒

Sretno curkama na pregledu danas 😊

AllieH
    11. Lipanj 2018. 09:29

Seiva, javi se nakon pregleda! 
    Evo slike mojih. I vijam još dvije-tri, ali nikako da mi se ukažu odgovarajuće veličine.  

Luka ❤

Pticaselicazgst
    11. Lipanj 2018. 09:36

Allie super su 😍 meni je najljepsa bijela na gumbice i zuta mi je mrak 💪😊 svida mi se taj stil ☺ to je isto sa asosa? Tek sam na trudnickim stvarima, nisam jos pogledala druge haljine..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.