Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    10. Lipanj 2018. 17:24

Ana89

Pticaselicazgst

Meni su isto strane zenske strijelci 😁😁 bit ce to prava avantura sa malenom ☺ meni su pola familije skorpioni i s njima znam.. tak da mozda nas onda iznenadi i ranije. 😊
    Ana btw imamo termin na isti dan 🤗

Yes :) Ajde ti možda imaš malko veće šanse da održiš do 07.12.😄 Ma jedva čekam treći trimestar, taman će doći jesen, bit će lakše živit. Napokon će mi dobro doći oni predimenzionirani široki hoodyji koje toliko obožavam zimi.

Uff slazem se iako ne mogu se pozalit na ljeto i ljetne haljinice 😊😊 jos smo blizu mora cijelo ljeto, uvijek se mozemo bacit i osvjezit 😍

Ana89
    10. Lipanj 2018. 17:26

Pticaselicazgst

Maggie MM dobro nam dosla. 🤗
    Slazem se s Bulbi, sam da su bebica zdrave pa kad god nam stigle. Mi cemo bit spremne 💪😍
    Ja jos ne razmisljam o porodu, nekako mi je daleko i malo me trta toga. Vi koje znate da cete imati inducirani ili carski mozda vam je malo lakse jer imate dojam kako ce to izgledati.
    Ajmo o tome sredinom 11-tog 😂😂

Znam kako izgleda oporavak od operacije u području  abdomena. Nije da mi je svejedno. Ako sam prošli put hodala nakon dva dana, sad ću prije. Imam iskustva😂😂 I beba će mi pomoći da ne mislim na bol i zatezanje. 😀 To psiholozi majki i djece zovu " primarna majčinska preokupacija". Na sve zaboraviš identificirajući se sa potrebama tog malog bića 😍😍😍

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• MaggieMm
    10. Lipanj 2018. 17:30

Drage moje, koliko vam je godina? Ja cu biti dosta mlada mama i vec sad razmisljam kak cu se snaci.. 

Pticaselicazgst
    10. Lipanj 2018. 17:34

Ana89

Pticaselicazgst

Slazem se s Bulbi, sam da su bebica zdrave pa kad god nam stigle. Mi cemo bit spremne 💪😍
    Ja jos ne razmisljam o porodu, nekako mi je daleko i malo me trta toga. Vi koje znate da cete imati inducirani ili carski mozda vam je malo lakse jer imate dojam kako ce to izgledati.

Znam kako izgleda oporavak od operacije u području abdomena. Nije da mi je svejedno. Ako sam prošli put hodala nakon dva dana, sad ću prije. Imam iskustva😂😂 I beba će mi pomoći da ne mislim na bol i zatezanje. 😀 To psiholozi majki i djece zovu " primarna majčinska preokupacija". Na sve zaboraviš identificirajući se sa potrebama tog malog bića 😍😍😍

Ana onda je to bila velika operacija?  😑 nadam se da je sve u redu sada 😊 hihihi nekako mislim da je carski ipak malo jaci, barem tako kazu.. a svakako ces imat zanimaciju i neces stic mislit o boli, sve ce nas zaokupirat ta nasa mala bica 😍

MaggieMM uskoro cu 32. Koliko ti imas godina? Nemoj se bojati, bit ce sve u redu. Zato imamo jak majcinski instikt koji je nepogresiv, neka me druge mame isprave ako grijesim..

Ana89
    10. Lipanj 2018. 17:35

MaggieMm

Drage moje, koliko vam je godina? Ja cu biti dosta mlada mama i vec sad razmisljam kak cu se snaci..

Kad rodim imati ću 29. Bez brige, kadgod rodile, svejedno smo "nove mame", sve će biti ok.

• MaggieMm
    10. Lipanj 2018. 17:39

Ja cu uskoro 20 😂 ... nadam se da cu se snaci 

Ana89
    10. Lipanj 2018. 17:43

Pticaselicazgst

Ana89

Pticaselicazgst

Znam kako izgleda oporavak od operacije u području abdomena. Nije da mi je svejedno. Ako sam prošli put hodala nakon dva dana, sad ću prije. Imam iskustva😂😂 I beba će mi pomoći da ne mislim na bol i zatezanje. 😀 To psiholozi majki i djece zovu " primarna majčinska preokupacija". Na sve zaboraviš identificirajući se sa potrebama tog malog bića 😍😍😍

Ana onda je to bila velika operacija? 😑 nadam se da je sve u redu sada 😊 hihihi nekako mislim da je carski ipak malo jaci, barem tako kazu.. a svakako ces imat zanimaciju i neces stic mislit o boli, sve ce nas zaokupirat ta nasa mala bica 😍

MaggieMM uskoro cu 32. Koliko ti imas godina? Nemoj se bojati, bit ce sve u redu. Zato imamo jak majcinski instikt koji je nepogresiv, neka me druge mame isprave ako grijesim..

Yes, trajala je tri sata, vađenje ciste sa jajnika, i opsežni  mikrozahvati na žilama maternice iznutra iišta sve ne. A4 strana toga. Imam vodoravni rez od jednog kuka do drugog skoro. Ali mlada sam i hvala Bogu puna volje i energije, pa sam već 2 tjedna nakon operacije skoro trčala stepenicama ☺️😊

mmama2
    10. Lipanj 2018. 17:46

MaggieMm

Ja cu uskoro 20 😂 … nadam se da cu se snaci

Ja sam prvog sina sa 22.. i zao mi da nisam i ranije ;) bit ces odlicna ❤💪 

Bulbi91
    10. Lipanj 2018. 17:58

Pticaselicazgst

Ja nemam pojma sta me ceka🙈😂😂....ima jos do 12mj😁...kako kazu kako je uslo ,tako mora i izac🙈😂....prezivjet cemo mi sve to...samo nek nase bebice budu ok❤🙏...
    Ja taman prije mj.dana navrsila 27 g😁...rano smo se mi krenuli trudit,al eto kad smo kroz svasta prosli i proletile 4.g ....nekako bas znam da je ovo trebalo doci sada i da je ovo savrsen trenutak da napokon postanem mama❤....
    Ako nista barem sam se uspjela do sad naizlazit i izzivit😆...

Miranda
    10. Lipanj 2018. 18:03

Ja sam prvo rodila s 27, mjesec dana prije 28. rodendana. Ove zmajice cu s 31 vjerojatno, eventualno 32 ako se bas odluce dokuhavati duze 😅
    Oboje mi je taman nekako, drago mi je da se tako poslozilo. I vrlo vjerojatno zatvaram butigu nakon ovog poroda 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.