Meni je prije 7 tjedana TSH bio 1,6 - divota, a sad prije par dana 2,9 tako da sam i ja morala povećati terapiju. Baš me zanima kako će biti nakon poroda.
U vezi značenja "dobro nosiš" i dopisivanja truskawke i Ane89, imala sam ja jednu situaciju na treningu: jednoj mladoj Zagorki je Dalmatinka, komentirajući sliku djeteta, rekla kako ima smišno dite, a ova Zagorka se na to uvrijedila i pitala ju za objašnjenje, kao po čemu je to njezino dijete smiješno, a mi ostale (između ostalog i ja sam Zagorka), koje smo već prokljuvile značenje izraza "smišna dica" popadale smo po podu od smijeha. Čak i kad smo joj objasnile da je to kompliment za dijete, nije baš bila sretna komentarom.
😂😂😂

💜Karla💜Nicol💙Anton
Ja sam sad našla neki krojački metar i išla mjeriti opseg trbuha. Evo dogurala sam do 92 cm, a struk gore 76 cm( to sam počela sa 62 cm). Negdje sam pročitala da je prosjek trudničkih trbuha s punih 40 tt -105 cm. Što znači da sam ja u prosjeku, ako se uzme u obzir da trbuh ide još cm po tjednu do kraja.
joj idem se i ja sad mjerit 😁 trbuh si u razini pupka?

Meni je prije 7 tjedana TSH bio 1,6 - divota, a sad prije par dana 2,9 tako da sam i ja morala povećati terapiju. Baš me zanima kako će biti nakon poroda.
U vezi značenja "dobro nosiš" i dopisivanja truskawke i Ane89, imala sam ja jednu situaciju na treningu: jednoj mladoj Zagorki je Dalmatinka, komentirajući sliku djeteta, rekla kako ima smišno dite, a ova Zagorka se na to uvrijedila i pitala ju za objašnjenje, kao po čemu je to njezino dijete smiješno, a mi ostale (između ostalog i ja sam Zagorka), koje smo već prokljuvile značenje izraza "smišna dica" popadale smo po podu od smijeha. Čak i kad smo joj objasnile da je to kompliment za dijete, nije baš bila sretna komentarom.
Haha. Jezične barijere 😆😆. Uvijek izvor smiješnih, ne "smišnih" anegdota 😆😆.

url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Ja sam sad našla neki krojački metar i išla mjeriti opseg trbuha. Evo dogurala sam do 92 cm, a struk gore 76 cm( to sam počela sa 62 cm). Negdje sam pročitala da je prosjek trudničkih trbuha s punih 40 tt -105 cm. Što znači da sam ja u prosjeku, ako se uzme u obzir da trbuh ide još cm po tjednu do kraja.
joj idem se i ja sad mjerit 😁 trbuh si u razini pupka?
Yes .

url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Ajde da pokusam napisati post bez gresaka :D
Cure koje ste trudne otprilike kao ja (17 tt) sto pijete od dodataka prehrani?
Ja uzimam solgar prenatale i omega 3, a zena u ljekarani mi je savjetovala da svakako u 5.mjesecu pojacam kalcij. Moja dr se ne izjasnjava posebno po tom pitanju, pa nisam bas sigurna. Tlaka mi je avako jutro piti 3 tablete, a nisam nasla ni jedne prenatale koji bas sve imaju.
Novalac i magnezij sumeci..cure su pisale tu za mg citrat da mu je bolja iskoristivost..njega cu kupiti kad popijem ove sumece.

Joj a ja pak imam ispade koji krivo zvuce ocito svima osim u mojoj glavi..sasavo, smesno, bedasto itd upotrebljavam kad zelim rec zapravo kako mi je nesto simpaticno i glupaca ne kuzim da nisam rekla simpaticno nego mozda nekog uvrijedila 🙄🙄

❤N i V💙
Hahaha joj da, vjecito nesporazum oko tog "smišno"...
To je nama kao "slatko, medeno, simpaticno"... 😂😂

meni mjere ko da nosim blizance 😊 al okej siroka sam ja zenska i bila. sad sam 111cm a bila nekih 85cm bez trbuha

Haha maggie 😂😂
Truskawka vas troje ste kao sa slike 😍😍😍
Moram i ja izmjeriti trbuh, bas me zanima.
Du lijepa su kolica 😊

evo drage moje, to bi vam odprilike ovako izgledalo..ovo je sad samo proba bila i masnica je ljubicasta jer moram ici kupiti rozu i plavu pa je ovo samo štih proba kak se kaze..i da..ovo nije zavrseno do kraja nego eto tek toliko da si mozete predociti sta bi napravila 😆
Jeste jos uvijek za? Htjela sam napisati klokanica gore, ali me masina nesto zeza pa sam odustala😐

❤N i V💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji