Posudjeni babygym, samo nisu mogli nac igracke odma pa ako ne nadju imamo kupiti par visecih 😁
Imala sam 15str zaostatka pa ne stignem sve odg, zapamtila sam presladak trbuh od truske 😍 super ste 💗 i ja sam za narukvice 😁
Oko pupka mi je promjer 93 🤔 narasli smo 😁
Hvala ti 😘😘
Evo zapisala i tebe za narukvicu😉
I ja bi narukvicu ali sam daleko 😖
💜Karla💜Nicol💙Anton
Imala sam 15str zaostatka pa ne stignem sve odg, zapamtila sam presladak trbuh od truske 😍 super ste 💗 i ja sam za narukvice 😁
Hvala ti 😘😘
E da za narukvicu brzinski sam vidila sliku i cini mi se da je onaj donji dio sta ide na ruku sirok, sad nzn jel to zbog kuta slikanja ili mog ukusa jer vise preferiram tanje 😁 eto za misljenje 😉
Hihi svaki savjet i kritika je dobrodosla naravno 😉😉
Siroko je dosta jer sam pokusavala napraviti slova, ali me masina zezala..i da..nije na drugoj strani sasiveno pa je i zato previse siroko hehe..bit ce to bolje kad malo usavrsim tj kad cu tocno odrediti sirinu i duzinu..ali uvijek postoji mogucnost drugacijeg nacina sivanja. Jos cu ja sloziti par komada ovaj tjedan pa staviti slikice da odaberete sto vam se svidja najvise 😉😉 samo vjerojatno necu danas jer mi je dosta sjedenja, eventualno navecer ako dobim volju..sutra me nema, idem na pregled pa mi ode cijeli dan na putovanje do zg i nazad tako da kad se oporavim od toga 😀
Eh da jos me zanima da li bi voljele da bude malko stisnuto oko zgloba ili onako da bude labavo? Ja npr ne volim da me ista stiska cak ni malo, ali to je sad stvar od osobe do osobe..
❤N i V💙
Hvala ti 😘😘
Posaljem ti postom 😃
❤N i V💙
Barbie moja mama je tvoje grade. Nije imala nikad veeeeliki trbuh, a 80ih su bila 2 uzv-a u trudnoci a opseg trbuha se mjerio centimetrom. U prvoj trudnoci su ju plasili kako je beba stala u razvoju jer joj je trbuh mali itd. Naravno da je sve bilo u redu, brat je danas preko 2m i potpuno zdrav. U slijedecim trudnocama su ju isto gnjavili zbog malog trbuha al se nije nervirala. Svi zdravi, u terminu u dan!! i iznadprosjecne tezine 🙂 uzivaj u svojoj fenomenalnoj gradi i genetici 😘
Hvala ti 😘😘
Posaljem ti postom 😃
Divna si ,onda ja naknadu za materijal spremim postom 😘ili kako vec dogovorit ce mo se.Hvala ti
💜Karla💜Nicol💙Anton
Truskawka meni su narukvice bas lijepe, zenstvene i za cure 😍😍
Mina ajme kompletic je krasan 😍😊
Dosao nalaz od krvi secer super
Nataste 4.6
Nakon 1h 7.5
Nakon 2h 3.6
Al zeljezo je nisko, barem mislim..
Ako mogu cure koje imaju iskustva sa ovim rec sta misle.. hvala 🤗 dal da se brinem radi ovog nalaza, pregled mi je tek u ponedjeljak..
Barbie moja mama je tvoje grade. Nije imala nikad veeeeliki trbuh, a 80ih su bila 2 uzv-a u trudnoci a opseg trbuha se mjerio centimetrom. U prvoj trudnoci su ju plasili kako je beba stala u razvoju jer joj je trbuh mali itd. Naravno da je sve bilo u redu, brat je danas preko 2m i potpuno zdrav. U slijedecim trudnocama su ju isto gnjavili zbog malog trbuha al se nije nervirala. Svi zdravi, u terminu u dan!! i iznadprosjecne tezine 🙂 uzivaj u svojoj fenomenalnoj gradi i genetici 😘
Ma ne zamarajte se velicinom bitno da je sve ok a narodu ko ce ugodit nismo svi isto gradeni.Meni su sve trudnice divne jer nose novi zivot i to je cudo samo od sebe .
💜Karla💜Nicol💙Anton
Sortiraj odgovore
Najstariji