Ja bila u kiku sad i uzela kapicu rukavice pepice majicu i hlacice 😍😍 i vidila medo odijelo koje mi je preslatko ❤️ ne zelim pretjerivat jer smo neku robicu vec dobili i jos moram vidit prvo sta cu dobit koristeno pa cu kupit od robice sta mi jos bude falilo, jos jedino u hmu da uzmem bodije i carapice sa onim mommy i daddy natpisima 😁
Mi dobili od frendova koristena kolica i baby gym i onu ljuljacku njihalicu neki dan 😁 lagano krenula s opremom sad sam sretna 🤣😅💗
Ja bila u kiku sad i uzela kapicu rukavice pepice majicu i hlacice 😍😍 i vidila medo odijelo koje mi je preslatko ❤️ ne zelim pretjerivat jer smo neku robicu vec dobili i jos moram vidit prvo sta cu dobit koristeno pa cu kupit od robice sta mi jos bude falilo, jos jedino u hmu da uzmem bodije i carapice sa onim mommy i daddy natpisima 😁
Mi dobili od frendova koristena kolica i baby gym i onu ljuljacku njihalicu neki dan 😁 lagano krenula s opremom sad sam sretna 🤣😅💗
Kik je zakon..i Pepco..ne vrijedi davat puno para za njihovu robicu a sve je predivno
ja u Kiku uzela sve za 8 i 18 kn. pa mi sad sve nekako cifre veće od tih previsoke 😂😂
mjerila si i ja preko trbuha sad (na pupku), 78. jel to premalo? 😐
Za tvoju gradju nije 😉😉
❤N i V💙
mjerila si i ja preko trbuha sad (na pupku), 78. jel to premalo? 😐
Ako je sve u redu, nema što biti premalo 😀😀
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
ja u Kiku uzela sve za 8 i 18 kn. pa mi sad sve nekako cifre veće od tih previsoke 😂😂
Tak je i meni sve skupo nakon pepca 🤣🤣
❤N i V💙
Di ste curke? 😁
Evo ja dobila novu dozu euthyroxa, sad moram piti 75ug pa cemo vidit hoce li se napokon spustiti ispod 2,5.
Prijavljujem bolove, dosad nepoznate… Sinoc me bolilo s lijeve prednje strane odmah ispod sise, kao pod rebrima i nikako se namjestit sinoc, jakosam slabo spavala. Jutros me to ne boli uopce ali me zato vađajna boli, zapravo stidna kost, kad ustanem nakon lezanja ili sjedenja, kod podizanja nogu u koljenu, hodanja… i cak sam osjetila bol u preponi… Cini mi se da je sirenje svega krenuloooooo 😁
Bruna mene je pod rebrima zatezalo nije bol ali neugodno bas i dva dana ulje utrljavala sad popustilo,ali mi je stomak narasto 😂 pa mislim da se sirimo za sad dole samo protisak kad hodam a ne znam sta bi bilo da hodam nesto .
Joj ti bolovi i zatezanja, užas.
Ja sam kuwkavuca totalna 😂😂 Mene je danas malo zatezalo oko pupka s lijeve i desne strane dok ležim, i sad malo pod rebrima i svašta sam izguglala i muža ispilala, poludio je 😂😂
Ajde da pokusam napisati post bez gresaka :D
Cure koje ste trudne otprilike kao ja (17 tt) sto pijete od dodataka prehrani?
Ja uzimam solgar prenatale i omega 3, a zena u ljekarani mi je savjetovala da svakako u 5.mjesecu pojacam kalcij. Moja dr se ne izjasnjava posebno po tom pitanju, pa nisam bas sigurna. Tlaka mi je avako jutro piti 3 tablete, a nisam nasla ni jedne prenatale koji bas sve imaju.
Ja pijem Mg i Elebaby po preporuci gina zbog Omege3.
Elebaby pijem tek mjesec dana, do tada sam pila Prenatal i Mg
Ajde da pokusam napisati post bez gresaka :D
Cure koje ste trudne otprilike kao ja (17 tt) sto pijete od dodataka prehrani?
Ja uzimam solgar prenatale i omega 3, a zena u ljekarani mi je savjetovala da svakako u 5.mjesecu pojacam kalcij. Moja dr se ne izjasnjava posebno po tom pitanju, pa nisam bas sigurna. Tlaka mi je avako jutro piti 3 tablete, a nisam nasla ni jedne prenatale koji bas sve imaju.
Ja pijem Almagea prenatal i magnezij. Sad kad sam dobila za piti Heferol dodat cu i vitamin C jer ga nema u Almagei.
Hvala. Ja za sada necu magnezij jer ga ima u mom prenatalu, a ne osjecam jos nikakvo zatezanje. Ako bude potrebe, krenit cu i s njim.
Sortiraj odgovore
Najstariji