Miranda ja bi tebe na brzom biranju 🙈🙈 😂
😂😂
Trudim se tu biti na donekle brzom biranju 😂
Klikerice drzi se, zuc je zeznuta, obicno je cilj probati odgoditi operaciju za nakon poroda. Javi sto kaze uzv.
Ptico googlaj floradix tonik, navodno dosta dobro podize zeljezo, iako mu je okus grozan 😬
Truskawka,
e to je vec druga stvar haha. Ja stavljala paket i najmanje moze 1kg xD 120kuna. Neka me na popisu jos onda. 😋😋😍
Truskawka meni su narukvice bas lijepe, zenstvene i za cure 😍😍
Mina ajme kompletic je krasan 😍😊
Dosao nalaz od krvi secer super
Nataste 4.6
Nakon 1h 7.5
Nakon 2h 3.6
Al zeljezo je nisko, barem mislim..
Ako mogu cure koje imaju iskustva sa ovim rec sta misle.. hvala 🤗 dal da se brinem radi ovog nalaza, pregled mi je tek u ponedjeljak..
mislim da je sve okej...neće te zezat za šećer
Salaticane znam tocno koja ce biti tezina, ali deff ide u malu kuvertu pa se vodi kao pismo. Evo okvirno si mozes vidjeti cijene na ovom linku, a kad napravim gotov proizvod i kad napravim kao paket cu izvagati i onda cemo tocno znati. Stavila sam te na popis pa cemo se dog za detalje kroz koji dan. 😉😉
https://www.posta.hr/hrvatska-posta-cjenik-online/262
Nije to puno para ja cesto mami saljem u kuverti onoj zutoj postavljenoj neke lijekove i vitamine i ubacim i novaca svaki put sve ok najvise platim 3-5eura.Posaljem ti kasnije e-meil pa kad budes spremna da se dogovorimo😘
💜Karla💜Nicol💙Anton
Cure koje idete na Merkur na tecaj, idete s muzevima ili bez? 😂 ja bi ako nagovorim svog, moramo brzo odlucit dok jos ima mjesta, ako ima.. 🙈
muz ide isto 😁
Vana zao mi je radi dijagnoze ali sam sigurna da ce sve bit u redu. Drzi se uputa doktora i razvoj bi se trebao ubrzati. Nadam se da ce bit sve u redu 🤗
Salatice pijem sok taj svaki drugi dan, mama mi nabavila od nekog domace.. nadam se da ce do druge kontrole bit u redu, sad cu pojacat na svaki dan i vidit sta jos mogu uzimat 😊
Cure koje idete na Merkur na tecaj, idete s muzevima ili bez? 😂 ja bi ako nagovorim svog, moramo brzo odlucit dok jos ima mjesta, ako ima.. 🙈
Meni će muž doći na ovaj termin o porodu, a mislim da nema potrebe da ide na ove termine npr. o dojenju. Dovoljno je jednom da dođe koliko sam shvatila. Ima još mjesta, ja sam danas zvala i prijavila se.
Moj ide sa mnom, i planira ići na sva predavanja, mislim da mu ništa neće škoditi, pa nek i on zna kako i zašto treba dojiti ili sl. Zašto to kažem? Zato jer je on recimo mislio kako bebu od prvog dana po izlasku iz bolnice možemo i trebamo trenirati da papa svaka 3h, a između spavanje. Ja sama nisam znala jel to uopće izvedivo, ali nekako sam pretpostavljala da to nije ni dobro, a on meni na riječ (i osjećaj) nije vjerovao i onda smo na Rodinom predavanju o dojenju čuli oboje da treba dojiti na zahtjev, znači nikakvi rasporedi do barem 6. tjedna. Tako na primjer da on to nije čuo bilo bi mi jako stresno doma jer bi on htio jedno, a ja bih htjela/radila drugo. Ovako se nadam da će mi zapravo biti potpora kad drugi (roditelji, posjetitelji, ...) budu davali svakojake svoje savjete.
Truskawka,
e to je vec druga stvar haha. Ja stavljala paket i najmanje moze 1kg xD 120kuna. Neka me na popisu jos onda. 😋😋😍
Eee pa znam ti ja to..slala sam tak male pakete muzu u irsku, a ovo samo ili stavim u onu kuvertu sa mjehuricima ili zamoram u par slojeva papira i stavim u obicnu..tako neka ti budes na popisu pa se mi lako dogovorimo dal ti saljemo ili ne..a evo mama mi ide u Zenicu za vikend pa ti ponese 😋😋 ako ce ici i ako ti odgovara javi 😉
❤N i V💙
Pticice Miranda nam stvarno puno pomaze i znaci ovdje 😊
Hvala Miranda 🤗🤗 mislim da cu uzet ovaj tonik, nekako mi se cini to bolje od onog heferola i ostalog sto druge cure piju. Sutra pravac ljekarna 😊
Pepe najvise me bilo strah za secer da nece bit dobar, bas sam sretna da je s tim sve u redu 😊
Salaticane znam tocno koja ce biti tezina, ali deff ide u malu kuvertu pa se vodi kao pismo. Evo okvirno si mozes vidjeti cijene na ovom linku, a kad napravim gotov proizvod i kad napravim kao paket cu izvagati i onda cemo tocno znati. Stavila sam te na popis pa cemo se dog za detalje kroz koji dan. 😉😉
https://www.posta.hr/hrvatska-posta-cjenik-online/262
Nije to puno para ja cesto mami saljem u kuverti onoj zutoj postavljenoj neke lijekove i vitamine i ubacim i novaca svaki put sve ok najvise platim 3-5eura.Posaljem ti kasnije e-meil pa kad budes spremna da se dogovorimo😘
Ma nije pa to je mala i lagana posiljka..nema sta biti skupo 😉
❤N i V💙
Sortiraj odgovore
Najstariji