Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marti8
    25. Kolovoz 2018. 19:38

Morala sam ju sad iskopati,znam da sam ju danas negdje vidjela😂 Eto slicno izgleda🤣

barbiemama
    25. Kolovoz 2018. 19:53

mi se opet oko krevetića premišljamo 😏 odnosno, ja sam više neodlučna jer imam malo prostora za krevetić i htjela bih maksimalnu funkcionalnost. 

Ana89
    25. Kolovoz 2018. 20:01

marti8

Morala sam ju sad iskopati,znam da sam ju danas negdje vidjela😂 Eto slicno izgleda🤣

E taaaa !!! To je to što sam vidjela 😂

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Miranda
    25. Kolovoz 2018. 20:13

Ana dosad su se cesce javljali u razlicito vrijeme ali znaju i u duetu 😄 O porodu jos ne razmisljam, ne prisjecam se rado proslog i nemam pojma sto bi izabrala sve i da mi daju da biram. O tom potom, samo da izdrzimo sto dulje. 
    Pticice u pocetku se u pravilu rjede osjete udarci jer su slabiji i beba je manja pa se mora uskladiti polozaj i jaci udarac da osjetis. Za par tjedana ce biti cesci 😘
    Allie tocno mogu zamislit taj sok 😂 I moj muz je slicno reagirao za neke stvari. Preskup je babybjorn definitivno ali super rjesenje za poklon. 

• zvrkica
    25. Kolovoz 2018. 20:24

AllieH tak je i moj reagirao kad je vidio prljavo rozu 😂😂 Ali svi koji imaju se kunu u kvalitetu i funkcionalnost. Nama je isto skupo, ali meni se sviđa. I ona Kinderkraft Unimo ako ste vidjele?

Majana
    25. Kolovoz 2018. 20:42
    Majana
    25. Kolovoz 2018. 20:43

Ova mi se isto cini ok

• zvrkica
    25. Kolovoz 2018. 20:57

Tony love svi hvale isto 😁
    Ja bi za velike takvu 😂😂

• Marti8
    25. Kolovoz 2018. 21:05

Ta tiny love mi se bas super cini..🤗

pepe1907
    25. Kolovoz 2018. 21:15

Arsancres

Salatice ići ću ja u Primark kroz mjesec dana max tako da ti ja mogu kupiti što vidiš na stranici, a sigurno je manja poštarina da ti ja nekom normalnom dostavom ili busom pošaljem iz Zg u BIH nego da kupuješ od tih koje preprodaju. Više puta godišnje skoknemo do Graza i to što rade ti preprodavači to je šounatovare 10 kolica, žene ostave muževe negdje u kutu trgovine i doslovno samo bacaju u kolica, preprodaju za užasno velike novce, to je bezobrazno, a ne da uzmu proviziju. Tipa paket od 7 bodića je oko 100kn tamo, kako koji..ženske uzmu 200 kn..pa dajMislim, znam da je to njihov odabir i da mogu kak hoće ali meni je to malo previše u svakom slučaju. A da ne govorim da Primark redovito i uvijek ima nešto na sniženju, po 1-2-3 eura..

javi se kad ideš 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.