Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AllieH
    23. Rujan 2018. 04:21

pepe1907

vidi si na ekupi..ja naručila cijeli komplet 990kn..krevetić je drewex sivi

Ma sve sam pregledala. Sad je naruceno i nadam se da bude ok. 😊 
    Sto se imena i slova tice, ja sam mislila odavdje naruciti: https://instagram.com/icimici?utm_source=ig_profile_share&igshid=cw8hsa1nubfz

Luka ❤

• zvrkica
    23. Rujan 2018. 06:58

AllieH

pepe1907

vidi si na ekupi..ja naručila cijeli komplet 990kn..krevetić je drewex sivi

Ma sve sam pregledala. Sad je naruceno i nadam se da bude ok. 😊
    Sto se imena i slova tice, ja sam mislila odavdje naruciti:https://instagram.com/icimici?utm_source=ig_profile_share&igshid=cw8hsa1nubfz

Jutro 😀
    Danas chillanje samo, vani predivno zahladilo, obožavam jesen.

Allie sve preporuke za njih, ja naručila krpenu lutkicu i jedva čekam da stigne 😁

barbiemama
    23. Rujan 2018. 07:30

jutro 😘

Zvrkice, koliko im košta takva jedna krpena lutka? 

• zvrkica
    23. Rujan 2018. 07:36

barbiemama

jutro 😘

Zvrkice, koliko im košta takva jedna krpena lutka?

Ovisno što želiš, ja sam uzela bez izvezenog imena i sa postarinom 230 kN. Super su što se tiče dogovora, sama biras sve, i na mail dobiješ ponudu. 

• Strudlica
    23. Rujan 2018. 07:38

Jutro svima 
    Imam pitanje za vas iz zg-a. Dragi i ja bi koji dan išli do Arena centra pa me zanima hoću tamo nać što mi treba za trudnoću od robe,npr. deblje trudničke tajce,spavaćicu i sl.? 

barbiemama
    23. Rujan 2018. 07:40

zvrkica

Ovisno što želiš, ja sam uzela bez izvezenog imena i sa postarinom 230 kN. Super su što se tiče dogovora, sama biras sve, i na mail dobiješ ponudu.

ja bih slova za ime i oblačić definitivno. a dvoumila sam se još i oko mede. možda bi mi to sve skupa bilo tu mač. ali slova i oblačić ću uzet 😊

barbiemama
    23. Rujan 2018. 07:43

Strudlica

Jutro svima
    Imam pitanje za vas iz zg-a. Dragi i ja bi koji dan išli do Arena centra pa me zanima hoću tamo nać što mi treba za trudnoću od robe,npr. deblje trudničke tajce,spavaćicu i sl.?

u Areni imaš h&m odjel za trudnice i to je više manje to. imaš normalne dućane tipa c&a pa ak staneš u neke njihove brojeve. a od opreme i dućana za djecu imaju Magic baby. rekla bih da Arena možda nije baš najbolji izbor ako ideš tako kupovati trudnički. West Gate mi se čini bolji. ili King Kross.

MareiKate
    23. Rujan 2018. 08:09

Dobro jutro cure!
    Kod mene rigoleto party od ranog jutra 😟 moj organizam u trudnoći ne može podnijeti nikakve vitamine, al baš nikakve. Do nedavno sam pila samo neko blago željezo od solgara i to svaki drugi dan, i to je bilo onako, nekad rigoleto nekad ne. Sad sam počela piti kendural c jer solgar očekivano nije dovoljan i evo već treće jutro rigoleto... Ne smijem odustat nego nastaviti pit i rigat, nema mi druge, a o kojekakvim dodatnim vitaminima mogu samo sanjat 😔 nadam se da je točna tvrdnja da je jedina šteta meni, a ne bebi, da se beba snađe od mene...
    Želim vam svima lijep dan! 
    Štrudlice, definitivno je bolji izbor West Gate, nećeš se nešto našopingirati u areni, pogotovo za sebe...

barbiemama
    23. Rujan 2018. 08:15

MareiKate, meni isto ne paše taj Kendural C. prvo sam ga porigala. no, to sam si sama kriva jer sam ga uzela natašte. znači, prvo doručkuj pa ga uzmi. 

a evo sad od njega imam zatvor točno toliko koliko ga uzimam. a prije toga normalna probava.

MareiKate
    23. Rujan 2018. 08:27

Ma ja ga ni ne pokušavam na tašte, nego uz obrok negdje sredinom dana, jer ujutro pijem tablete za štitnjaču, ali svejedno, nema pomoći...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.