Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    04. Rujan 2018. 21:41

Ja sam kao trudnica bila na sprovodu,.nemojte me krivo shvatit ali sve vezano za smrt i sprovode je normalan osjecaj, nezz kako se izrazit,.ali ne zelim.pa jos u trbuhu makar uciti dijete da je zivot ruzicaste naocale na nos i jesnorozi koji prde roze baloncice.. ljudi umiru, ocekivano ili ne, tuga je dio zivota.. a to kako se mi nosimo s.njom je isto osjecaj koji prenosimo bebi kao i sve drugo.. nadam se da nisam gruba,. opet 😂😂

url=https://lilypie.com]

truskawka
    04. Rujan 2018. 21:43

Salatica9192

Truskawka,
    daleko mi je Zenica, mislim da bar ja nisam ovakva, pa sjesti s muzem u avanturu. Neka ostane posta, ako je tako jeftino, pa kad budes i drugim curama nosila na postu, pitaj koliko izadje. Sve mi te zao maltretirati, samo usput sto ti je. I kako mi tebi dajemo pare onda? Jeste i to trgovale sa nekim iz BiH haha. Ma da, te detalje mozemo na fb dog, poslije. D
    a ovdje ne smaram raju haha.

Dogovorit cemo se sve, nista ne brini. Javi se na messengeru slobodno.😉

❤N i V💙

Salatica9192
    04. Rujan 2018. 21:45

mmama2

Ja sam kao trudnica bila na sprovodu,.nemojte me krivo shvatit ali sve vezano za smrt i sprovode je normalan osjecaj, nezz kako se izrazit,.ali ne zelim.pa jos u trbuhu makar uciti dijete da je zivot ruzicaste naocale na nos i jesnorozi koji prde roze baloncice.. ljudi umiru, ocekivano ili ne, tuga je dio zivota.. a to kako se mi nosimo s.njom je isto osjecaj koji prenosimo bebi kao i sve drugo.. nadam se da nisam gruba,. opet 😂😂

Nista to hahaha. Ja trazim nekog vampira da me povampiri 😂 Ali i tatu, mamu, muza, brata, drugarice, rodjake, macka, itd hahahaha. Ja se tog uzasno bojim i potresaju me i nepoznate smrti (mladih ljudi), ali i starih u smislu "eto, sad te ima, sad te nema". Nmg, horor. A voljela bih imati misljenje kao ti, jer to jeste prirodno, kao i radjanje. Ali zajebi ti tu prirodu.. 

truskawka
    04. Rujan 2018. 21:47

Klikerica

Uzeti ću narukvicu jedino ako i ti meni daš adresu, da ja tebi mogu nešto poslati za tebe i bebu.

Hahah jesi smjesna. Pa to je mala sitnica, a i platit ces ju 😋😋  i koliko me pamcenje sluzi ides u Merkur pa se vidimo tamo 😁😁

❤N i V💙

Ptičica
    04. Rujan 2018. 21:47

Salatice i tebi hvala sta postojiš i sta si odabrala ovu grupu da postanes forumasica 😂😂😂😂 a sta me zena nasmije svaki dan.. 😁😁😉

truskawka
    04. Rujan 2018. 21:50

Ana89

Tako su i naši otoci. Cijela linija npr jedne familije su pomrli od alzheimera i svi imaju srčane boleštine. Jedni rođaci su se bili pomiješali i dobili su curu( ženu) nesposobnu za roditi fizički, hemofiličara i psihički nestabilnog sina npr. Treba jako, jako paziti i po mogućnosti razrijediti krv što više.

Da, to je na zalost jako cest slucaj na otocima, slusam to odmalena kako me upozoravaju i roditelji i djedovi i bake da moramo paziti s kim se petljamo u vezu i tako sam usputa slusala o "otockim" problemima razmnozavanja..

❤N i V💙

Ana89
    04. Rujan 2018. 21:50

Hvala cure na potpori 😀😀. Puno mi znači 😘😘😘

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Salatica9192
    04. Rujan 2018. 21:55

Pticice, hahahaja Moj Zvrle vampirko hahahaha. Evo rješenja 😍
    A za te price o ostrvima i takvo miksanje, nisam znala stvarno 😶😮 

truskawka
    04. Rujan 2018. 21:56

blue*

Truskawka mi amo ovdje isli na ivf,u Zg samo dolazimo u posjetu svojima, ne mislimo se vracati, ovjde smo si dugo i tesko napokon izgradili zivot koji u HR nikad nebi mogli, I za nas je to to za Sad, nas 3 protiv ostatka svijeta😁 zdravstvo je u banani ali vjerujem da ce bit bolje , kako radja tisuce zena tako cu i ja valjda, ne bojim se😁.A o ostalim osudama i generaliziranja Iraca nebih bez ljutnje, nije mi to lijepo ipak ovo je forum za trudnice,nigdje nije savrseno al svako nek si odabere gdje njemu je.

Naravno, svatko ima svoje videnje..eto meni je predivno tamo, ali nisam se nasla u tome da budem s djecom tamo, valjda sam se kretala u dosta losim okolinama pa sam takav dojam stekla. No tako su mi i same irkinje pricale pa eto, bricam gluposti bzvz, nemoj zamjeriti 🙃 
    Vjerujem da je vama lijepo i da cete uspjeti u svojoj namjeri i da ce vam biti bas odlicno u troje ☺☺

❤N i V💙

truskawka
    04. Rujan 2018. 22:05

Blue i da se jos nadovezem..i ja bi se vratila u troje u Irsku, ne u Dublin vise nego u manji neki gradic, takav je bio plan, ali sad kad ih je odmah dvoje, nisam spremna na takav pothvat sa blizancima, nekako se bolje osjecam u blizini svoje obitelji. ☺ 

❤N i V💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.