Hvala vam svima na rijecima utjehe! 😘
I ja se nadam da ce to bit sve super na kraju, ali sad me to sve malo potreslo.
Na lijevi bok zato jer tako nabolje radi cirkulacija i protoci izmedu tebe i bebe pa onda beba najvise tako dobiva sve sta treba.
Blue, dobro dosla!
url=https://lilypie.com]
Hvala na dobrodoslici svima , razlicita iskustva I dozivljaji nas cine mudrijima I bogatijima makar I losa 😁
Hvala vam svima na rijecima utjehe! 😘
I ja se nadam da ce to bit sve super na kraju, ali sad me to sve malo potreslo.
Na lijevi bok zato jer tako nabolje radi cirkulacija i protoci izmedu tebe i bebe pa onda beba najvise tako dobiva sve sta treba.
Blue, dobro dosla!
Razumijem da si zabrinuta i to je normalno, ali ja vjerujem da će biti sve dobro na kraju. Poslušaj doktora, zavali se na lijevi bok i pozitivne misli samo
Ptico, miranda nam, bas kako kazes, stvarno puno znaci. Mislim da ni ona nije svjesna koliko. E pa HVALA TI MIRANDA! Da, u pravu si, zaista se trudis da si nam i ovdje na "brzom biranju". 💓
Vana, nijedan "ali" nitko ne zeli cuti u trudnoci. Vjerujem da ce sve biti u redu. Ako je posteljica bila protocna do sad, malo vise lijevog boka i ona ce nastavit svoju duznost. Misli pozitivno a tmurne misli "otkukaj" ovdje tako da te mi odmah uvjerimo da je sve 5! Pali, vjeruj mi. 😘
Imam jednu "situaciju" i uopće me sram je spominjati pored stvarnih problema koje proživljavamo sve skupa, ali eto, da si olakšam. Možete i ignorati.
Trebala sam ići sa mužem na jednodnevni put do Zg-a i nazad i naravno okolina je imala svoje mišljenje o tome ofc. Meni se to u glavi prevelo kao "ti si samo ljudski inkubator i moraš se ponašati prema tome i sjediti doma". Možda nisu tako mislili, ali, meni se tako prevelo. Ili jesu. Više ne razabirem. Prvo nitko ih nije pitao, drugo i da je... I ono ja sam u prostoriji, o meni kao o predmetu u trećem licu.
Ja sam isto imala sumnje i strahove oko toga, ali brate....nitko te ne pita da ih potpiruješ i da se ja osjećam manje ja. Možda nosim dijete, ali ja nisam samo to... Ma...no comment....
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Truskawka mi amo ovdje isli na ivf,u Zg samo dolazimo u posjetu svojima, ne mislimo se vracati, ovjde smo si dugo i tesko napokon izgradili zivot koji u HR nikad nebi mogli, I za nas je to to za Sad, nas 3 protiv ostatka svijeta😁 zdravstvo je u banani ali vjerujem da ce bit bolje , kako radja tisuce zena tako cu i ja valjda, ne bojim se😁.A o ostalim osudama i generaliziranja Iraca nebih bez ljutnje, nije mi to lijepo ipak ovo je forum za trudnice,nigdje nije savrseno al svako nek si odabere gdje njemu je.
sorry ako sam ja generalizirala, samo sam prenijela ono što mi je ginekologinja rekla... znam jednako tako cure koje su rodile u Dublinu i sve je bilo super
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Imam jednu "situaciju" i uopće me sram je spominjati pored stvarnih problema koje proživljavamo sve skupa, ali eto, da si olakšam. Možete i ignorati.
Trebala sam ići sa mužem na jednodnevni put do Zg-a i nazad i naravno okolina je imala svoje mišljenje o tome ofc. Meni se to u glavi prevelo kao "ti si samo ljudski inkubator i moraš se ponašati prema tome i sjediti doma". Možda nisu tako mislili, ali, meni se tako prevelo. Ili jesu. Više ne razabirem. Prvo nitko ih nije pitao, drugo i da je… I ono ja sam u prostoriji, o meni kao o predmetu u trećem licu.
Ja sam isto imala sumnje i strahove oko toga, ali brate….nitko te ne pita da ih potpiruješ i da se ja osjećam manje ja. Možda nosim dijete, ali ja nisam samo to… Ma…no comment….
Prvo, ova tvoja upotreba rijeci "sram" jer te nesto izivciralo....rekli bi mi u Splitu: plesnit ću te! Pa nismo mi ovdje samo za velike probleme. U biti, mi nismo ovdje uopce za probleme nego za druzenje, podrsku i razumijevanje, a kad dodu problemi hendlamo s njima. E sad kad sam to izbacila...ok, moras mirovati zbog operacije koju si imala, moras na carski...sve ok. Kad treba na faks, rjesavat dokumente, radit po kuci- to moze. Kad treba ici opustiti se- to ne moze. Pa zaboga, neces se ici penjati na Sljeme! Ici ces na izlet, u normalnu setnju. Na kraju price TI znas kako se tvoje tijelo osjeca i sto moze i nitko drugi. I nitko ne zna sta je najbolje za tvoju bebu osim tebe. A to da se ti osjecas lijepo, stvaras uspomene sa muzem...itd. mislim da za nebu nikako ne moze bit stetno. Call me an idealist. 🤷♀️
Trebala sam ići sa mužem na jednodnevni put do Zg-a i nazad i naravno okolina je imala svoje mišljenje o tome ofc. Meni se to u glavi prevelo kao "ti si samo ljudski inkubator i moraš se ponašati prema tome i sjediti doma". Možda nisu tako mislili, ali, meni se tako prevelo. Ili jesu. Više ne razabirem. Prvo nitko ih nije pitao, drugo i da je… I ono ja sam u prostoriji, o meni kao o predmetu u trećem licu.
Ja sam isto imala sumnje i strahove oko toga, ali brate….nitko te ne pita da ih potpiruješ i da se ja osjećam manje ja. Možda nosim dijete, ali ja nisam samo to… Ma…no comment….
Upravo mi se to dogodilo jučer oko ovoga odlaska na sprovod. Jednostavno svi su se dogovorili da ja nikud ne idem, bez da je moje mišljenje dovedeno u pitanje. Međutim, sada kada mi se muž javlja od tamo definitivno kužim da je pametno što sam doma, i da nikada u životu na sprovodu nisam vidjela trudnicu, ali baš nikad.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Odmah sam legla na lijevi bok. Sve umisljam da ce mi ovo mirovanje donjeti vise stete nego koristi. Skolskoj drugarici uopste ne mjeri ovako cerviks, radi joj akuserski nalaz i prati. Da ne pricam kako kad su nas nase radjale, nije bilo tog mjerenja, ko zna koliko ih je bilo Y oblika, kao ja.
Msm, super za ovoliku tehnologiju, manje je drama, itd itd, ali nekad pomislim da smo previse zatrpane informacijama i brigama onda, jos ovakve kao ja sto jos dodatno istraze 😶
Ana,
razumijem osjecaj, najvise te pogodilo to sto oni u tvoje ime raspravljaju o tome. Kao da ti ne znas i ne osjecas sta je najbolje za bebaca. Izignorisi ih, stvarno nekad lupaju, dzaba napominjem da su trudnice osjetljiveee i da se pripazi malo...
Sortiraj odgovore
Najstariji