Meni je prije 7 tjedana TSH bio 1,6 - divota, a sad prije par dana 2,9 tako da sam i ja morala povećati terapiju. Baš me zanima kako će biti nakon poroda.
U vezi značenja "dobro nosiš" i dopisivanja truskawke i Ane89, imala sam ja jednu situaciju na treningu: jednoj mladoj Zagorki je Dalmatinka, komentirajući sliku djeteta, rekla kako ima smišno dite, a ova Zagorka se na to uvrijedila i pitala ju za objašnjenje, kao po čemu je to njezino dijete smiješno, a mi ostale (između ostalog i ja sam Zagorka), koje smo već prokljuvile značenje izraza "smišna dica" popadale smo po podu od smijeha. Čak i kad smo joj objasnile da je to kompliment za dijete, nije baš bila sretna komentarom.
Joj a ja pak imam ispade koji krivo zvuce ocito svima osim u mojoj glavi..sasavo, smesno, bedasto itd upotrebljavam kad zelim rec zapravo kako mi je nesto simpaticno i glupaca ne kuzim da nisam rekla simpaticno nego mozda nekog uvrijedila 🙄🙄
❤N i V💙
Hahaha joj da, vjecito nesporazum oko tog "smišno"...
To je nama kao "slatko, medeno, simpaticno"... 😂😂
meni mjere ko da nosim blizance 😊 al okej siroka sam ja zenska i bila. sad sam 111cm a bila nekih 85cm bez trbuha
Haha maggie 😂😂
Truskawka vas troje ste kao sa slike 😍😍😍
Moram i ja izmjeriti trbuh, bas me zanima.
Du lijepa su kolica 😊
evo drage moje, to bi vam odprilike ovako izgledalo..ovo je sad samo proba bila i masnica je ljubicasta jer moram ici kupiti rozu i plavu pa je ovo samo štih proba kak se kaze..i da..ovo nije zavrseno do kraja nego eto tek toliko da si mozete predociti sta bi napravila 😆
Jeste jos uvijek za? Htjela sam napisati klokanica gore, ali me masina nesto zeza pa sam odustala😐
❤N i V💙
Ja sam se danas preforsirala deff, tko je u zgu zna, isla sam od vinogradske do centra pa od centra do jukiceve i opet u vinogradsku full sve pjeske jer zasto ne.. mislila sam da ce mi utroba iscurit 🙈🙈 naravno pokisla ko kokos u meduvremenu.. sada pijem neki izmisljeni ice coffe, u blender ubacila onu vrecicu od nessa, sakicu indijskih i sirovog kakaoa malo.. inace jos sam htijela reci kaj se tice kontrola, meni cerviks i dalje nitko ne mjeri, a gledala sam trudnicke od decki ni tada mi ga nisu mjerili.. i do 37 tt sam bila kod svoje gin, svaka 4 tj, dala mi je uputnicu za TA da odem u bolnicu na prvi pregled sa punih 38, a to nisam docekala jer su u 38 moji obojica rodeni 😂😂😂 tako da ono danonocno cekanje satima u TA i svakojake preglede nisam imala prilike vidit.. ja u bolnicu ocito samo rodit dodem 😬😬 nadam se i ovaj put istom scenariju
I Bruno je nama u uzem izboru za ime 🙈🙈
url=https://lilypie.com]
Pozdrav, trudnice! :)
Nije me bilo neko vrijeme, odmor pa nema interneta i tak. nadam se da ću sads biti češće tu. I da se upišem, dolazi dečkić. 😉
Pozzz
Uf cure, dok ja sve stranice pročitam, zaboravim kome sam šta tila pisat. Ugl, novim curama dobrodošlica, ptičice bravo za Antonelu, neka je sve u redu i sad se smiri i guštaj. Imena za bebe su mi sva super, kod nas će bit Luka i Lovre. David mi je bilo drago ime, al me prijeateljica preduhitrila ... Sad mi čak i baš lipo i skladno zvuče Luka i Lovre :) A za cure smo imali u izboru Klara i Ena.
Lovre
du1988https://www.babycenter.hr/be-cool-kolica-3u1-top-modular-set-slide-3-butterfly-831s643-608302.html
isli smo gledati kolica uzivo i ova su nam zapela za oko, stvarno lagana i okretna! Teta u trgovini kaze da imaju dvije njezine frendice i da su zadovoljne. A cijena je stvarno povoljna!
Da i ja sam ta gledala svidaju mi se sto su lagana i svidaju mi izgledom, jedino mi se kosara cini preotvorena za ovo burovito podneblje pa ne znam mislim da ce mi kolica bit tesko pronac jer sam bas izbirljiva a tesko da cu za pare koje mozemo dat nac bas da mi u svemu udovoljavaju 🤷
Pa meni ne djeluju preotvorena, ima ona zip navlaka preko pa mi se cini ok. bebaca u vrecu i to je to…gledali smo i abc design salsa 4, al ja kao laik u cijeloj prici ne znam na sto obratiti paznju i sve sam vise luda…ova be cool imaju jednostavan sistem sklapanja i prebacivanja kosare i ostalih dijelova pa mislim da cemo ih uzet! Ionako mane ne znas dok vec nije kasno 😂
Ja sam imala peg perego kolica 2u1 5000 kn pa su mi se raspala, je da smo sa njima presli ohoho po kamenim ulicama i svakakvim neravninama jer tad nisam imala auto ali nisam ocekivala to za te pare, pa sam sad odlucila jeftinije proc jer ocito cijena ne znaci bas puno. I da to mi je sa sklapanjem kosare super pogotovo za manje aute i prostore
Htjela sam baš tražiti savjet za kolica koja su spremna izdržati brdo i makadam, cijena mi nije toliko bitna koliko da se dijete ne drnda u tim kolicima, nego da mu je udobno?
Jako smo blizu Maksimira u Zagrebu, i planiram tamo cijelo proljeće provoditi, a onda stvarano trebam turbo kvalitetna kolica sa hidraulikom i amortizerima. To mi je najbitnije, jer mi je puno cura reklo da su pogriješile s odabirom kolica, i da su ih ruke bolile za poluditi nakon svake šetnje. Koliko sam shvatila što veći kotači to bolje, ili?
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Ajde da pokusam napisati post bez gresaka :D
Cure koje ste trudne otprilike kao ja (17 tt) sto pijete od dodataka prehrani?
Ja uzimam solgar prenatale i omega 3, a zena u ljekarani mi je savjetovala da svakako u 5.mjesecu pojacam kalcij. Moja dr se ne izjasnjava posebno po tom pitanju, pa nisam bas sigurna. Tlaka mi je avako jutro piti 3 tablete, a nisam nasla ni jedne prenatale koji bas sve imaju.
Ja pijem Almagea prenatal i magnezij. Sad kad sam dobila za piti Heferol dodat cu i vitamin C jer ga nema u Almagei.
Sortiraj odgovore
Najstariji