Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AllieH
    11. Lipanj 2018. 09:56

Nunii

Kako lilypie funkcionira? Znaci kad kliknem tu na neki lilypie otvori mi stranicu i trazim me da se logiram. I na kraju dobijem link. To stavljam u komentar ili?

Ovako... Odeš na moj ticker, odabereš sve opcije što želiš - pregnancy, pa days and week npr. Logirati se ne moraš, tu odeš na NO, THANKS. Dalje si biraš sve... Kad sve izabereš i kreiraš i dođeš na Next: save, na code snippets odabereš FORUMS, i dolje klikneš na ovo PSEUDO HTML. Taj kod onda ubaciš u profil i potpis na klokanici. Ne trebaš pisati nove postove da provjeriš jesi dobro napravila, samo si pogledaš neki od prošlih postova, jer ti stavi potpis u sve tvoje postove dosad. 

Luka ❤

_svjesna
    11. Lipanj 2018. 09:57

I ja sam cijelu vjecnost na mirovanju, gledam tv, surfam, citati mi se ne da nisam u tom fazonu.
    Nasla sam jucer seriju The night off, prvu slucajno pogledam na HBO i nisam mogla docekati sljedecu, nadjem na netu krimi/misterij iz 8 epizoda po sat i pol, odlicna je sve epizode sam pregledala dan mi proletio.
    Jutros sam opet pocela smedjariti/roze krv, deveti tjedan, pa ima li tome kraja??? Totalno psihicki potonem kad to vidim. Pregled mi tek 23.06 rekla sam da necu da idem ranije osim ako se pojaca, ispadne da svaki put dignem tlak i sebi i doktorici a bude sve ok tako da i dalje neizvjesnost. 

Pticaselicazgst
    11. Lipanj 2018. 10:05

Allie jel te mogu zamolit za link na onu bijelu haljinu? Ja je ne nalazim 😓
    Ne kuzim ni ja te cure , kupis test i mirna si. I ne nisi zlocesta 😊
    Svjesna vidim da sve isto kratite vrijeme. ☺ proci ce i to, bitno da je sve u redu s bebicom. Ako osjetis da nesto nije u redu odi doktorici, briga te sto ona misli. Tu je da ti pomogne i olaksa. Moras misliti na sebe 🤗

du1988
    11. Lipanj 2018. 10:07

Svjesna, tocno znam kako ti je...ja se nocas ustala na wc i mislila sam da sam prokrvarila jer je bilo bas dosta...bas udara na psihu iako vjerujem da ce biti sve ok, al eto...mozak radi sto na sat! Meni je pregled 18., lomila sam se hocu li ici prije privatno ali ne vidim svrhu...ne boli me, nema svjeze krvi...nema alarma. Treba se strpiti! Sad si mi dala ideju za seriju 😊

url=https://lilypie.com]

Nunii
    11. Lipanj 2018. 10:08

Uspjela sam,hvala puno 

_svjesna
    11. Lipanj 2018. 10:09

du1988

Pticaselicazgst

Barbiemama please posalji slike haljina, ja se danas planiram bacit na potragu po asosu. 💪
    Haljinice su zakon 😍
    Btw curke koje su na cuvanju kako si kratite dan? Jel vam bude dosadno? Jel skroz lezite ili npr skuhate rucak itd? Ja isla ujutro vadit krv za tsh i sad sam na kaucu 🖒

Sretno curkama na pregledu danas 😊

Jutro cure! Ja sam na cuvanju od 27.5. i malo je rec da sam luda…zivim na moru, a zarobljenik sam vlastite kuce 😂 procitala sam sest knjiga, pogledala ne znam koliko filmova i serija, slozila puzzle od tisucu komada u tri dana i tako…uglavnom ne kuham jer muz ne da. Smeđarenje od hematoma se povuklo na tri dana i evo ga sad opet…mislila sam da se javio jer sam prekjucer kuhala i prala sudje, ali jucer sam cijeli dan prelezala pa je opet bilo. Znaci nije do toga, ocito se mora ocistiti i bok

Du, je li kod tebe bas bas smedje i ima ga malo ili je druge boje? 
    Kako bi ti opisala taj iscjedak?
    Kod mene ne tece u lezecem polozaju, naprimjer prilikom brisanja na papiru ostane ruzicasta mrlja, i na gacicama isto. To je neka boja izmedju smedje i roze. 7 dana nije mi bilo ničega, i jutros ponovo. 

barbiemama
    11. Lipanj 2018. 10:10

evo ove sam si uzela na Asosu. još ponešto i u Zari 😂

Ajlo
    11. Lipanj 2018. 10:15

Jutro curke kako st3 ? Ja sam danas odlicno jucer sam se najela rostilja i zaspala u 9 😂😂

AllieH
    11. Lipanj 2018. 10:15

Evo link: https://www.zara.com/hr/hr/haljina-golih-le%C4%91a-sa-%C4%8Dvorom-p02590037.html?v1=5931592&v2=400008

Svjesna, nemoj se brinuti što se će doktorica misliti, ako smatraš da će te smiriti što ćeš otići doktoru, baš te briga što ona misli, njena dužnost je da provjeri je li sve u redu. Meni je moja doktorica rekla da se javim na odjel ginekologije ako posumnjam da bilo što nije u redu, u svako doba dana i noći. 
    Inače, i meni je bila super The night of, iako me kraj naživcirao.  
    Ja inače jako puno čitam, znam pročitati po 50-60 knjiga godišnje, ali u zadnjih mjesec dana totalna blokada, krenem čitati prije spavanja i zaspem nakon 2 stranice. 
    Nunii, nema na čemu!

Luka ❤

Pticaselicazgst
    11. Lipanj 2018. 10:17

Barbiemama super su. 😍 ova ruzicasta za trudnice je bas najs 🤗 idem na asos 🖒

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.