Di ste curke? 😁
Evo ja dobila novu dozu euthyroxa, sad moram piti 75ug pa cemo vidit hoce li se napokon spustiti ispod 2,5.
Prijavljujem bolove, dosad nepoznate… Sinoc me bolilo s lijeve prednje strane odmah ispod sise, kao pod rebrima i nikako se namjestit sinoc, jakosam slabo spavala. Jutros me to ne boli uopce ali me zato vađajna boli, zapravo stidna kost, kad ustanem nakon lezanja ili sjedenja, kod podizanja nogu u koljenu, hodanja… i cak sam osjetila bol u preponi… Cini mi se da je sirenje svega krenuloooooo 😁
Mene zna probosti iz donjih leđa za dolje u nogu. A ja mislila da se sav relaksin već otpustio 😂😂. Yeah right.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Di ste curke? 😁
Evo ja dobila novu dozu euthyroxa, sad moram piti 75ug pa cemo vidit hoce li se napokon spustiti ispod 2,5.
Prijavljujem bolove, dosad nepoznate… Sinoc me bolilo s lijeve prednje strane odmah ispod sise, kao pod rebrima i nikako se namjestit sinoc, jakosam slabo spavala. Jutros me to ne boli uopce ali me zato vađajna boli, zapravo stidna kost, kad ustanem nakon lezanja ili sjedenja, kod podizanja nogu u koljenu, hodanja… i cak sam osjetila bol u preponi… Cini mi se da je sirenje svega krenuloooooo 😁
I meni je TSH 2.8, sad sam na dozi od 62.5. Pa da padne vise 😑 a ft3 u ft4 su u donjim granicama.
Evo te u 25tt, skoro 26. Malo uspori kad zaboli (moram napisat- vađajna 😂) i samo hrabro dalje 😁
Ana, hahah a sta nas tek ceka, nismo ni svjesne sve mi se cini 😂
Pticice, ja sam isto do sad bila na 62,5 i na zadnjem vadenju krvi mi je tsh bio 2,61... Bit ce to sve dobro 😊
Malo se i jesam preforsirala zadnja dva dana a i curka je bila nesto posebno aktivna 😁
Joj, da evo sutra punih 25tt i ulazak u 26... Jooooo sto leti vrijemeeee 😍
Pticice, ja sam isto do sad bila na 62,5 i na zadnjem vadenju krvi mi je tsh bio 2,61… Bit ce to sve dobro 😊
Malo se i jesam preforsirala zadnja dva dana a i curka je bila nesto posebno aktivna 😁
Joj, da evo sutra punih 25tt i ulazak u 26… Jooooo sto leti vrijemeeee 😍
Vi inače imate problema sa štitnjačom ili? Ja nisam vadila tsh na zadnjem vađenju 🤔 Barem je dr smatrao da ne treba a bio je 0.17 prvi put haha 😆😆
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
majana u baby center trgovinama ti je do 25.9. klub cijena 2999 kn za siva kolica, mi smo bas takva i mislili pa eto…stvarno dobra prilika. Redovna cijena im je 3800.
Super, hvala na info 😊
Klikerica zapisana 😉
Anakad vec spominjes mjerenje trbuha evo i moja mjera
To nosiš blizance i to dobro 😍😍😍Tvoje mjere se ionako gledaju drugačije.
Da da..sad me kao tjesis? Hahaah 😋😋😋
Ma ja sam presretna kad vidim svoju busicu..dobila sam cca 20-30 cm u opsegu..nisam se mjerila prije trudnoce, al imala sam ravan trbuh 🤣
Kad kažem da nosiš dobro to znači da imaš jako lijep trbuščić 😀😀 i to još duplići 😍😍😍.
Ma znam sta mislis, bez brige. Hvala ti 😘😘😘
❤N i V💙
Pticice, ja sam isto do sad bila na 62,5 i na zadnjem vadenju krvi mi je tsh bio 2,61… Bit ce to sve dobro 😊
Joj, da evo sutra punih 25tt i ulazak u 26… Jooooo sto leti vrijemeeee 😍
Vi inače imate problema sa štitnjačom ili? Ja nisam vadila tsh na zadnjem vađenju 🤔 Barem je dr smatrao da ne treba a bio je 0.17 prvi put haha 😆😆
Nisam nikad prije imala problema sa stitnjacom. Realno nemam ni sada jer je vrijednost u granicama ali s obzirom da se kod trudnica gleda drugacije onda me ginekologica nakon prve krvne slike koja je pokazala "povisen" tsh uputila kod endokrinologa koji mi je dao terapiju. I kontroliram to svaka 4 tjedna...
Hahahaha 0,17 pa to je niiiista 😉 meni je bio 3,11 ili 3,14 nisam sad sigurna a tlaka mi se dignut s kauca 🙈😂
Hvala, takodjer :) ovo si ti sada bila na anomaly scanu? Onda valjda i mene to ceka za 2 tjedna.
Di ste curke? 😁
Bruna mene je pod rebrima zatezalo nije bol ali neugodno bas i dva dana ulje utrljavala sad popustilo,ali mi je stomak narasto 😂 pa mislim da se sirimo za sad dole samo protisak kad hodam a ne znam sta bi bilo da hodam nesto .
💜Karla💜Nicol💙Anton
Sortiraj odgovore
Najstariji