11.7 ću navršit 28 godina…baš se danas vagala i vidim plus 1kg 🤔 to je od ovog fast fooda ovih dana kebab i to 😂
Ajjjj kebaaaab 😍😍😍😍 sutra idem maksuz pojedti ga evo majkemi hahah
Ja imam 23 godine :D
Ana mrsavice 😁
Nunni sta si papala?? Neka si se ti nama najela. 🤗
Domaci umak od piletine,svinjetine,rajcice i luka. Sve bacila na tavicu i zalijala vodom dok nije postalo gusto. I jos tjestenina k tome i najela se konacno. Nest da mi odgovara,a da ima i mesa. 😁
Ja sam prvo rodila sa 24, i nekako super mi je bilo, a drugo sam mislila i prije al evo skoro s punih 29 će bit! Al nema to baš nikakve veze, jer kako se život presloži u tren, to ne može nitko niti zamislit dok ne doživi!! Što žena izdrži...
Lovre
Ja sam 29.05 napunila 23 i tad sam saznala da sam trudna 😍 a nekako mislim da sam jela prije nego sta sam saznala... 50 kg imam... al oduvijek sam tako mrsava na mamu. Ona kaze kad je rodila i mene i brata da je samo trbuh imala i ubrzo nakon sta je rodila da se vratila na isto. S 47 je ostala trudna
Ja sam onako prirodno sportski građena ( uvijek 85-60-88 mjere), najmanje kila što sam imala je 47 u 8. mj 2017., bolnička prehrana, lijekovi, operacija, i opća iscrpljenost su ostavili traga. Na visinu 165 cm. Dobila sam nazad 7 kila kad sam opet počela vraćati mišiće . Prije trudnoće sam imala 54.4 Sad imam 56,4 ( to je bilo krajem svibnja). Sad ne znam. A vagu ne posjedujem 😂😂
Kaže moj dragi da su mi guza i bokovi isti kao i prije, da samo trbuščić dobijam . Lako se ja nazad vratim na "pločice", ali neću se s tim opterećivati. Jedva čekam bebača upoznati. Veselo mamino 😍😍👶👶
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Ja izgleda imam najniži tlak,no oduvijek mi je takav ,90/60.Kada imam više od 100 onda imam vrtoglavice jer valjda je moje tijelo naviklo na niski tlak.
Da se i ja javim 😉 prvo sam rodila u 21 trece cu s 38 ako bog da u 12 mj punim 38 iskreno sad imam veci strah.
U trudnoci uvjek dobije dosta kila ali brzo to ide dolje poslije, inace dva dana nek ne jedem redovno odmah se vidi.Sad sam zatrudnila s 63 do sad sam dobila 1,5 kg na visinu 1,75.Ne brine me kilaza samo ds sve bude uredu.
A tlak 90/60 konstantno i bas mi cesto dode lose i ovo vrijeme ne pomaze.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Dobro jutro cure! Nisam preko vikenda tipkala, vidim vi ste bile vrijedne, ima i novih cura - dobrodošle! Miranda, čestitam na dečkiću!
Ja uskoro punim 31 i prvo dijete mi je i poprilično me strah svega, imam osjećaj kad si mlađi nisi toliko svjestan nekih stvari. Evo nisam pametna.
Što se tlaka tiče, moj je uvijek tu negdje 110-120/70.
Mene ovih dana muči odjeća... U svemu mi je vruće, u trapericama i hlačama ne mogu, sve su mi uske i visokog struka i sad mi to poprilično smeta iako se nisam udebljala. Haljinice što sam nosila prošlih ljetnih sezona su mi sad nekako kratke i neprikladne, jednostavno se ne osjećam ugodno ni u čemu imalo iznad koljena. Nešto mi se poremetilo u glavi.
E da, i ja na rukama imam trajni lak, na nogama lakiram obični, planiram skinuti trajni kad se približi termin.
Pregled imam u petak, jedva čekam da čujem je li sve u redu i da tražim zeleno svijetlo za lagano vježbanje i seks
Luka ❤
Jutro svima 😊
Meni je tlak inace skolski 120/80. Sad mi se malo snizio ali se ja osjecam u redu 💪
Ne treba se opterecivat tim kilama, bitno da su nam bebice dobro. Skinut cemo kile 😉
Allie kupi si trudnicke hlace. Ja sam se preporodila otkad ih imam. 😁
Hahahahaha nije se nis poremetilo 😂😂 sam se nadodalo 😅😅 a da uzmed obicne pamucne haljine i njih nosis po ljeti, ima duzih, kracih.. ako ti hlace smetaju to ce te spasit. Ja sam kupila par pamucnih obicnih i meni su super po ovim vrucinama 💪
Sortiraj odgovore
Najstariji